Skoltrött

2011-08-31 / 09:07:36
Finns det någon som förstår hur skoltrött jag är. Jag orkar inte ens tänka på skolan, men jag försöker kämpa! Sista året nu. Men känns verkligen tungt nu för jag har som ingen insperation eller lust och vakna upp på morgonen och dra till skolan. Som sagt har jag försovit mig nu. Börjar om tio minuter och hinner absolut inte på 10min. Det tar 15min och promenera och ja har inte druckit morgonkaffe o såna grejer! Blir väl och dra till nästa timme efter denna då.
Fuck you school!



Peace!
//MinnaaPee

BLEV FASTER IDAG <3

2011-08-25 / 19:59:19
Broshan&Erika fick sin söötaaa lille bebis idag och det blev en pojke :)


Grattis! Och massor med pussar&kramar till er!

Faster Minna hehe :D

//MinnaaPee

skit dag, denna också!

2011-08-17 / 22:10:11
Hatar dehär stället! Asså verkligen HATAR. Ingenting existerar här. så dött så tråkigt. De jag nu vill mest av allt är att fort gå ut sista året. Bli klar med skolan, sedan har jag bestämt mig.. Jag tänker inte stanna här, jag kan inte. Alla behandlar alla illa här! Jag mår skit innuti just nu! 4dagar har gått. Jag har sovit och suttit inne. 4dagar utan cigg! :) Någonting positivt med dehär. Men hade faktiskt tänkt gå ut och ta en cigg efter detta inlägg, är så ARG men jag måste ta och chilla och verkligen själv fundera på vad är det jag är arg på och vad är det som gör mig såhär himla förbannad. Okej boys är en stor del till dehär.. Idioter som idioter men ändå går man på deras skit. Inte mer! Fuck off!!
Men om jag ändå går och lägger mig nu och slutar damppa här på bloggen och tar en kall dusch på morgonen och tar tummen ut ur röven och tar och gör något, istället för att sitta hemma bara och kolla på vampire diaries hela tiden. Har faktiskt hunnit med 16 avsnitt på två dagar. Så kul har jag haft det! Japp sen har jag lyckats med att bita sönder alla mina långa fina naglar.. Men det är väl mitt minsta beskymmer just nu :) Dom växer väl ut nångång..


Kiss n hugs

//MinnaaPee



Take care!

Sommaren är slut

2011-08-10 / 11:15:15
Nu tog sommaren slut.. Regnar och är helt grått.. Uch!! Kort och skit sommar! Eller ja jag har ju haft kul en del också.
Tillexempel pipefest resan var helt awesome liksom! Väntar bara till nästa sommar huhu!! Nu har jag gjort en liten resa iaf.. Jag tar och skriver om resan mer när jag orkar, inte nu :/ Är trött och måste käka snart. Gick och la mig vid halv två i natt och la alarm på kl 07.00 så jag hinner dricka kaffe och käka för jag skulle iväg med Mariannes mamma och kolla hur det går till och fixa bröd och sånt på icamaxi och coop. Imorgon måste jag då gå själv och fixa det. Har lovat och hjälpa henne för hennes mamma fick hinder så jag får någon slant när jag hjälper henne såklart gör jag det då.
Jag idiot hade stängt av alarmet och vid 08.00 ringer hennes mamma och frågar om jag är klar, hade 10min på mig och klä på mig och dra ut.. Haha. Men mitt fel! Imorgon ska jag gå upp 07.00 och vara redo för jag får telefon samtal när som helst mellan 08.00 och 09.30 och då måste jag iväg och vänta på lastbilen som kommer med allt jag ska stoppa på hyllorna.
Är helt deprimerad när jag bara tänker på skolan. Men inte klaga, det är frivilligt så. Vill bara resa bort sista veckan. Jag kollade på billiga resor igår. Fyfasen va sugen jag är på och dra en sista minuten, men har ingen att åka med :( Skulle vara gött och spara så mycket som möjligt och ta en thailands resa typ på höstlovet men ser direkt inte så ljust ut. Jag bara spyr av tanken och vara här i haparanda! Så trött på alla falska människor runt om kring. Jag sitter hemma på dagarna och gör nada! Inte ett piss. Menmen.. livet är inte en dans på rosor kan jag säga. Inte för mig!! Tvärt om.
Just nu iallafall... Jag mår så mycket bättre och vara någon annanstans! Jag vill bara iväg härifrån. Drömmen är ju och sticka härifrån direkt jag gått ut skolan, ta ledigt från skolan ett år och sedan fortsätta med pluggandet. Jag vill inte stanna här, finns ingenting för mig. Absolut inget kan jag säga. Ska jag sitta och mögla i mitt rum resten av livet. aldrig! Jag vill iväg, det enda jag just nu vill mest av allt. Bara sista läsåret går fort vill jag söder ut. Vill ju för fan ha ett liv, och det kan jag ej få i framtiden om jag stannar här. Vill antingen till finland eller sverige, men just nu lutar de mot sverige rejält. Eftersom jag pluggat hela livet i sverige så jag skulle kanske inte klara mig i finsk skola om jag läser på omvårdnadslinjen. Ambulanssjukvårdare är det jag vill jobba med.. Kirurg låter spännande också men.
En dag i taget

Peace!



