King of pop

2010-11-30 / 16:08:21
Jaa.. Vaknade i morse skit trött och när jag vaknade till lite så tänkte jag, hmm var är jag? Shit jag är hemma det
var bara en dröm. Drömde nämligen att jag och Marianne var på Michael Jacksons konsär och vi gick in för att få bra platser och sen tänkte vi hur kan dehär va sant att såhär lite folk på hans konsär!? Men vi såg att alla hade gått upp på sittplatserna men vi bestämde oss för att stå nära scenen och jag stog till och med på en parkbänk så jag såg bättre.
Vi såg en lite snutt av Michael men sen så försvann han. Han hade två konsärer samma dag, en på morgonen och en på kvällen. Så plötsligt stog vi utanför arenan och lyssnade på, minns när vi bara väntade och väntade tills kvällen men sen hann jag vakna så hann aldrig se något :) Jaadu konstig dröm.

Men ändå. Jag steg upp då på morgonen och käka frukost och stack till skolan, var i skolan redan 10 i 8 för pappa kör mig alltid till skolan samtidigt han åker till jobbet så måste åka lite tidigare än vanligt så han hinner. Så jag satt och väntade på Marianne&Minna och dom kom typ först kvart över 8 så det blev lite bråttom. Vi hade Matte som jag älskar (NOT) Försökte göra procent testet/provet så jag får fortsätta med nästa kapitel jag fått Ig ifrån men testet gick inte så bra, så nytt försök på fredag! :)
Efter det hade vi svenska och då säger svenska läraren, hej tjejer ska ni inte vara på studiebesök på vårdcentralen? Vi undrade vafaan? :D Ingen berättade till oss att vi skulle vara där och det har stått en liten lapp på Gunbritts dörr att vi har det men inte fan har vi sett någonting. Så hela klassen har varit på studiebesök då förutom vi tre jag,Minna & Marianne.
Men vi satt ändå på lektionerna och jobbade fast samhällskunskap hade vi inte för andra OP2orna var borta så vi behövde inte heller gå dit då.
Sen kom jag hem, lagade mat, kollade ett avsnitt på smallville och sen har jag suttit och druckit kaffe och nu sitter jag här, eller jo jag hoppade in i duschen för tänkte dra en sväng till stan med farsan, så det skulle vara kul och gå ut utan mössa för ser ut som en fjant med mössan. Nu ska jag ta och torka håret och fixa mig lite innan vi åker.

//MinnaaPee



Föresten! This is it (Filmen som dom gjorde efter michaels död. Den är bra! Kolla den!)


//MinnaaPee

Buenas noches

2010-11-29 / 22:02:57
Hejsan!
Hmm var borta från skolan idag, hade världens skallebank på morgonen och förs som bara den.
Men jag fick ingen sömn så jag tog fram datan vid 8 och låg i sängen och surfade till typ halv 10 sen har jag bara legat hemma, finns absolut ingenting och göra HÄR! Saana är bortrest och de är oftast henne jag umgås med.
Så jag har baaara suttit hemma och kollat på smallville har börjat kolla om alla avsnitt från nummer 1.
Joo nu på kvällen så har jag vid 6 tiden promenerat till Minna och hämta mina uggs, eller jaa hon mötte mig en bit och kom med skorna rättare sagt :)
Sen promenerade jag till mormor för vi skulle göra pannkakor, vi satt och kolla på salkkarit en stund och då somnade hon på fotöljen och då smög jag till köken och undrade hur jäklar va de man blandade ihop ingredienserna till pannkakor, jag mindes inte så jag var tvungen och ringa syrran och fråga. Jag vispade ihop smeten och skulle precis börja laga så vaknade mormor lilla :) Då gjorde vi pannkakorna tillsammans och jag åt så mycket så jag fick ont i magen :D Ja promenerade hem då och nu har jag suttit på datan, har märkt faktiskt att jag sitter på data skit mycket, men de finns faktiskt inte så mycket och göra. Det är så kallt ute så man vill inte ens hitta på något :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig under täcket och kolla på avsnitt fyra och sen Sleeeep






NattiNatti!



//MinnaaPee

well, this is bad!

2010-11-28 / 22:43:10
Inget speciellt här hänt idag, skitskit & Skit.
Vaknade vid halv tre men jag gick ju och la mig rätt så sent igår. Kollade på film & film, fanns inget annat och göra.
Sen har jag bara legat i sängen och slöat och kolla på film idag med. Har varit på riktigt dåligt humör idag, skärskilt nu på kvällen. Var en sväng till mormor, hon lagade mat och jag stack dit o käka för jag orkade inte göra mat hemma :)
Kom nyss hem därifrån och ska nog hoppa in i duschen och sen försöka sova.



Här får ni en tråkigt bild också! yääk..

NattiNatti

//MinnaaPee

Hjälp

2010-11-27 / 21:02:16
Japp. Börjar från igår kväll då. Jag och Saana var hemma hos syrran och sen bestämde vi för att dra en sväng hem till Niko men en sväng blev då till några timmar och några timmar till, men sen stack vi till syrran och gick ut med hunden ännu och gick och la oss. På morgonen vaknade Saana före mig och jag orkade inte stiga upp, det var så varmt och skönt under täcket. Men sen tänkte jag att det är väl ett måste för måste ge hunden mat och gå ut med honom, men istället ville Saana göra det. Jag drog täcket över mig och vila en stund till.
Vi tog det bara lungt i några timmar och hade på "pyamasen" fortfarande och sen gick ja o duscha och sen ringde Marianne ifall hon får låna min vita klänning för hon skulle på fest och temat är att man skulle ha antingen vitt eller rött på sig, så hon tog och lånade den då :)
Så Marianne och Sanne körde då hem mig så jag kunde hämta klänningen och så körde dom tillbaka mig till syrran för ville inte lämna lilla igår ensam där :)
Senså låg jag och kolla på tv och på salkkarit o senså kom syrran & Pasi hem och sen körde dom hem mig, OCH Här sitter jag nu och funderar på att vafan ska jag göra idag? Alla är ute o festar och jag & Saana funderar o funderar men inget hittar vi på. Snart går jag under täcket och drar täcket över mig och går och lägger mig för jag orkar inte sitta HOME!



