Ingen ork

2011-03-31 / 19:59:55
Det slår tomt.. vet inte vad jag ska skriva om för har inte haft ork.
Menmen.. Ganska lugna puckar har vi haft i skolan nu i några dagar. Fått sluta tidigare för vi har inte naturkunskap längre och Seija är inte i skolan så hennes lektioner har vi inte haft! =)
Ingenting speciellt har hänt under dessa dagar.. eller joo men mer avslöjar jag inte.
Om 6 dagar fyller jag 18 och då blir det rajtantajtan! På onsdag den 6 så ska jag,jenna,Sanne iallafall vet inte om erika skulle komma eller någon annan men iallafall. Vi ska ha middag hemma hos syrran sedan ska vi fixa oss och dra ut på krogen en sväng och ha en riktigt trevlig kväll! Sedan på fredag den 8 april så ska jag väl ut med syrran och dom då. Lördagen blir nog då och ligga hemma och ha bakis med massa gott. Så helgen där på lär det nog bli och festa med mina minderåriga kompisar :D Eller ja fredag den 15april ska jag ha tårta hemma och bjuda hem mina kära vänner <3 Sen på lördag få vi se vad som händer. =)
Sen har vi påsklov vill dra bort härifråååån.... Oulu? Utomlands? vettefan va man ska ta och hitta på. Mest av allt vill jag utomland men det blir väl ändå inte av. Kanske senare eller efter sommar? Njanja vi få se.
Imorgon är det fredag och vi har ingen skola. Göttmos!
Nu ska jag glida hemåt och hämta lite saker och promma tillbaka hit till mormor. Har sovit överhär hela veckan, men ibland orkar man bara inte vara hemma. Och joo iförrgår sov saana här med mig =) Riktigt myskväll!
Uppdaterar senare om jag har tråkigt vilket jag lär ha för det finns inte så mycket och göra här mer än att spela tetris som jag är helt beroende av. Men det är säkert därför det är så skönt och vara här ibland. Precis ingenting att göra och man får bara vara. Menmen
Ha en fortsatt trevlig kväll!

//MinnaaPee

Utomlands

2011-03-28 / 12:38:12
Sitter och kollar resor med saana :) Vi vill utomland! Påsklovet skulle sitta perfekt! Veckan innan vi börjar praktiken! Hittar vi någon billig resa och Saana får cash så åker vi fan! Hittade resor från 2500:- till antalya.



//MinnaPee

48

2011-03-27 / 22:08:15

idag hade mamma blivit 48år. Saknaden är väldigt stor <3

Idag orkar jag inte blogga desto mer! Trött som satan och tänkte ta och äta något och sen smyga ner under täcket och slå på tv och kolla så länge tills jag somnar
NattiNatti

//MinnaaPee

Awesome!

2011-03-26 / 20:33:29


Vill ha dessa tyckte dom var skit coola såna ful fina! Måste faktiskt beställa här när jag får cash om jag hittar ett par som inte är allt för dyra! Cute!

//MinnaaPee

LördagLördagLördag

2011-03-26 / 19:34:45
Halloj! Tänkte börja och berätta om gårdagen. På kvällen promenerade jag hem till Ella som sagt och där va en "klassträff" alla 9:2 från Marielundskolan och jag var som undantag :D haha jag gick ju i 9:3 men eftersom jag sen sjätte eller sjundeklass har umgåts med alla dom så räknades jag med ;). Men de kom ju mer folk dit sen som varken gick i deras förra klass eller min förra så att. Kvällen spenderade jag där och ute på stan en stund. Erika chaffade en stund och jag åkte med. Sen tänkte jag jag går och lägger mig hemma hos mormor för hon var vaken ganska så sent så jag väckte henne inte. Största orsaken var nog för att hon hade en hel hög pizza hemma och jag som var så hungrig och sen tänkte jag ojojoj! Namm.. Så hos mormor har jag legat hela dan och kollat på vampires diary eller hur man skriver det och smallville. <3 Man kan aldrig tröttna på den. Kom hem för drygt en timme sen och tänkte hoppa in i duschen och jag orkar nog inte sitta hemma hela kvällen så om jag tar med mig min chips påse och dipp och knallar iväg till mormor igen sen lite senare =)

O juste när jag kom hem så stog de ett par sneakers på bordet som pappa köpt åt mig



//MinnaaPee

=)

2011-03-24 / 14:02:12

hittade lite bilder på mig, Saana & Marianne när vi var och åkte skridskor för ett tag sen.



