Boooring!!!

2013-04-30 / 23:49:34
japp då sitter man på fridhemsplan och väntar på Kai och han hade visst med sig topi & anu oxå. Jag sa att jag slutar 23 men här sitter jag och väntar på dom. Har suttit sen 23.15 fast jag var en sväng på 7 eleven och köpte en öl o cigg. Var tvungen för orkade inte sitta här nere i t-banan och vänta på dem. Och eftersom dom är så sega på o komma så är fom först här 00.00 om jag vetat de före jag gått till 7-eleven hade jag köpt några öl till. De kom en grabb emot och frågade om d fanns nå bra ställe att gå tillhär vid fridhemsplan men svarade att jag int vet för jag hänger int här. Jaha svara hanoch frågade om jag ville följa med och ta ett glas men svarade nej jag väntar på mina kompisar. Borde ha gått md eftersom det tar sån tid för dom. (skämt o sido ;P) blääh hatar o vänta. Har fått vänta på jobbet en massa idag. Egentligen hade jag bara vela dra o sova efter jobbet. Men jag ska tydligen med dom och ta några bärs. Tycker inte om o dra ut direkt efter jobbet. Man ser ut som fan efter en 7 timmars arbetspass. 
Pluss att det är valborg alla är ute finklädda och jag går i skitiga sneakers och jeans och luktar skit säkert efter jobbet :D Orkar inte bry mig.
Men tänker inte vara sent elle dricka mycket. Har jobb imån men först 16 men sparar mina pengar till nästa vecka. Tycker det är så jävla dyrt att dricka här jämnfört med torneå. Så högst två öl för mig! Sen räcker de. Är inte på humör efter jobbet. Plus att jag alltid anstränger min rygg väldigt mycket vid sista besöket hosen klient så får väldigt ont ibland. och nu värker det! 
 
slut tjatat!
 
-MinnaaPee

Valborg

2013-04-30 / 15:42:48
Ha en bra valborg allihopa! Jag jobbat till kl 23 så det blir ingen valborgs firandet för mig inte. Även fast jag efter jobbet skulle kunns hinna ta ett par nånstans. Men nej, jobbar imån. Men inte ens speciellt sugen! Slösade upp en massa pengar förra helgen så nu blir det o snåla. Marianne kommer om en vecka och måste ha råd och gå ut med henne osv :) 
Betydligt dyrare att gå ut här än vad i happis. (eller torneå menar jag)
har klarat en kväll med 200-300kr (inkl. öl innan krogen)
Här kostar endast inträde typ 100kr billigaste ölen går på ca 70kr, drinkar över 100spänn.
Var på uteserveringen i lördags och två maträtter och två öl gick på typ 422kr Men eftersom jag äter ute så sällan så var det värt det :)
 
2 dagen utan cigg.. Går galant! Har snus så det hjälper men! Vanan är det jobbigaste. Drack kaffe i morse. Ingn cigg i ena handen kändes konstigt. Men ähh skit samma! 
fest röka kommer jag iallafall att göra! Ingen ide ens att försöka klara sig utan. Tex om man sitter nånstans på uteservering och sitter ute och dricker bärs. Då måste man ha en cigg. Men kanske blir man av med den vanan också? 
 
Det var väl allt för idag. Sitter i tåget på G till jobbet och börjar närma mig sankt eriksplan så 
hejdå!!
 
-MinnaaPee

trög

2013-04-29 / 20:07:36
fatta vad trög man är första arbetsdagen efter att man varit ledig helgen. Hade en trevlig helg faktiskt! Nu när man hade råd så åkte vi till söder och satt på uteserveringen medis ett bra tag åt och drack några öl med Kai men sen när solen höll på o gå ner så flyttade vi oss till en annan uteservering mot solen som värme skönt. Satt där i säkert 2 timmat och tog öl. Sedan åkte vi till gamla stan till en krog och tog några öl till och dit kom Kais två kompisar och vi satt där till 00.30 och promenera iväg till slussen och plocka med oss mat från donken och åkte hem. 
En mysig lördag :) 
Igår tänkte jag när jag tog ett par bloss från cigaretten och tänkte fyfan va äckligt. Kan aldrig röka om jag är bakis. Men var faktiskt inte bakis igår. Men det smakar helt enkelt inte nästa dag. Och i lördags hade jag köpt snus catch eucalyptus så höll käften igår och snusade i stället och sitter på donken nu för har rast och har 7 eleven brevid mig. Är rätt sugen på o hämta cigg. Man måste få cigg efter maten. Men jag plockad upp snus dosan och tog snus istället. Alltså har varit utan cigg i över 24h Inte ens speciellt sugen förutom nu efter maten. Morgon kaffet hoppade jag över idag för det tar jag alltid en cigarett till. Vi få se jag tror dethär kommer att funka :) Nu måste jag kila iväg och fortsätta jobba. 
 