Här är förresten gelenaglarna jag snackade om i förra inlägget :)

//MinnaaPee

Mums :)

2010-11-26 / 15:48:01
Hej&Hå

Sitter hos syrran med Saana och vi sitter hundvakt här.
Vi kom redan igår och fixade gele naglar Tiina fixade siina för hon har gjort de tidigare, jag har då aldrig gjort detta så Saana hjälpte mig. Vi hade sån "Tjejkväll" Syrran lagade GO MAT pasta med köttfärssås eller liknande, jag älskar syrrans köttfärs som hon lagar Mummss..
Vi gick och la oss vid ett tiden kanske? Och vi låg och babblade i minst en halv timme om massa roliga saker och vi skrattar huhu.. Sen hade Saana SOM VANLIGT täckt hela sängen och sover nästan mitt i sängen medans jag och syrran sovit helt i hop klämda, Jag har tydligen babbla massa i sömnen ( jag kommer inte alls ihåg)
Jag hade lagt min kunne i fotändan och hade tagit syrrans kudde, sen vaknade jag av att hon sliter bort den från mig och då sa jag högt Vafaan!! men på finska (Mitä vittua?)
Sen tände syrran lampan och då hittade hon min kudde. Wuuupps :)
Vaknade i morse vid halv tolv och steg upp och syrran stack nästan direkt efter det, hon lämna pengar så vi får gå ut och äta osånt, vi tänkte faktiskt snart fixa shuss och hämta mat och något gott tills kvällen för tänkte om vi skulle kolla på Idol för jag kan inte använda syrrans dvd. Så det lär bli en trevlig kväll/Natt (Om inte Saana börjar sparkas)
Nu ska vi koka kaffe och sätta ansiktsmask och sen om man börjar glida åt stan och hämta massa gott :)

Här får ni några bilder från idag och från förrgår när jag och Saana var hemma hos mormor :)

Saana hemma hos mormor :)

Haha vii :)

Och vi igen :D

Jag hah :D

Och lilla grisen som ligger på syrrans sko.

Och lilla Igor igen :)

Ha en trevlig kväll allihopa

Tjingeling!


//MinnaaPee

Onsdag

2010-11-24 / 17:24:33
Tjao!
Vaknade i morse och var skit trött! men fick inte sömn förrens vid halv 1 nångång.
Men jag steg upp packade klart mina badkläder och så stack vi iväg.
Direkt på morgonen hade vi samhälls prov och jag tror att jag klarade det, kunde inte svar på alla frågor men jag tror att jag jag fått G ändå.
Sen hade vi lång håltimme och efter det Engelska och ungefär två timmars håltimme igen och sen bad.
Vi började bad kvar över tolv och vi stack då dit tidigare Jag,Saana,Nea,Marianne och Emma.
vi gick o basta vid tolv kanske? Och sen gick vi och bada och sen kommer gympa läraren Jonny vid halv 1.
Flickor vi har inte bad idag, vi ska gå på föreläsning i aulan (Don't drink and drive)
Vi badade där i lugn och ro inga andra än vi fyra, eftersom Emma inte badade.
Vi hämtade simglasögon och simfötter och dykte upp och ner och hade skoj. Vi stack badade en stund och sen gick vi och duscha, så det var en rolig gympa lektion. :) Andra var på tråkig föreläsning medans vi badade. Thihiih
Jag kom hem sedan och var vrålhungrig så jag gjorde mat till mig själv, sen har jag bara suttit på data.
Nu har jag ingenting & göra så jag ska till mormor och dricka kaffe och snacka gojja och Saana ska med.


Här får ni två bilder



Emma fotade oss när hon satt och kolla på när vi badade :)





Hahah jag och mormor tog lite roliga bilder :)



//MinnaaPee





Godnatt!

2010-11-23 / 22:32:35

Prov IGEN


har haft flera prov nu dom senaste två veckorna och i morgon har vi nästa. Vi har nämligen samhällsprov som handlar om regler i samhället. Jee right! Det hjälps inte, har suttit och tränat här en stund nu men man kan ju inte konsentrera sig riktigt när man har datan framför sig och när tvn är på och måste kolla på smallville samtidigt :D
Vill lägga mig i god tid idag, men jag måste duscha och broshan gick precis och duscha eller bada badkar så det lär ta en evigthet för han duschar alltid så länge.
Har faktiskt inte gjort ett piss idag :D
vi slutade lite över tio idag för vi hade bara matte och svenska.

Kom hem och laga mat åt mig själv och satt på data och kollade på tv.
Sen plötsligt blev jag skit trött och klockan var ett, så jag tänkte, okej jag tar en tupplur sover en timme och satte klockan på ringning klockan två.
Jag hörde vid halv 3 då pappa kom och sen vaknade jag vid fyra.
Haha hade tydligen stängt av alarmet och sovit i 3 timmar. Men sen så var jag uppe en stund och stack till affären men pappa och efter de då till mormor. Satt och snackade med mormor och drack kaffe och sen kom jag hem och nu så har jag suttit här en stund.
Nu ska jag träna lite och sen hoppa in i duschen och sen träna lite till så dehär verkligen sitter nu så jag får Godkänt!


//MinnaaPee


Monday

2010-11-22 / 20:50:13
Jaadå, bloggade sist i fredags men har inte orkat och det har inte hänt så mycket nu förutom då fredag när vi va o festa med flickorna och i lördags var det fest i mattila byagård så man var ju tvungen och kika läget där på lördag då, på söndag chillade jag bara och tog det lugnt och åt gott och kollade på tv.
Idag (Måndag)
Vakande lite över sju och slängde på mig kläderna käkade frulle och sen till skolan, i skolan hände väl inte så mycket, samma som alltid annars också.
Slutade halv 3 idag och kom hem, orkade inte göra någonting!
Sedan tänkte jag på Leonardo dicaprio och så kom jag på men nu ska jag ta och kolla på titanic, så jag gjorde det.
Låg i sängen och kollade på de och tänkte somna i mellan, den är alltid så sorglig i slutet :(
Sen hoppade jag upp när det var slut och bestämde mig för att slänga på ansiktsmasken och blogga nu i mellan och efter bloggandet så ska jag duscha och kolla en lite lite stund på tv och gå och lägga mig i go tid idag :)


Fy vad denna ansiktsmask var kladdig, haha och ser ju helt Solbränd ut :D Haha :)


//MinnaaPee

Fredag! :)

2010-11-19 / 17:41:18
En fort uppdatering här, medans plattången blir varm..
Har suttit och sminka mig en stund och det är dags för håret snart, men jag vet inte alls hur jag ska ha håret.
Eller blir det som annars.. Platta och sätta upp luggen.
Ska med Saana&Emma till Niko i kiviranta, där ska dom festa, och vi ska gå och checka läget.
the party dont start til i(vi) walk in.
Ska ta med kameran och så sätter jag in bilder här på bloggen imorgon då.