Hejhej.. Kom hem för en timme sen ungefär, har varit i kalix med pappa och sen en sväng till willys där och sen skopunkten här i happis. Mina skor har gått sönder och då stack jag och farsan dit och letade efter skor men icke. :( Finns inte ens fina skor där nu förtiden. Eller inga stövlar iallafall. Förstår inte hur denna dag kan kännas som fredag huhu :P Menmen nu ska jag ta och hitta på något. Ännu ett tråkigt inlägg menmen.. Som sagt, det slår tomt nu! :D

//MinnaaPee

2 weeks left

2011-03-23 / 14:13:33


2weeks left! Om exakt 2 veckor fyller jag år..

Kom precis hem från moster eller ja.. Var i skolan och sen hade vi gympa på stranden och vi fick välja mellan åka pulka eller powerwalk så jag hade jeans och datan med mig så jag gick och tog närvaro och stack hem till moster tills pappa då kom och hämta mig. Nu sitter jag här vid köksbordet och tänkte koka nudlar för är vrålhungrig för käkade bara lite sallad i skolan. Mina inlägg har blivit rätt korta nu men jag har ingenting speciellt att skriva om så. För jag gör samma saker dag ut och dag in. Skola,ligga hemma,skola ligga hemma. Sånt trist men vi få se nu när våren kommer så behöver man inte ligga hemma. Kanske tappa ett par kilo som jag nu under vintern har samla på. Men man sitter ju och små käkar hela tiden. Har gått upp två kilo på typ 2månader. Men om jag så vill så får jag faktiskt bort dom. Måste bara ta mig i nacken och kanske göra prommisar hit och dit och äta lite nyttigare kanske :D ?
Men före sommaren så ska jag vara i form.
Allt för mig denna gång hejs!

//MinnaaPee

Läggdags

2011-03-22 / 21:16:57
Tjenare.. Tänkte bara berätta om min dag kortfattat:
Började skolan kl 8 och vi hade matte första lektionen och det blev inte mycket gjort. Behöver hjälp! Orkar inte jobba i skolan med och skulle lätt kunna tänka mig att jobba hemma med det men behöver samtidigt hjälp och ingen jävel kan hjälpa mig :D Måste väl bara försöka jobba med det hemma. Jag har iallafall med böckerna så om jag får en sida gjort innan fredag för då har jag matte nästa gång.
Sen hade vi svenska och gjorde klart mitt PM och de ska redovisas nästa vecka nångång? Huhu.
Sen hade vi samhälls och gick igenom gamla samma skit om ekonomi och sånt jag inte är ett dugg intresserad av och vi har prov på det nästa vecka nångång. Sen hade vi lunch och hade världens håltimme så jag stack hem till moster och drack kaffe.
På eftermiddagen så har jag inte gjort ett piss. Låg i sängen i nån timme och sen stack jag hem till mormor och satt där i nån timme och kom precis hem och här är jag då och ska ladda ner salkkarit och hoppa in i duschen och sen hoppa ner i sängs och kolla på salkkarit och sen sova :)

Visst har jag kul :D ?

NattiNatti

//MinnaaPee

Blogg lust.

2011-03-21 / 22:08:56
Ingen alls! Orkar inte blogga riktigt för har annat för mig just nu. Ska försöka börja med svenskan lite eller så går jag och lägger mig nu "tidigt" och försöker vara pigg imorgon.
kortfattat:
har inte gjort ett skit idag. Efter skolan kom jag hem typ vid halv 4. Vi var på studiebesökn som gick över tid. Sen har tiden bara rusat iväg och satt hemma en stund och försökte jobba med PM, men de sket sig. Min hjärna slog tomt!
Sen promenerade jag iväg till mormor vid 18 tiden och satt där med Marianne ett tag till kl 8 typ och sen stack Marianne och övningskörde och jag promenerade hem, hoppade i badkaret, faan va skönt måste varit ett år sen typ sist :D Sen ladda jag ner salkkarit och kollade precis klart dom och nu borsta tänderna och rulla ner ögonlocken :)

Här är en gammal bild på Mig,Markus&Diablo

Datumet stämmer ej!


NattiNatti


MinnaaPee

:P

2011-03-20 / 20:23:51
18 snabba frågor
om du inte kopierar & svarar innan 5 minuter
kommer den du älskar mest dö imorgon !

SAKER OM DIG SJÄLV:
1. är du singel?: jaadå
2. är du lycklig?: Inte tillräckligt
3. är du uttråkad? Jaaa
4. är du ledsen?: tror inte det.
5. är du italienare?: Nix
6. är du cooling? : Kan hända :D


SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja
2. har du någon gång blivit sårad?: Mm :/
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Japp
4.har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: :D Japp
5.har du strulat med någon under de två senaste veckorna?: Nej
6. gillar du någon just nu? Nej

SENASTE:
1. telefonsamtalet du fick?: Saana igår kväll.. Ingen har ringt sen dess :D
2. personerna/personen du var med? Igår kväll var vi en jävla massa hemma hos Ella men på dagen typ Emma,Nea,Minna & Ella..
3. roligaste grejen som hänt? Minns inte för har inte haft roligt idag :D
4. personen du smsade?: Minns inte..
5. du tillbringade natten med: Sov över hemma hos Ella i förrgår så med henne.
6. du kramade?: Minns ej.




meeeraaa

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Ingen, har varit ensam.