-MinnaaPee

gadden

2013-04-27 / 16:08:22

27 april

2013-04-27 / 16:04:04
lite halv molnigt men ibland kikar solen fram. Idag ska jag försöka ta mig till nån uteservering och ta en öl. Har velat göra det sååå länge. 
Sitter i tåget påväg till Globen shopping. Kai ska till frissan och jag ska under tiden passa på o gå till synsam. Orkar inte med mina glasögon eftersom jag inte använder dom. så ska beställa linser. Sen ska vi väl dra o äta nånstans. 
 
Bild på min gadd. Färgen fattas än. Men så nöjd!!
 
-Minnaapee

26 April

2013-04-26 / 14:56:58
halloj! sådär nu har man legat under nålen i nån timme. Ont gjorde det! Nu kan jag alltså berätta vad jag gjort. Cherry blossom blommor och grejer. Blev super nöjd!! Men det blir en Sittning till. Då den ska färgläggas. Men vi kom en bra bit fram så jag tror nästa sittning går snabbt. Men jag vet inte :) Tatueringen sitter alltså från svanken upp till revbenen på höger sida. Så det sved och brändes då och då. Revbenen var ingen kul! Men vill man vara fin får man lida pin som man säger :D Jag börjar jobba 16.00 så jag åkte från tumba och sitteri pendeltåg nu. Kai stanna och gadda sig än. tjingeling! -MinnaaPee

Omg..

2013-04-24 / 23:25:37
Sitter på tunnelbanan påväg till Kai slutade jobbet precis. Hur kan 4 tjejer i min ålder göra av sig så mycket väsen i en vagn.. Fulla som svin,skriker och skrattar och pratar om Idiot saker. Hade jag inte hört att dom pratat om ålder så hade jag gissat på 14år och första fyllan.
jag vet att jag också kan bli tjatig och lite högljud kanske. Men hur full jag än är vet jag att jag inte är som dom där fjortisarna. Jag kan bete mig hyffsat. Inte alla gånger men inte sådär illa som tjejerna där. (nu hoppa dom av som tur)
Och skulle det hända att jag nångång skulle bete mig som dom där skulle jag vara nykter resten avmitt liv!! 
 
-MinnaaPee
 
framme vid gullmarsplan snart så jag avrundar här :)

22 April

2013-04-22 / 11:51:15
halloj! och god morgen. Vaknade precis och kikade på telefonen så hade jag fått meddelande. 
På fredag kl 10 har jag tatueringstid ;) Woho!!
Kommer bli så awesome! 
bild kommer upp hit sedan men vi börjar med konturerna nu så det tar ett tag innan bilden kmr :) 
 
-Minnapee

21 april

2013-04-21 / 12:35:17
Godmorgon säger jag! Vaknade för ca 40min sen. Sitter och dricker kaffe nu och tänkte börja göra frukost strax när jag orkar lyfta arslet ur soffan. Är hos Kai och på helgerna brukar vi göra riktig frukost med bacon,äggröra,smörgåsar,grönsaker, yoghurt
osv. På vardagarna orkar man inte börja med sånt eftersom vi aldrig äter frukost tillsammans för jag har jobb och Kai skola. O vi vaknar olika tider. 
 