Nu har plattången nog blivit varm så jag drar och fixar håret.

Trevlig kväll allihopa!

//MinnaaPee

trötter

2010-11-19 / 14:01:08


fick sömn vid 01.00 i natt och vaknade kl 7, så jag är rätt trött
och som sagt vill verkligen ta en tupplur så jag orkar hänga med boys&girls ikväll.
Men som saana skrev i sin blogg.

tonight's gonna be a good night

Jag kan blogg senare eller något för ligger ner i sängen och försöker skriva med båda händerna men tar sån tid så jag tror jag tar en titt på one tree hill och kollar om något spännande händer denna gång.

Goodbye sötisar :)

//MinnaaPee

Vad är detta?

2010-11-18 / 13:55:01
Jag kan inte ladda in bilder! Har någon annan problem med det?


Alltså det blir ingen bild nu..


Menmen min dag började med att jag åkte till skolan och vi hade prov direkt på morgonen om etik och livsfrågor.
Svår fast vi fick ha böckerna med, men man hittade inte allt i boken och efter en stund så tappar man tålamodet
Så skippade några frågor man skulle hitta svar till..
Sen var det slut med den lektionen och vi väntade en stund till engelska lektionen började vi gick dit och jobbade en stund sen fick vi sluta. Anki (omvårdnadsläraren) Hon är borta någonstans så vi hade alltså inte hennes lektioner idag, ganska skönt, vi hade annars haft skola till tre. Hehe :)
Nu sitter jag i köket och tänkte ta och och äta något för börjar bli lite hungrig. Jag var as hungrig när jag slutade skolan men jag drack tre koppar kaffe, så det gick över.
Men nu måste jag ta och äta något.
Jag undrar bara vad tusan ska jag hitta på idag.
Orkar helt enkelt ite sitta hemma. bläää! och förresten det är bara -4 grader, ganska skönt om man tänker -18 igår.Ganska konstigt hur det plötslig de bara blir varmare :)
Men nu tar jag och äter för jag tjatar på det hela tiden.

Byeee//MinnaaPee

chocolate :)

2010-11-17 / 21:07:44



Hejsan :)

Ska passa på och blogga medans jag har ansiktsmasken på mig..
Alltså, det blev ingen träning idag, problem med shuss, fan att man inte har körkort!
Men istället så åkte jag,saana,jarkko & Niko till köpcentrumet och gick runt och kolla på lite kläder och sånt.
Vill ha någon slags fin fest klänning eller något. Men icke sa nicke, hittade ingenting!
och jag har inte direkt råd och köpa hur dyra klänningar som helst!
Killarna följde med när vi gick in på gina tricot,H&M och andra affärer. Killarna börja leka som småbarn, kollade på damkläder och skrattade och testade massa dam mössor och väskor, fy vad jag skrattade.
Sedan så kom vi på en dum ide, pojkarna gick in på en stor hårsalong/Affär, man säljer massa hårprodukter och sedan kan man klippa sig där och finns massage osv. Killarna gick så in hej! Jag undra om ni har tid till ansiktsbehandlig, för jag och min pojkvän har årsdag och vi vill hitta på något tillsammans(Killarna börja skratta så dom hann aldrig säga hela meningen) och jag skrattade som bara den.
Sen stack vi till kicks och jag köpte 3 ansiktsmasker (Köp tre, betala för två)
Så jag och saana köpte såna och nu har jag på mig en chocolate och den doftar gott :)
Jag har haft den i 15minuter nu så det är dags och tvätta bort.

Tjingeling!
//MinnaaPee

Tråkigt

2010-11-17 / 13:59:27
Jag har väldigt tråkig, så jag tar och bloggar igen fast jag bloggade för nån timme sen i skolan
På engelska lektionen för jag och Saana hade så tråkigt.
orkar inte hämta posten fast det är typ 20meter till brevlådan, vill se om skolfoton har kommit, jag tar väl och gör de när jag bloggat klart.
Vi hade gympa sista timmen och jag orkade inte göra något!
Så vi fick välja om vi ska kolla på en film som handlar om motion eller om vi ska gympa
så jag valde och se på filmen istället.
Nu sitter jag då här och stressar och tänker på alla skoluppgifter och prov vi har.

-Svenskaprov på fredag(Har inte läst ett skit)

-Etik och livsfrågor, prov på det imån. Vi skulle ha läst 91 sidor nu på några veckor men jag läst typ 3

-Engelska prov typ nästa vecka eller veckan där på(Måste börja träna för vet inte ens vad de handlar om)

-Matteprov(test) på fredag, Har fått IG sist vi fick betyg, alltså slut betygen innan sommaren, så var tvugen och läsa matte A igen, måste träna på dom kapitlarna jag fått ig ifrån och göra test från varje kapitel, får jag godkänt så börjar jag med nästa kapitel jag fått ig ifrån, sen när alla är klara får jag börja med matte B.
Matte B är ju frivilligt men jag tar det nu, för ska man jobba som undersköterska eller sjuksköterska eller doktor osv. Då måste man ha matte B. Så jag gör bort de nu ifall jag pluggar vidare till sjuksköterska eller något. Vill hellre jobba som sjuksköterska än undersköterska, Men få se om jag pallar plugga vidare.
Men jag har ju ett och ett halv år kvar tills jag blir undersköterska så inget stress med de nu :)

Nu tror jag att jag ska börja träna lite till matten för jag vill verkligen klara matten nu!