Hur lång är du? 155cm

Vilken är den senaste filmen du sett? Särkynyt palatsi (kom idag på tv)

Vem ringde du senast?
Minns inte.

Vem ringde dig senast?
Saana igår kväll

Hur löd det senaste sms:et du fick? Du har mindra än 25kr kvar blabla...

Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa med billigare och smsa

Är dina föräldrar gifta eller skilda?

När såg du senast din mamma? över 6år sen

Vilken ögonfärg har du? Grön

När vaknade du i dag? 12 men fortsatte och sova och sen typ vid halv 2nångång

Vilken är din favoritjulsång? Uch ingen.. Eller jo himlen i min famn kanske?

Vilken är din favoritplats? Mitt rum

Vilken plats föredrar du minst? vet inte

Var tror du att du befinner dig om tio år? inte i haparanda iallafall..

Vad skrämde dig om natten som barn? persiennerna.. Det var alltid en ful troll där och man stirrade tillräckligt länge.

Vad fick dig verkligen att skratta senast? Minns inte :D

Hur stor är din säng? 120cm

Är du kär? Nej

Sover du med eller utan kläder på dig? utan

Hur många kuddar har du i sängen? 3

Hur många landskap har du bott i? 2

Vilka städer har du bott i? Göteborg,Haparanda &Borås

Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor och barfota på sommaren.

Är du social? Jag det är jag väl :) ?

Vilken är din favoritglass? Ben&jerrys

Vilken är din favoritefterrätt? Finns många :)

Tycker du om kinamat? Jaa!

Tycker du om kaffe? Jodå!

Vad dricker du till frukost? Varierar. Mjölk,juice,te lr kaffe

Sover du på någon särskild sida? Med ansiktet mot väggen

Kan du spela poker?
Nej :P

Tycker du om att mysa/kela? Jaaadå!

Är du en beroendemänniska? Juu :)

Känner du någon med samma födelsedag som din? två

Vill du ha barn? Klart jag vill! Men inte nu

Kan du några andra språk än svenska? Finska&engelska

Har du någonsin åkt ambulans? Joo

Föredrar du havet eller en bassäng? bassäng

Vad spenderar du helst pengar på? Helst på kläder och smink och sådant.

Äger du dyrbara smycken? Inte så många.

Vilket är ditt favoritprogram på tv? på tv haha salkkarit och one tree hill. Men dom tittar jag inte på tv utan på datan

Kan du rulla med tungan? Japp :)

Vem är den roligaste människan du känner? Finns många

Sover du med gosedjur? Nej

Vad har du för ringsignal? Airplanes

Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Joo något har jag :)

Vad har du närmast dig just nu som är rött? Påslakanet

Flirtar du mycket? Inte så mkt

Kan du byta olja på bilen? Kanske om jag får min tid på mig så hittar jag säkert :)

Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nix

Vilken var den senaste boken du läste?Satt hemma hos Ella igår och hon hade boken "Mannen som talar med hundar" och läste två sidor av den under tiden det var reklam på tvn :)

Läser du dagstidningen? Sällan

Prenumererar du på någon veckotidning?Neej

Dansar du i bilen? Hhaha på helger när man är ute och cruisar så kan det hända :P

Vilken radiostation lyssnade du till senast? Voice som vanligt?

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Minns inte

När var du i kyrkan senast?minns inte men tror det var Alvins dop

Vem var din favoritlärare på högstadiet? Ingen eller jo kanske Tarja

Hur länge har du campat som längst i ett tält? En natt

Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? minns inte :P

Vad lyssnar du på just nu?
Tvn

Har du varit med i tidningen? Japp :)

Vad är det konstigaste du ätit? Vet inte

Vem såg dig naken senast? Hmm.. Marianne&Sanne nog när vi bastade i muonio

Vad är det för färg på din tandborste? Rosa med något vitt tror jag det var.

Hur imponerar man på dig? Vara sig själv.

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Marianne tror jag

Har du någon piercing? Näsan,naveln,tragus & Öronen

Din största vinst? Aldrig vunnit något.. Eller jo typ 17euro från spelmaskinen

Civilstånd? Singel

Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook,bloggar om jag orkar och aftonbladet

Är du fåfäng? Nej

Ångrar du någonting du gjort?
Ja det gör jag.