MinnaaPee


PIPEFEST

2011-08-09 / 15:26:02
shiiiiit vilken resa.. hade verkligen kul! Alltså det går inte och beskriva med ord. Jag orkar inte börja skriva om resan nu inte. Sen när jag har tid och inte är så jävla hungrig så lovar jag och berätta lite och lägga in dom få bilder jag tog från resan. Och juste! Kymppilinja & Adam tensta ft. någon var i samma stuga/villa och baila och jag och Marianne var också där sedan snackade vi med dom en stund. Ganska coolt och knäppt samtidigt.. Vi var på arena (krog)och sedan kom ett par st och snacka med oss och vi hängde med dom och dom skulle på efterfest vid stugorna backstage och hade såna VIP snören hängandes runt halsen.. Jiha! Oförglömd resa helt klart!!

Jag vid tältet


Fintelligens =)


Jag&Marianne :)




Peace!
//MinnaaPee

Pipefest

2011-08-04 / 19:00:56
Nu är det ca 2 timmar kvar tills jag drar mot kemi och hoppar i tåget och drar mot jämsä, imån blir det festa och lyssna på massa bra artister! Fan va najs! Nu ska jag packa i det sista och hoppa i duschen oja.. Sedan blir det väl och handla och dra mot kemi!
Hörs på måndag =) CYA!

// MinnaaPee

Sharon

2011-08-04 / 00:03:36
Och jag käkade precis en Sharon frukt. Har typ ätit det sist jag bodde i borås. Fan va gött. Var och handla för några dagar sedan med pappa och så såg jag dessa sharon frukter och blev helt hyper... Ooo jag måste köpa sharon och då köpte jag två till mig själv för visste inte om jag tycker om dom längre, men dom har bara blivit godare! Jag hade alltid med mig en frukt till skolan då vi bodde i borås och det var en sharon frukt! Det finns inte i alla affärer här.. Dom är mer vanliga i södra sverige.
haha onödig inlägg igen med skit samma. Är helt stressad inför morgon dagen hur jag ska klara mig själv med en tågresa osv.. Haha jag är ju vuxen och borde klara mig alldeles utmärkt men pappas lilla flicka är så..... ööö vet inte, fegis kanske? :D Nej men det borde inte vara någon fara. Marianne är ju ändå och möter mig sedan.
Fasen va kul resa det kommer bli!

Jag & en sharon <3





jag & Marianne flummar oss..



Godnatt!

//MinnaaPee

Kalajoki

2011-08-03 / 17:09:13
Fyfan vilken härlig resa, fast vi bara var där en natt. Men massor har vi hunnit med. Igår när vi vid 10 tiden på morgonen var framme så tog vi in väskorna i stugan och på med bikini och åkte till jukupark som öppnades vid 11. vi var som små ungar där. Det var så jävla kul, fanns massor med rushkanor, såna riktigt stora alltså. Man var ju nästan rädd när man åkte, haha. Syrran iallafall när vi båda åkte tillsammans i en "gummibåt" ner från rushkanan så sitter hon bakom mig och skriker Jag är rädd, jag är rädd, jag är rädd. (flera gånger ropa hon eller ja hela vägen ner haha) Och tur med vädret hade vi!! det var verkligen varmt. Och jag blev solbränd. Dumma jag som inte tog med solkräm! De gjorde så ont i ansiktet och axlarna igår kväll. Dom är ömma fortfarande! Men brun blev jag ju så inte klaga :) Måste snart börja tömma väskan och packa ner mina saker som jag behöver med till jämsä (Pipefest) Ska nämligen dit om jag inte redan tagit upp det på bloggen.. Minns inte ;P
Och så får jag träffa mig kära vän Marianne som också kommer dit men från helsingfors. Vi träffas vid Tampere eller jämsä tågstation, minns inte riktigt vilken av dom, för måste byta tåg vid tampere iallafall.
Ojuste! Fick mitt paket i måndags som jag beställt. Två klänningar och två par strumpbyxor. Andra klänningen var helt konstig!!! Det såg helt annorlunda ut på nelly's hemsida men sen när jag väl testa den så var den hur konstig som helst och vill man att den ska se bra ut i ryggen osv så kan man inte ha BH under. Måste visst köpa såna kupor bara.
Andra klänningen var jag helt nöjd med. Den var ju också snyggare på nelly's hemsida men det är helt najs tycker jag!

En bild på den.



Och några bilder från Kalajoki

TIINA&PASI LEKER.. HAHA


MIN FINA SOLBRÄNNA.. ANSIKTET OCH BRÖSTEN. SVED SOM FAN! MAN SER INTE DET SÅ BRA! DET VAR VÄRRE!


FORTFARANDE ONT I AXLARNA&ANSIKTET..



nej nu drar jag och smörjer in mig.


Kiss n hugs!

//MinnaaPee