I skolan

2010-11-17 / 11:14:05
Huhu..
morgonen började med att jag var AS trött, gick och la mig vid halv 1 igår.
Pappa shussa oss till skolan idag, och det var inte kul och gå ut ur yttedörren
-18 grader , Gissa om det är liksom kallt! UchUshUsh!
I morse hade vi samhälls och jag jobbade ganska bra, men nu har vi engelska, som är skit tråkigt just nu, ibland kan det vara roligt när vi har roliga uppgifter men uch nu ska vi läsa någon berättelse och sedan berätta de för kompisen vad berättelsen handlade om, PÅ ENGELSKA! Jag är inte direkt den människan som gärna pratar engelska, tvärt om jag gör det bara om det är ett måste.
Tur så slutar denhär lektionen snart.
Sista timmen har vi då gympa och är direkt ingen gympa person, eller jo på fritiden tränar jag men i skolan är det tråkigt!
Men nu ska jag slänga ihop böckerna och börja dra.

Cya
//MinnaaPee



Här sitter vi då och chillar :)

You don't really want to mess with me tonight

2010-11-16 / 13:37:25

Fort innan jag börjar skriva så märker jag att det är jätte många, nästan alla som har smink på sig
i varje foto i sina bloggar, och jag som sitter nästan alltid utan smink så undra vad folk tycker egentligen :D
Men jag känner mig bekväm utan smink och orkar inte börja sminka mig varje morgon till skolan, såklart brukar jag ju sminka mig till skolan då och då. men oftast så hinner jag inte eller så orkar jag inte.


Dom flesta har fått skolfotot förutom jag ? :O
Hmm har kollat posten idag, men nix ingen post till mig.
Jaajaa men dom kommer väl.

Saana ringde mig i morse, 10min innan hon åkte till skolan, för hon skulle kolla om jag fortfarande var hemma eller i skolan. Så jag kollade på klockan Ouuu shiit!
senså frågade jag Saana när ska ni åka, så sa hon om 10min ungefär. Min klocka hade inte ringt :S
så jag fick ju världens panik faan tio minuter hur ska jag hinna för oftast vaknar jag minst en 40min tidigare så jag hinner äta frulle och borsta tänderna och inte stressa. Men nu var de ju bara hoppa upp, slänga på mig kläderna och borsta tänderna och ut. Hann inte ens borsta håret, hjälptes inte, fort så slängde ja upp håret med snodd.
Men tur så hade vi bara två lektioner oså slutade vi :) Nu så sitter jag här vid  soffan och fryser så jag slängde på mig en filt. Tidigare när jag kom från skolan så var jag på dåligt humör, jag menar då dåligt. fyfyfy hade kunna slå till någon om någon skulle släppa ut fel ord till mig just då, men nu är allt ok igen.
Jag är jätte sugen på kaffe, men jag orkar inte stiga upp och koka och ingen är hemma förutom jag så ingen annan kan göra de heller.
Ähh men ska vila här en stund så jag orkar på på bodycombat ikväll.
Kanske uppdaterar senare ikväll.

//MinnaaPee

promise me

2010-11-15 / 18:48:10
Tjohoo!
Seg måndag, trögt i skolan och var inte roligt alls, men såna brukar måndagar faktiskt vara.
Vi satt sista timmen och kolla på film, men jag var såå såå trött så jag orkade inte hålla ögonen öppna
så jag satte jackan på bordet luta mig fram, stängde ögonen och wuups så somna jag, jag vaknade av att Saana ropade Minna,Minna :D
vid klockan två fick vi sluta fast vi egentligen hade slutat kvart i tre. Vi väntade på pappsen till halv tre, för han skulle plocka med oss hem då, vill ju precis inte gå i de kalla vädret. Det var ju fasen -9 i morse. Inte kul!
Efter skolan så kom jag hem och bara drunknade i soffan med datan i famnen. Jag orkade inte stiga upp, men eftersom jag och Marianne planerade tidigare i skolan att vi skulle gå och shoppa en sväng. Behöver skor,någon varm ylletröja och någon snygg tunika eller linne för har tröttnat på alla mina.
De enda jag fick med mig hem var två vitlöksbaguetter.
Varför är det alltid så att när man har pengar och verkligen letar efter något så hittar man inget. Men direkt man bara för skojs skull går runt och kollar på kläder så hittar man alltid något när man inte har PENGAR!
Nu är jag hemma och har tråkigt, klockan är halv sju, men jag känner att jag måste hitta på något än.

Jag vill ha ny design men jag orkar inte börja syssla med det nu.
få se när jag får insperation så gör jag det.

Och förresten...

Min härliga vän Saana fyller år idag så hip hip hurraaa!!


GRATTIIIIISS!!!



GRATTIS SAANA!

Pusspuss

//MinnaaPee

Farsdag

2010-11-15 / 00:00:03
Det är visst farsdag idag och jag har inte ens sagt något till pappa.

oops!



Har inte hunnit blogga idag,jag har varken haft tid eller lust.
Igår vid 22.30 gick jag till mormor för jag ville inte sova ensam hemma!
Vaknade vid 12 men jag orkade inte asså jag fattar inte men jag var så himla trött och fortsatte sova, sen vaknade jag vid halv 2, då mormor sa till mig Nu jäklar får du stiga upp. Jag var fortfarande trött men tänkte att jag måste stiga upp så jag hinner göra något idag. Jag käkade och satt på datan en kort stund och sen promenerade jag hem. Broshan och hans flickvän var hemma hos oss och jag umgicks med dom en stund och sedan kom pappa och bröderna hem.
Jag hoppade in i duschen sen och efter en stund så ringde niko att han skulle åka till sin mamma och om jag skulle följa med och hämta tröjan jag glömde där i fredags när vi festade där. Jag stack då dit, Joni låg där och sov när vi gick dit. Niko gick och skrämde honom när han sov och fy det såg ut som att han skulle dö, han blev as rädd.
Vi satt en stund där och sedan shussa vi hem Joni och sedan shussade Niko hem mig och här är jag då. Eller jag har ju suttit hemma några timmar vid datan och kollat på tv & Skit.
Så ingen spännande dag idag inte :)

Så godnatt allihopa, nu ska jag och lägga mig eftersom vi har skola imån.

//MinnaaPee

Go kväll!

2010-11-14 / 00:02:53
Är inte alls trött men hela dagen har varit seg. Bara slöat menvafan de är helg så so?
Jag har inte haft någonting o göra idag eftersom mina kära vänner är alkoholister och springer runt, Saana är inte alkoholist men hon sitter hemma och MYSER med hennes kära pojkvän, men okej hon ser honom nästan bara på helgerna då han har några dagar ledigt från lumpen.
Promenerade till mormor för en timme sen ungefär, jag sover inte ENSAM hemma!
Spökhus ju :D

Jag hade bara tråkigt så tänkte ta och blogga, men jag hade nog inget mera för ikväll
Så NattiNatti!