Hur gammal är din pappa?
Fyller 52 i augusti

Vilket är ditt drömjobb? Ambulanssjukvårdare

Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Utomlands

Vad har du haft för husdjur? Min hamster Axel :)

Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Orkar inte tänka fram något just nu :)

Svär du ofta?
Jaa :/ Dålig vana, måste få bort den!

Sverige när det är som bäst? Sommar

Kan du åka slalom? Jaa

Vad har du ätit i dag? Strips och köttbullar

Vad har du för utbildning? Ingen än.

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Allt annat förutom mage och större tuttar skulle inte heller vara helt fel!

Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Mage

Vilken är din bästa egenskap? Fråga inte sånahär svåra frågor :D

Vilken är din sämsta egenskap?
Tålamod.. Pallar inte vänta länge och vill att allt ska gå som en dans på rosor och inte ta tid.

Nämn två historiska personer som intresserar dig? ..

Saknar du något? Massor

Är det viktigt att fira födelsedagar? Jaa min födelsedag iaf :)

Vad gör dig ledsen? dumma människor :(

Vad gör dig glad? Massor

Har du varit gift eller förlovad? nej

Vad ska du göra i helgen? det är söndag och hinner inte göra så mkt mer och har inte planerat något till nästa helg

Vad är det knasigaste du gjort? finns massor

98. Vad har du för laster? ?

Vem är din förebild? har ingen

Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? titta på tv och hämta saft :)


Lördag

2011-03-19 / 21:20:01
Kom precis hem från Ella. Jag stannade över där för hennes mamma&pappa är bortresta, och fy sjutton va roligt jag hade igår kväll. Massor med skratt! Först cruisade vi runt med broshans nya bmw och sen hoppade Minna med en stund och sen åkte vi hem till Minna och dit kom sen Ella och sen fortsatte vi till Ella och klockan var ju as mycket så vi gick och la oss och idag har jag legat helaaa dagen i Ellas rum och kollat på tv medans Ella och Minna passade på och dricka öl redan på dagen :D Nu väntar jag på mina chips&dipp. Nämligen Ella&Nea stack och hämta mat och jag bad dom komma med chips&dipp. Perfekta bakis snackset. :)



//MinnaaPee

HAHA

2011-03-17 / 15:12:07


Sitter dricker kaffe och asgarvar för skulle ta en bild på mig och då såg broshan det och gick och ställde sig i hallen och tryckte röven i glasfönstret.
en tråkig skoldag med etik&soc.omsorg om jag minns rätt eller något men vi snackade mest skit och tittade på en film om alkoholister. Sen hade vi engelska och jag förstår inte hur engelska lektionerna alltid går så fort!? Men de är ju bara bra det. Sedan hade vi lunch men eftersom det var soppa och jag var inte så värst hungrig så fick jag Marianne med mig och vi promenerade till banken, jag skulle fråga om ID-kortet och vad det kostar och sånt men jag hann aldrig fråga mer än att hej! Jag skulle behöva förnya mitt ID-kort och tänkte då att måste man ha målsman med sig?
Oså frågar hon hur gammal jag är och så svarar jag 17. Och då blev hon värsta uppkäftig. NEJ DET GÅR INTE NEJ MAN MÅSTE HA MED SIG MÅLSMAN DET STÅR PÅ PAPPRENA OCH SÅ ÄR DET. JAA,MM,JAA.  Sånt skit. Fan va bra kundservice. Men då åker jag dit men pappsen imorgon igen då. Imorgon är det freeedaaag. Fan va gött! Helghelghelg.
Dagar kvar: 2veckor och 5dagar
Nu ska jag lägga mig en stund och titta på tv eller ladda ner en film och kolla om man blir trött i ögat så tar jag en timmas tupplur :)
Ha en fortsatt trevlig dag!

//MinnaaPee

tjaba tjena halo!

2011-03-16 / 20:54:48
Kom precis hem från UG och idag känns det som att jag har fått mycket gjort fast jag egentligen inte ens har gjort så speciellt mycket men eftersom jag suttit hemma så jävla mycket så var det faktiskt skönt och vara någon annanstans än hemma.
Så i skolan så hände det inte så mycket. Vi hade samhälls och där var en kvinna som kom och berätta nått skit om kronofogden och jag höll på och somna. Sen hade vi engelska och jag gjorde provet och stack och sist men inte minst så hade vi gympa och då skulle vi promenera till stranden och dit kom gympa läraren med stavar och glidare så vi tog glidare och åkte ner för backen och var som små barn igen =) Sedan slutade vi. Jag satt hemma och bråkade med datorn en stund för denna skit laggar ju och massa så om den nu laggar så ska jag väl ta ett snack med datorkunskapläraren som fixat andras datorer när dom pajjat. Sen vid fyra tiden så åkte jag och pappa till stan och jag var och tog foton till Id kort för måste förnya mitt innan för den blir gammal i maj men vill ändå ha ett nytt nu innan jag fyller 18 för man vill ju inte visa upp ett id kort när man går in på krogen som jag gjort när jag var typ 14bast. Skit snyggt foto herregud, dom skulle ju säkert inte ens släppa in mig. Sedan åkte vi till rusta och sen körde pappa mig hem till min morbror för mormor var och passa Alvin där en stund (som jag är gudmor till) Fy sjutton vad han har vuxit han kan krypa och ställa sig på fötter redan. Så honom lekte jag med en stund och han blev ledsen när vi stack med mormor. Vi promenerade hem till mormor och jag drack en kopp kaffe där och kollade på salkkarit och ringde Emma då hon var påväg till Ug och då mötte jag upp henne&Sandra och satt där en stund drack saft och snackade gojja och så stack vi hem. Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra så jag tänkte om jag ska ta och kolla på burleque igen för tyckte den var skit bra! Och förresten! Prick 3 weeks left!
Dehär blir sista inlägger för idag så godnatt!
=)

ID bilderna men blev inte alls nöjd så dom får ni inte se närmre!
Och fan va pinsamt. Gubben skulle precis fota så börja jag och skratta men jag bad om ursäkt och så tog han ett foto och visade och frågade ska vi ta en till? Så sa jag JA! Och så tog han nu dom jag har i handen^ och dom blev ännu värre än dom första bilderna man man is ju inte börja tjata på att TA EN NY TA EN NY. För det var tillräckligt pinsamt när jag började skratta mitt i allt :D


//MinnaaPee

DAMP

2011-03-14 / 21:22:01
Dagen började helt okej men sen vände det. Plötsligt blev jag på skit dålig humör, la mig i sängen och kolla bara på massa serier. humörsvängningar.. uch fy det går som en berg&dalbana.. skit sur...Ledsen...bra humör... damp! Typ nått sånt :D Så nu ska jag ladda ner salkkarit,hoppa in i duschen och ta en jävligt fet tallrik med mat och sätta mig och kolla på salkkarit.. Hatar mensen! Sånthär är det. ÄTAÄTAÄTA.... damp,intedamp,damp.. huhu. Killar var jävligt glada alltså!

Ojust fan har inte ens tränat till engelska provet. Nu är det kört!

//MinnaaPee


Haha jag och Marianne skulle ta KILPPARI KUVIA. Alltså såna roliga närbilder men de lyckades inte helt :D




Godnatt!

//MinnaaPee

Subrubra!

2011-03-14 / 16:23:05
En gammal hälsning jag och pernilla kom på för några år sen.. Damp? :D Subrubra!

Jaa.. Första skoldagen efter lovet. Började trögt! orkade inte gå till naturkunskapen eftersom jag hade tandläkare 09.40
menmen hade en bra morgon. Han dricka te och käka och fixa mig lite, ingen stress. Tvärtom! Var klar en halvtimma tidigare än vad jag och Marianne åkte.
Sedan damppade nätet i skolan så fick precis inte så mycket gjort. Sen åkte vi hem och här är jag då, drack två koppar med kaffe och har legat i sängen. Måste fixa rummet lite, byta sängkläder och träna till engelska provet men jag förstår inte denna trötthet! Måste verkligen piggna till lite! Men kanske några koppar kaffe hemma hos syrran och sedan träna på engelska senare. Joo om jag får shuss dit och tillbaka så kan jag åka =)
Helgen var skit rolig! Vi festade lite hemma hos ville och sen sov jag över där och ville hämtade mat till oss på dagen medans jag och Marianne städade. Sen kollade vi på saw 7 som var ganska tråkig! Men det var ganska äckligt och käka och kolla på det samtidigt!
Nu kommer några bilder från lördagen!





Ähh det får räcka!