//MinnaaPee



Jag ser ut såhär pga att jag inte orkat fixa mig för jag har bara legat hemma!
Godnatt!

Go kväll!

2010-11-14 / 00:02:53
Är inte alls trött men hela dagen har varit seg. Bara slöat menvafan de är helg så so?
Jag har inte haft någonting o göra idag eftersom mina kära vänner är alkoholister och springer runt, Saana är inte alkoholist men hon sitter hemma och MYSER med hennes kära pojkvän, men okej hon ser honom nästan bara på helgerna då han har några dagar ledigt från lumpen.
Promenerade till mormor för en timme sen ungefär, jag sover inte ENSAM hemma!
Spökhus ju :D

Jag hade bara tråkigt så tänkte ta och blogga, men jag hade nog inget mera för ikväll
Så NattiNatti!

//MinnaaPee



Jag ser ut såhär pga att jag inte orkat fixa mig för jag har bara legat hemma!
Godnatt!

Lördag :)

2010-11-13 / 21:22:17
Jaadu var ska jag börja med...
Vi tar gårdagen först.
StressStressStress.. Jag och Saana färgade varandras hår igår efter skolan, sedan sprang jag hem och tvätta håret och duschade. Efter jag duschat och torka håret någorlunda och sprang tillbaka till Saana för att Niko skulle komma dit för Saana skulle klippa håret på honom och jag färgade hans hår efter det. Sen stack vi till stan och handla lite och kom hem till oss oså börja jag och Saana sminka, efter vi sminkat så åkte vi till kiviranta (Nikos morsa bor där) Så vi festade där och hade trevligt tills det blev lite gräl och då fick man stå i mellan alla och till och med slå en idiot på käften som börja kalla mig för massa dumma saker. Hoppas Saana din ring är hel än. Saana hade en sån stor ring på sig igår (Jag menar då väldigt stor kors) såg ut som en knogjärn, hoppas idioten har ett kors i pannan nu :)
Sen åkte jag hem och gjorde mat och broshan var uppe än, så jag snackade skit med honom en stund och gick och la mig sedan. Sov hur länge som helst idag typ till 3. Och uss jag är ensam hemma, skit läskigt för jag gillar inte och vara ensam hemma för jag har så bra fantasi så jag hör massa ljud och skit jag kanske håller på och bli galen eller något.
Pappa har åkt i väg till uleåborg och stannar där över helgen och kommer hem imorgon alltså. Jag har funderat på om jag ska promenera hem till mormor och sova där istället för ensam hemma.
Erika och Mikko stack hem till Erika idag så jag vill inte sova alone :(
Nu ska jag börja kolla på bb och käka något
Här får ni lite bilder från igår










Orkar inte ladda fler bilder för bb har börjat och ska käka något innan jag drar till mormor lilla :)

//MinnaaPee

Fredag

2010-11-12 / 08:31:58

Jaa.. Då vaknade man en timme tidigare för jag viste inte att vi hade sovmorgon innan Emma sa det.
Har suttit och druckit kaffe här och chillat, men är fortfarande helt sömnig som ni kanske ser ^
Men jag ska ta och borsta tänderna nu för Saanas pappa ska shussa oss till skolan och jag har ingen aning när vi åker så jag passar på och göra de nu så att jag inte stressar ihjäl mig.


Och idag är det freeeedaaag!
Vi ska fiiiira Saaanaa! :) Jihaa

Min söta lilla apa =)

2010-11-11 / 22:10:31
Idag har jag väl inte gjort så mycket efter skolan, käkade och la mig i sängen och kollade på one tree hill.
Sedan somnade jag och han sova 45min så kommer pappa och väcker, och då blev ja skit sur.
Men han väckte mig för att vi skulle och handla, handla SKOR åt mig. Ja då åkte vi till ÖB och pappa köpte nått skit.
Sen åkte vi iväg till Ica maxi och jag nötade in hela vägen till affären KOM IHÅG HÅRFÄRGEN KOM IHÅG.....
jag köpte Hårfärgen kom hem och när jag var vid garagen så kom jag på. VAFAN vi skulle ju iväg och köpa skor.
Jag glömde bort det HELT!
Men men de är inte hela världen, jag kan köpa dom någon annan dag här.

MEN
Imorgon efter skolan har jag fullt upp.
Jag ska hem till Saana och hon ska färga mitt hår och jag hennes. Sedan ska hon klippa nikos hår och efter det ska vi nog till köpcentrumet och jag ska gå och kolla om den tröjan jag vill ha finns kvar på Gina tricot Sedan skulle Saana kolla på leggings eller något. Efter de ska jag nog sitta och chilla och laga mat innan jag då börjar sminka och klä mig inför kvällen. Vi ska nämligen fira Saanas födelsedag! :)
Pappa åker iväg till uleåborg i morgon om mina småbröder till pappas moster, hon ska alltså passa pojkarna.
Ja och då blir jag ensam hemma vilket jag inte tycker om. För det spökar här :)
Hoppas broshan kommer hem imorgon så slipper jag vara ensam. Men iförsej jag är ju borta hela kvällen men på natten iuuu..
Men hoppas allt blir som planerat nu! Imån ska vi ha KUL!


Nu blir det & Hoppa in i duschen och sedan stoppa i mig något för är ganska hungrig och sen lägga mig.


En bild på mig och MIN söta lilla apa som jag har brevid mig. jag har haft den ända sen jag var liten därför ser den ut lite som den gör :)



God natt allihopa!

//MinnaaPee

Leka doktor

2010-11-11 / 13:55:41
tjenare!
Jag och Saana hade lite tråkigt så vi bestämde oss att flumma till lite :)
Vi var inne i klassrummet, bara vi två.
Vi skulle göra några uppgifter men vi orkade helt enkelt inte göra uppgifterna så vi letade lite bland
alla roliga saker här i klassrummet bla. Sprutor,bandage,stetoskop,dockor osv.
Här får ni smak på lite bilder











Oså lyssnar Saana på mitt hjärta :D

//MinnaaPee

NattiNatti

2010-11-10 / 23:51:33
Japp imorgon blir det skola för min del. Har varit sjuk hela veckan så imorgon blir det första skoldagen sen höstlovet.
Hmm.. Idag vaknade jag upp hos syrran eftersom jag stack dit igår kväll, jag hade absolut ingenting att göra så jag stack dit. Vi satt och snacka skit och drack te hela kvällen och oops, klockan var plötsligt tre, så vi gick och la oss och det gick ca 5min så sparkar jag i sömnen, syrran hade inte ens hunnit somna, men jag drömde att jag satt i framsätet i någonsbil och plötsligt så var det en mink som sniffade på mina skor och jag trodde då att den vita minken skulle bita mig. Men sen så vaknade jag av panik, men somnade sedan om igen.
Sen efter att syrran lagat mat och vi vilat en stund så gick vi iväg till stan och kolla på massa saker, och jag hittade den perfekta julklappen :D Hahah rosa hellokitty brödrost. Det blir såna hello kitty bilder på brödet sen när dem är färdiga :)
Sen fanns de hello kitty väckarklocka också den var också gö mysig :)
Sen så ramlade jag såklart i stan skit pinsamt, men tur så var det inte mitt i stan. Jag lyfte direkt upp arslet och kolla runt så att ingen kollade, men det var någon gubbe som satt i ett cafe och han glodde ut. Pinsamt :) Haha nejmen jag orkar inte bry mig, de händer alla någon gång.
Sedan efter en stund så stack jag hem sedan planerade jag och Saana att hitta på något tillsammans så vi stack och åkte runt med Niko en stund i stan och drack sedan kaffe hemma hos honom och åkte hem. Direkt jag kom hem hoppade jag in i duschen och efter det började jag kolla på one tree hill. gud så skönt och börja kolla på de igen.
Har bara väntat och väntat på season 8 . Nu så är klockan redan 10 i 12 så det är kanske läggdags nu :)
Men ha de gött allihopa och
GODNATT!


//MinnaaPee



Om jag minns rätt så var den inte precis likadan som denhär, men denhär var ju också mysig! :) Thihi




NATTINATTI!

Much better today, or not

2010-11-09 / 17:16:28
Tjingeling!


Vaknade på morgonen av att pappa kommer med hemtelefonen och säger ring och sjukanmäl dig.
Så jag gjorde det, somna om och vaknade vid 12 och hoppade direkt in o duschen och försökte piggna till lite.
Gick ner och käka och käka "frukost" Broshan hade precis börja laga mat, jag var vrålhungrig men väntade ändå tills maten var färdig. Sen har jag suttit och kolla på massa kläder jag vill beställa MEN Jag har ju inga pengar. Haha.
Men jag hade tänkt om pappa kunde beställa dom till mig :) Thihi
Hittade ett par jeans och en mysig ylletröja som jag vill ha :)
Förkyldningen håller på och gå bort vilket som är jäkligt skönt!
Men fortfarande får jag gå runt och snyta mig och använda massa nässpray men de är better today :)
Och jag har faktiskt varit ute idag också :D haha har inte varit ute på tre dagar. Men idag så  promenerade jag till Ikano huset och mötte upp syrran för hon kom hit och hälsa på.

OCH SEN NÄR JAG KOM HEM MÄRKTE JAG ATT JAG INTE HAR NÅGON HUVA LÄNGRE. ANTINGEN HAR JAG TAPPAT DEN PÅ VÄGEN ELLER SÅ LIGGER DEN NÅNSTANS I KAPPRUMMET.

Fanfanfan..
Jag orkar helt enkelt inte springa ut och leta efter den!

Whatever men nu ska jag slänga i mig lite kaffe
Tjao

/MinnaaPee

Crazy

2010-11-09 / 00:36:45
JAG HÅLLER PÅ OCH BLI TOKIG!


Jag har världens huvudvärk, vet inte om jag har feber men jag hoppas verkligen att jag inte har det.
Kanske låter tokigt men jag vill hellre till skolan för annars missar jag en massa!
Jag har legat i sängen hela dagen. De ända jag gjort är att gå ner för trapporna och öppna kylskåpet och tagit med hit upp och käkat samtidigt jag kollat på One tree hill. haha snart är jag på sjunde avsnittet för idag. Jag tänkte knalla ner till kylskåpet och käka något och kolla på sista avsnittet och sen försöka lägga mig. Måste samtidigt komma ihåg och ta värktablett, massor med pappar så jag får snyta mig och NÄSSPRAY!
Annars klarar jag inte natten!
Jag vill bara få bort denna jäkla förskylning! Imån ska jag försökna vakna i god tid och inte sova hela dagen som Idag!
jag vaknade vid ett och var så trött och la mig igen och vid två vaknar jag av att lillebröderna skriker och bråka med varandra så jag gick ner och frågade vafan dom håller på med.
Sedan var jag så lat och tog fram datan och låg i sängen ett bra tag innan jag då steg upp för att jag var så himla hungrig!
Jag har sagt många gånger att det är skönt och bara ligga i sängen och inte bry sig vad klockan är osv.
Men nu håller jag längre inte med! har verkligen tröttnat.
Men det var egentligen allt för mig! Ska lyfta på arslet och slita ner mig till kylskåpet och ta med något GÖTT och titta på sista avsnittet och försöka somna sen :)

HÖRS!

//MinnaaPee

Frågor

2010-11-08 / 01:51:46
Som sagt dehär fortsätter bara, legat i sängen hela kvällen och kollat på tv och kollade på en film som hette The other guys Den var skit rolig i början och satt och skratta här för mig själv, hade förväntat mig bättre slut men den var grym ändå!


Inget och göra, men jag vet att jag inte kommer och få sömn. Så det blev & blogga igen.
Och så snodde jag några frågor från Emmas blogg =)



är du singel? - Japp det är jag.
Den lyckligaste tiden i ditt liv? - Tiden då mamma fortfarande levde.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Både ja & Nej
har du varit kär i någon? - Jajjemän!