//MinnaaPee

Fredag

2011-03-11 / 16:55:54
Har nästan ingen lust och blogga men det var så många dagar sen sist och de lilla jag skrev igår.
Men resan till muonio gick bra. Vi åkte på lördag förmiddag och var där sent på eftermiddag för vi var och käka på pizzeria på vägen dit och sen åkte vi och handla så vi har mat när vi kommer dit. Sen chillade vi, hade trevligt, spelade kort och sånt smått & gott. Nästa dag lika så. Vi grilla korv och sånt man oftast gör när man är mitt i skogen. =)
Tredje dagen stack vi och handla lite och käka på olos, tod det lugnt, värmde bastun. Gud så skönt med sån bastu man värmer med ved. Det är inte ofta man bastar i sån bastu. Det är oftast elbastu man bara vrider på så går bastun på.
Sen i tisdags så åkte vi till pallastunturi och åkte slalom & Snowboard. Eftersom vi sov till halv ett och fixade oss segt så han vi bara åka i typ två timmar. Men bättre det än ingenting! Men vet inte om jag hade ens pallat mer. Det var skit väder, blåste som fan och var mulet. Sen på vägen hem åkte vi förbi olos och käkade där igen. Värsta trevlig gubben där som var servitris. kom med mat och frågade vad jag ville ha för dricka oså sa jag lonkero så kom han med en. Frågade inte ens efter leg :P Men eftersom killarna tog några kalla medans vi käkade och dom spelade biljard tänkte han väl att vi var +18 vi med. Sen på onsdag börja vi och städa och eftersom vi var klara med städningen så bestämde vi oss för att åka hem. Låter säkert som en skit tråkig resa när jag skriver det såhär men det finns tusen saker jag har garvat åt och hade de jävligt skojj men det är bara så svårt och skriva ner allting för man vet inte var man ska börja och sånt men en bild säger mer än tusen ord så här har ni några bilder






Nu är jag så hungrig så jag orkar inte ladda upp fler bilder, men det kommer =)

//MinnaaPee

Ps. har hittat en snygging

Borta bra men hemma bäst!

2011-03-11 / 01:45:56
TjenaTjena.. Kom hem igår kväll (alltså onsdagkväll) Vi kom hem en dag tidigare för alla tänkte att de va väl lika och dra hem eftersom de inte fanns så mycket och göra och alla börja vara pank. Menmen tänkte bara ta en kort version nu för klockan är kvart i två och vill gå och lägga mig. Jag hade en trevlig resa men massa skratt =) Och mer skriver jag om imorgon godnatt!

Här bjuder jag på två bild från muonio
Nyvaken ligger i sängen och allmänt sliten :D
Jag&Sanne

//MinnaaPee

Muonio here we come!

2011-03-05 / 10:27:52
Sista inlägget innan vi åker. Gick upp vid halv 9 nångång och platta håret och fixa till mig lite så jag ser någolunda ut sen fick jag beslutsångest vad jag ska ha på mig. Okej iförsej vi åker ju till en stuga som ligger typ mitt i skogen eller jag tror det iallafall :D men ändå, vi ska och handla innan det och sånt.
Men sista inlägget som sagt och vi hörs på torsdag!

Byyyeee!! =)



Haha tog precis dessa bilder. Solen skiner rakt in i köket.. Vilka vårkänslor alltså!

//MinnaaPee

Excited

2011-03-04 / 23:38:21
Hoppas verkligen att resan till muonio blir perfekt! Men de kommer den nog bli! Tänkte blogga fast jag egentligen inte har så mycket att skriva om, men dehär kan vara sista inlägget på 6dagar om jag då inte hinner skriva på morgonen samtidigt jag dricker morgonkaffe eller om jag inte mobilbloggar där borta. Men det är ganska jobbigt och blogga med mobilen. Men sen när vi på torsdag kommer hem så lägger jag in massor med bilder!
Men nu börjar jag bli trött och tänkte gå och lägga mig för ska nog vakna senast halv 9 för vi åker iväg vid 11 nångång och jag vill vakna ifred och inte stressa. Men allt är packat & Klart så de behöver jag inte stressa över.
Så godnatt folket!

//MinnaaPee




Här ligger muonio.
I vänster kant nedanför enontekiö.

Sportlov

2011-03-04 / 13:14:06
Fiiifaan.. En kvart kvar sen har vi lov ;) Imorgon åker vi då till Muonio och är där fram tills torsdag. Har nog redan skrivit dehär i ett tidigare inlägg men engång till ifall någon har glömt det. Just nu har vi matte och har inte gjort ett enda tal. Har suttit på facebook och läst bloggar och massa skit så att denhär lektionen skulle gå fortare men nej :/ Ganska trögt!
Idag när jag kommer hem så ska jag ta och leta fram en lagom stor resväska jag ska ha mina grejer i och packa ner de mesta idag så jag inte behöver stressa ihjäl mig imorgon för vi åker redan på morgonen. Sen måste jag leta fram min tvlåda för vi ska nämligen släpa med min tv men de är bara en 19tums så den tar ju inte så mycket plats i bilen.
Nu orkar jag inte skriva mer för kommer inte på något, det slår tomt nu! Menmen Trevlig helg!



Tog dessa bilder precis.. Och nu bestämde jag mig för att sluta, nu går jag!

//MinnaaPee

Torsdag

2011-03-03 / 16:49:14
Tjena mitt bena!
Är inte alls på humör nu.. Grinig som bara den för är hungrig och massa saker har skitit sig idag. Eller inte gått som dom egentligen skulle. Få se nu när maten är klar och jag ätit lite så när jag får upp blodsockret så kanske jag blir på bättre humör.

Skolan: Började 08.10 som vanligt och vi hade etik&livsfrågor och vård och omsorg om jag minns rätt? :D
Sen hade vi engelska men vi skulle egentligen haft prov idag men läraren sa då att om vi inte pluggat odentligt så får vi göra de efter lovet! Huh vilken lättnad! Nu kanske jag klarar provet om jag tränar. Hade jag gjort den imorse så hade jag helt klart fått IG. Sen hade vi lunch och det var köttfärssoppa inte direkt det bästa men tur så går det att äta så man inte sitter hungrig hela dagen för då är man GRINIG! Efter lunchen hade vi Ankis lektion. Fick sticka och sy lite :)
Tycker det är riktigt kul! Jag,Minna och Saana tog blodsocker och HB värde på varandra. Det är faktiskt kul och sticka på andra ;) Det är inte ens så farlig längre när man gjort på varandra några gånger. Sedan tog vi blodprov (men inte på varandra) För det får vi inte göra. Eller jaa Anki sa någonting om vi hade haft sterila saker eller något. Men tydligen så är inte sakerna sterila som vi har i skolan. Eller jaa dom är i oöppnade paketer men bäst före datumet har nog gått ut. Då dom tydligen längre inte får användas på sjukhus osv. Men jaa såklart så ska skolan få alla skit saker och gamla :S
Tycker faktiskt att skolan ska satsa mer på saker, det finns massor med saker jag tycker vi ska ha mer utav. Te.x dockan vi tar blodprov ifrån. Den är säkert skiiiit gammal och dålig är den! Nya blodtrycksmätare(tror faktiskt att dom är rätt gamla) Dockor och sängar. Jaa allt! Det är mer gammeldags saker vi har. Såna som man använde för många år sen. Nu när jag också har praktik på vårdcentralen i slutet av april, så har dom säkert massa nya maskiner och saker där som jag inte vet ett piss av. Japp de var det :D
Sen lärde jag mig och sy. Äntligen! Det har alltid sett så enkelt ut men de är faktiskt lite svårt. Men när man väl lär sig så är de lätt. Så nu kan jag det också!

Ojuste sen tänkte jag berätta om min dröm! Jag minns inte så mycket av den men vi var till mormors gamla stuga (där vi har varit på semester nästan varje sommar när vi var yngre) Jaa så min kusin Minja som jag inte sett på flera herrans år! Men hon gick med barnvagn sen var nästan alla släktingar där. Sen kommer mamma emot mig som att vi inte hade setts på många år. Hon kom framför mig, väldigt fin och vacker och kysste mig på pannan (och sa någonting men minns inte längre vad) samtidigt vaknade jag. Tycker det var ganska mysigt <3


Snodde bilden från syrrans sida på fb.

En bild från göteborg sommaren 2003 tror jag det var när mamma åkte ner dit för syrran hade precis fått Leia och där går hon i bakgrunden och längst fram går mamma och Melina

//MinnaaPee


Ps. Vilken kuksugar granne vi har. Han sitter nog och porrsurfar på våra nät för den är så jäkla seg och jag lovar han ladda ner porr eller något för han är en äckel gubbe.. Sån jammusetä u knooow :D


Sååå trött

2011-03-02 / 20:02:22
Varför ska man alltid vara så trött när man inte bör vara det!?
Vi hade inte samhällskunskap och engelskan fick vi jobba med hemma. Eller egentligen var det bara att plugga till provet vi har imorgon. Sen kl 12.15 började vi gympa så de var min första och sista lektion idag, vi hade skridskor på kuben så då promenerade jag dit. Det värker i mina knän fortfarande, dom är ömma jag bara rör vid dom. För jag är nämligen som bambi på hal is när jag kommer ut på isen. Mina fingrar och tår räcker inte till för att räkna hur många gånger jag ramlade :D Hahah...  Efter gympan kom jag hem och drack kaffe och fixa mig lite och då promenerade jag iväg med Marianne, vi gick till gränsen och letade efter solglasögon. Vi tänkte köpa så vi har när vi åker till muonio ihelg ifall vi ska åka till skidbacken så om solen nu skiner så har vi solglasögon. 10min efter att jag och Marianne köpt solglasögonen så ringer hennes syster... åhh jala har 70% Rea på solglasögon. Man ba jaha och jag köpte precis ett par som kostade 80;- Men jag sparade kvittot så ifall jala hade haft fina solglasögon och billiga så hade jag lämna tillbaka dom jag köpte från lindex. Men jag hittade inga fina så dom får duga dom jag köpte fast dom var liksom inte precis såna fina som jag egentligen ville ha men jag orkade inte springa runt i fler affärer och leta. Sprang redan i gina tricot,seppälä,H&M,Kappahl,lindex sen gick vi och hämtade med oss varmchocklad med grädde och promenerade iväg samtidigt till banken, skönt och få i sig något varmt när man fryser. Japp Marianne betalade sin räkning och sen kom ville och hämta oss och jaa vi åkte förbi jala och sedan hem. När jag kom hem käkade jag för var vrålhungrig, sen gick jag in på mitt rum, slängde mig ner i sängen och sen somnade jag. Vaknade här för typ 15min sen när Marianne ringde och sa att hon skulle komma förbi med min påse för jag blandade nämnligen(nämligen?) ihop våra påsar så hon har nu mina vantar,skolglasögon mm och jag har hennes :P Jag vill bara hoppa in i duschen och gå och lägga mig sen men FAN JÄVLA ENGELSKA PROV. Måste träna till det! Jag orkar och vill inte men jag MÅSTE.