Sover du hellre ensam eller med någon? - Både och, och de beror ju helt på vem man sover med.
Går du i skolan? - ja!
Har du varit i skolan idag? - Nej
Hur mår du just nu ? - Inte så bra eftersom jag är sjuk.
Har du piercat dig ? - Japp
Är du hungrig just nu? - Nej. Maten smakar inte när man är sjuk, men har försökt äta.
Vad är klockan nu? - 01.28
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook & blogg.se
är du kär just nu? - Kär och kär men förtjust är jag :)
Har du kysst någon idag? - nepp.
Har du ett förhållande? - Icke
hur många har du varit tsm med? - Några stycken, beror på om man räknar alla när man var liten.
är du oskuld? - Nej
När går gränsen vid otrohet?
- Beror på, men min blivande kysser ingen annan än mig!
Har du varit otrogen och om ja, varför? - Nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Öhm njae vet inte.
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? - de kan ni fråga mig istället för skriva ut de här.
Är du romantisk? - Njae jag är direkt inte den som är så romantisk men ääh jag vet faktiskt inte.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Njae.. Min föredetta pojkvän har ju varit tillsammans med min kompis förut men allt är ok nu.
Är du svårflörtad? - Beror på.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - De har jag,
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Öh Minns inte men någon från min klass i lågstadiet.
Hur länge höll det? - några dagar till några veckor, minns riktigt inte.
har du nångång slagit någon du tyckt om? - Nej

har du lekt med någons känslor? - Nej
länge höll ditt längsta förhållande? - Ett halv år ungefär.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande ? - Singel nu men kommer den perfekta snubben fram som jag vet att jag är gjord för han och han för mig så vill jag såklart ha ett förhållande.Hahah
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Är du en bra pojk/flickvän? - Vissa dagar när jag är på dåligt humör så nej annars tror jag väl det.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - öhm vi trängdes i en stor dubbel säng på hotellet men jag och saana med varandra och killarna kossu och niko brevid varandra men i samma säg i stort sett.

Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Killar ska inte vara klädda i mörkt och dystert som dom som lyssnar på metall musik o skit uch fy och inte emokläder heller. lite sån hiphop aktigt är snyggt ;) Och de som är in nu.
äru tsm med ngn? - Än en gång Nej!
vänskap eller kärlek ? - Både och.
gillar du någon nu ? yes

Så typiskt EMO stil jag snackade om att killar ska inte vara sånahär



Om jag nu skulle försöka sova NattiNatti

//MinnaaPee




Sjukling!

2010-11-07 / 18:53:28
Jag som skryter om immunförsvaret jag har : haha alla är ju sjuka eller har varit nu under hösten FÖRUTOM JAG!

japp nu är jag en av er vaknade med att jag var torr i käften och kunde knappt andag genom näsan och sprungit upp och ner och hämta vatten och pappar så jag får snyta näsan och dricka.
Jag har i stort sett vilat hela dagen och suttit på data inget speciellt men ibland är det bara så skönt och ligga i sängen sent och bara ligga och glo på tv.
Jag orkar inte skriva mer för de står tomt i huvudet vet inte ens vad jag ska skriva.
Nu tänkte jag kolla på film och har en chips påse brevid.

Adios!

//MinnaaPee

Oulu!

2010-11-06 / 17:32:57
Ganska häftig resa vi gjorde i Oulu fast vi bara var där en natt och övernattade på eden hotell.

Jaa alltså gårdagen började med att niko shussa oss till Kemi tågstation och vi tog tåget till Oulu, Niko och company åkte med bil för niko hade lova shussa andra till Oulu samtidigt så de var lika gärna att vi tog tåg.
Men jävlar det var kallt där borta och fy vad dom var sega och komma dit dom hade hämta folk varit i affärer osv innan dom börja köra till oulu så vi fick vänta två och en halv timma på dom.
Vi sprang runt i affärer så länge dom var öppna med dom var drygt öppna i en halvtimme haha..
Sen käkade vi på makedonken :) och sen börja vo funderna mes Saana vadfan ska vi göra och vart ska vi
ta vägen för de va skit kallt. De fanns inga andra alternativ än och gå och sitta på hesburger och värma sig.
Sen kom Saanas kusin dit med sin kompis och snackade skit me oss en stund och sedan förklarade dom vägen till hotellet vi hade planerat o bo i.
Dåså.. Vi satt i drygt en halv timme utanför hotellet för vi ides inte gå in men sen när vi ringde till Niko så hade dom 20km kvar och köra så då tänkte vi nej nu fan går vi in och sitter.
jag har ingen aning vad dom gjort på vägen men vi satt i en halvtimme inne på hotellet men plötsligt dök dom upp ÄNTLIGEN!! :DD
Men nej så blev det inte vi övernattade inte på hotellet för dem hade bara businessrum och hyra ut men vi hade ju inte råd med såna så vi fick en karta och där fanns det då andra hotell man kunde gå till så efter de gick vi till ett hotell som hette apollo, men icke sa nicke inga platser kvar där heller.
SEN :D gick vi till ett annat och där var de kö så in i helvete så där var alla rum uthyrda redan.
men sen så hittade vi ett hotell nära tågstationen och vi hyrde rummet men de var bara för två för vi hade planerat att vi tar bara tvårums rum och att vi smugglar in dit sen och så blir de billigare för oss alla.
MEN FYFAN så jävla fult och äckligt hotell rum och asså man kan inte beskriva de med ord. Hotell rummet för två kostade 80euro alltså ungefär 800kr
Niko och Tuomas gick och krävde pengarna tillbaka och sa att de måste iväg och hjäpa någon kompis som har fastnat vid någon väg med sin bil att de MÅSTE iväg och hjälpa så dom tyckte lite synd om killarna och gav tillbaka 20 euro, egentligen tänkte dom visst inte ge något alls men Tuomas ville snacka med chefen och han lovade då och ge 20 euro. Alltså förlorade vi 600 spänn.
Efter de tänkte vi att vi bara har ett alternativ kvar. Eden hotell då.
Jag ringde broshan för har har varit där nån helg sen om hade hade någon aning om priser.
Men eden är ju ett par kilometer från stan så vi ville som helst inte åka dit och tillbaka om vi inte tar stället. Så vi fick tag på numret och ringde dit och frågade om priser osv. Vi hyrde på ett rum till två pers.
Alltså Niko & Tuomas då. Dom checkade inte och gick in i rummet och tog våra saker och kom med nyckeln till oss och vi gick efter, efter en stund då stack vi med taxin till stan och checka läget och vad som händer. Vi var i stan då och blev hungriga och stack igen till makedonken och åt. Jori en kompis till oss eller mer åt Niko & Tuomas kom med och fy sjutton vad vi skrattade han hade då druckigt lite och gick och fråga numret från flickan som jobbade vid kassan och skumade. Sen var klockan så pass mycket så vi bestämde oss för att dra till hotellet med taxin.
Killarna hade två nycklar dom gav ena till Saana och Tuomas och andra till mig och Niko som att vi inte går alla tillsammans till rummet att vi går som en stund efter.
Vi satt och snacka skit en stund då i rummet innan vi gick och la oss.
Killarna gick till frukosten som ingår i priset och jag var vrålhungrig och Jag och Saana sa då att smuggla lite bröd eller något hit.
När dom kom så hade dom TVÅ BALLERINA KEX. Haha dom kunde inte ta med något för det var någon som tydligen hade stirrat på dom. (Inte konstigt)
En stund efter så checkade killarna ut för nyckeln ska ges tillbaka kl 12.00 så hade dom sett mig och Saana från kamerabevakningen och krävde pengar från oss så killarna fick betala eftersom vi redan stog ute. Men tur så var det bara 11 euro från båda två.
Men vi hade ju såklart betalat från hotellrummet tidigare också. Hotell rummet kostade för två då 1200 och delat på 4 så blir de ju 300kr. Så 300kr plus 11euro ingen billig övernattning men vafan jag hade kul och pengarna hade annars gått till något helt onördigt kläder,mat,skit eller något :)
Så ångrar ingenting.
Sen var det tid och åkt hemåt eller till stan och käka och köra oss till tågstationen eftersom Niko tänkte stanna och köra hem först imån.
Men han bestämde sig för att ändå köra hem idag med oss.
Men det tog inte LÄNGE så lossna avgasröret och släpade efter och fy vad pinsamt men tur så satt jag och Saana bak och hade tonade rutor vid oss :D
ALLA precis alla stirrade och vissa pekade och småbarn höll för öronen när vi körde förbi.
Vi käkade frukost på makedonken IGEN :D
Sen började vi köra mot Torneå de hjälptes inte, vi körde med avgasröret släpandes till torneå
och de var inte roligt. Sån jävla ljud som den släppte eftersom den släpades efter huhu.
Men när vi kom till Simo så låssnade avgasröret helt och killarna tog med några delar och sen lät bilen som en rallybil. Vi har asgarvat och sovit och skit på vägen hem.
Kan inte klaga! Jag hade kul i helg eller jag fredag/lördag. Man har garvat och massa.
Tack för trevlig sällskap ! =)