Lite bilder från gympan




//MinnaaPee

1 Mars

2011-03-01 / 19:18:32
Började skriva blogg tidigare, hade tusen saker som snurrade i mitt huvud men ändå fick jag inte ner dom här på bloggen. Visste allt jag skulle skriva om, men sen blev det som blackout, inte ett skit minns jag. Men nu när jag druckit kaffe och funderat lite så ska vi se om jag får ner någonting.
Alltså såhär har min dag sett ut.
Åkte till skolan lite före åtta och första lektionen har vi matte, som oftast förstör min dag(eller resten av skoldagen)Gillar inte alls de ämnet! Plus att jag precis börjat på ett nyt kapitel minns inte ett skit från förra året och när jag behöver hjälp med ett tal, så hjälper matte läran mig och säger. Du ska bara räkna ihop Pi gånger radie gånger radie. O då frågar jag honom men hur mycket är pi? Och vad är radiet jag ska räkna ut? Men HÄRREEGUUD dehär kan man ju i lågstadiet redan. Och jag som alltid haft problem med matte. Gissa fan nu om jag har lust och be om hjälp när jag fasna någonstans och behöver hjälp! Japp men efter att matten tog slut så gick jag och Saana till fiken för Mikko&Erika satt och drack kaffe där. Sedan gick vi upp till svenskan och då säger svenskaläraren att vi har föreläsning kl 10 som tar två timmar. Då tänkte jag vafan TVÅ TIMMAR? Om klimatförändringen,vädret och allmänt sånt skit jag inte bryr mig om.
Det gick ganska fort ändå, men jag minns inte om jag lyssnade för jag var inte så insatt, de mesta tiden satt jag och lekte med mitt hår,bet på naglarna,åt banan och spelade med mobilen. Ganska respektlöst och sitta framme med mobilen, men jag brukar inte göra det. Nu såg ingen så de gjorde ingenting! Det var Pär Holmgren från Svt som har varit tv meteorolog som hade föreläsningen. Visste först inte vem de var, men sen när alla sa att han varit meteorolog på svt så börja jag titta men jo fan ser han bekant ut på något sätt. Men han har inte jobbat som meteorolog på två år utan han har nu haft såna föreläsningar här och där och om dittan och dattan mest om klimat och sånt bajs :P
Sen hade vi engelska, och den lektionen gick fort om någon! Hann nästan inte göra någonting :D
Sen hade vi Seijas lektion men hon var inte i skolan så Pia hade oss istället och ja som sagt vi kollade på film om våld och hann bara se början för sen somna jag. Efter det kom Emmas pappa och hämta oss och när jag kom hem bestämde jag mig för att dra ut någonstans så snabbt som möjligt så jag inte går och lägger mig, blir lat och tillslut orkar jag inte gå någonstans. Men det var precis de som hände nu! Här sitter jag,trött som den och orkar inte göra någonting! Jag funderar på om jag nu skulle dra en sväng till mormor, men jag fryser bara ja tänker på de. Det är så kallt :( Men samtidigt blir jag tokig av att sitta hemma dagarna långa! Nej nu ska jag faktiskt slänga på mig täckbyxor och dra iväg.

GuleGule!

//MinnaaPee




Haha ser han bekant ut??

Lugg

2011-03-01 / 17:08:27
Hahah klippte lugg precis, blev inte så lyckat men tur så kan jag kan sätta upp den så man inte ser den.
Är trött som fan men hann ta en tupplur i skolan när vi skulle kolla på film om våld. Så då råkade jag somna :P
Nu blir det nog kaffe och ut och promenera, ta en titt hos mormor eller liknande? Orkar inte sitta hemma!
Ähh orkar inte skriva mer, uppdaterar senare! Hejdå

//MinnaaPee



Uch fy hur man ser ut men här är min lugg iallafall!