EDEN HOTELL


Ingen ford på våran gård inte! :)



HAHAH AVGASRÖR!



Ciao

//MinnaaPee

Just remember to always think twice!!

2010-11-04 / 14:45:24
Ooo så skönt nu när man sovit lite längre än va man brukat. Men nu när det är lov så får man göra det.
Men jag gick faktiskt rätt sen och la mig igår jag tror klockan var närmare halv 3.
Och jag som igår tjatade om att jag inte har träningsvärk mer osv. Men efter gårdagens träning så har jag faktiskt ont i  magmusklerna och rygg.
Men måste faktiskt erkänna att gårdagensträning var skit ansträngande men KUL !
Älskar träningar där man får pina sig själv :D
Nu är jag så pass HUNGRIG! så ska gå iväg och stoppa i mig någonting och samtidigt kolla på Extreme home makeover :)





nyvaken på bilden! ^ :D



//MinnaaPee

alltså :)

2010-11-03 / 19:03:42
Min dag har sett ut såhär.

Igår kväll åkte jag hem till syrran och kolla på film och snackade skit stannade över där och
vaknade upp där vid 11-12 sen kom pappa och hämta mig efter jobbet. Och satt och drack kaffe
med Erika och Mikko och plötsligt på lekte vid med lera.. kanske låter helt skit dumt men asså sen playdo
sån låssas lera med olika färger ääh ni vet vad jag menar för alla snorungar har ju lekt med den mer eller mindre :)
Sen vid halv 5 åkte vi till motionsboxning med Marianne fan va slutkörd man var efter träningen..
Med bara skönt när man är helt slut efter träningen och ännu skönare när man har träningsvärk för då vet man att man gjort något. Men jag har faktiskt inte haft träningsvärk på länge fast jag tränat regelbundet och lika mycket som alltid.
Alltså kan de bara syfta på att jag har fått bättre kondition oså för i början var de ju rent ut sagt ett helevete när man tränade och sikken träningsvärk man hade nästa dag.
Efter träningen då så kom jag hem och duscha och nu sitter jag här då och funderar
Vafan händer idag!? Och vad ska jag göra!?!?!

Njaa får väl se ska ta fram fönen och torka håret på se sen vad som händer :)







Tjao //MinnaaPee

2 November

2010-11-02 / 17:14:23
En tråkig och dyster dag idag.
Det var exakt 6 år sen min kära mamma gick bort.

Har varit med syster idag och vi cykla bort till blommor&ting köpte fina vinterblommor
till mammas grav, sedan åkte vi iväg till ikea och fikade
Tack syster <3



När dina steg har tystnat
finns ändå ekot kvar.
När dina ögon slocknat
vi alla minnen har.
Vi spar dem i våra hjärtan
tar fram dem då och då.
Så kommer du för alltid
att vara här ändå.



Tände ett par ljus åt mamma också <3





Allt för mig tack och hej

//MinnaaPee

Hej & håå !

2010-11-01 / 18:35:20
Jajjemen det blev en lyckad halloween hade as roligt med allihopa!
Först gick jag då hem till Minna och börja fixa förfesta och sminka därborta sen satt vi en stund
hemma hos henne tills vi fixa shuss och sånt, Lillhenkka och Miro kom också förbi och dom satt och snacka
skit med oss =)
Sedan fick vi shuss av Joni Vi åkte och Cruisa en stund och hade kul och lillhenkka och miro bestämde sig
Sen åkte vi till kiviranta och hämtade Henri och han hoppade med o cruisa sedan åkte vi till samppa och var där en stund och där var då Samppa,jani, jonny och nån brud som hade däckat :D
Det har blivit en massa körande så jag och erika åkte hem =)
Så en väldigt rolig kväll hade jag minsann och massor med foton :)

Här bjuder jag på en bild kan inte lägga in mer för måste dra till träningen om 7min och måste hoppa in i mina träningskläder innan dess :)