Har inte bloggat på länge men kortfattat vad jag gjort..
Inte ett skit.. Haha jobbat,jobbat & jobbat.
I fredags åkte jag till söder och mötte upp Kai vid gröna jägarn men det stängdes vid 01 så vi fortsatte till en annan krog och jag tog en öl.
Det blev kanske 4-5 starköl så hade lite ont i skallen igår på morgonen men hoppade in i duschen och piggnade till och promenera till affären för att köpa frulle osv
Så igår blev det bara film och soffmys.. 
Inte länge till så kommer Marianne wihooo..Hoppas veckorna går fort nu!!
ojooo.. På torsdag kommer ju lönen! Fan va skönt!
Nu ska jag hoppa upp och börja med frukost.
Tjingeling!
 
-MinnaaPee

Glada nyheter! :)

2013-04-10 / 15:43:14
Riktigt bra dag idag! Solen skiner och bra nyheter.. Min käraste Marianne kommer hit den 8maj <3 Vi har pratat mycket om det att hon ska komma hit. 
Men det har varit lite krånligt eftersom hon går skola och över en helg är ju inte kul och komma. Tiden går då alldeles för fort! Men 8maj är en onsdag och hon har ledigt ons,tors,fre och sen är hon fram till söndag då. 5 härliga dagar jag väntar på!! Ska åka och möta upp henne på arlanda och fan va najs! Hoppas på bra väder sitta på uteserveringar ta bärs, Festa o shoppa..
:) 1 månad kvar. Hoppas den går fort nu!! :) Thihi..
 
nu avrundar jag här eftersom jag strax är på jobbet!
 
-MinnaaPee

9 April

2013-04-09 / 15:37:08
tjena! Tisdag, och är påväg till jobbet. Jobbar fram till fredag. Känns härligt med att vara ledig helgerna och tycker om mina kvällspass. Men de jobbiga är att jag sover sent fram till 12 typ och sitter uppe och glor på tv och äter frukost och väntar på att jobbet aka börja. Så man gör inget mer än jobbar på vardagarna. Men när nästa lön kommer ska jag ta mig själv i nacken och köpa gym kort, vakna tidigare, gå och gymma tidigt, hinna hem och duscha och ta det lungt efter träningen en stund och sen till jobbet. Sån rutin ska jag få i mig. Sen får man hoppas att jag inte är så trött på morgonen. 
Födelsedagen gick bra. Åkte till systemet vid 13 och köpte med mig 10 öl,rose vin & blue nun. Vi tog ett par bärs på förmiddagen där och åkte till tumba, Kai skulle fixa ngt rör hemma hos Hectors föräldrar (tatueraren i Tumba tattoo) 
Kai hade fixat tid åt mig också som födelsedags present. Så tiden är om typ två-tre veckor. Nice! 
Vad det blir säger jag inte. Det tar jag bild på och visar upp här sen. :)
Efter det åkte vi hen till mig till högdalen, hämtade smink och grejer sen åkte vi till Kai och förfestade och sen åkte jag,Laura & Kai till kellys och träffade Kais två polare. 
Festade där nästan till slut, åkte till donken och käka sen hem till Kai och drack lite. 
Trevlig kväll men nå saknade jag mina bästa vänner! 
 
-MinnaaPee

5 April

2013-04-05 / 13:44:17
halloj.. Vet inte hur jag ska börja!? Inget speciellt att komma med, tänkte bara lägga ut lite bilder från dom senaste tre/fyra åren. Kollade igenom lite bilder från photo booth och skrattade lite för mig själv :D

Så här kommer lite bilder från 2009-2013


Jag&Minna lekte doktor i skolan ;)


Jag & Saana


Saana & Jag för festade hos mig engång :)


Jag & Mormor flummade oss engång :) Grattis Mormor hon fyller år idag.


Första bilden jag tog med denna dator. Haha :D 2009


Sommar 2010


Syrran & Jag


Haha jag och Minna flummade oss med Photo booth..(2009 eller 2010)


En sväng till Paris ;)



Sommar 2012


Bild 5 April 2013

Imån fyller jag 20år och känns att jag ser precis likadan ut som när jag va 17..


Sista arbetsdagen, sen är jag ledig hela helgen :) Få se vad jag tar och hittar på imån.
Mer än att jag går i på bolaget, köper något att dricka, dricker det ensam om inte någon hakar på :)
Så kan man också göra =)

-MinnaaPee

blää..

2013-04-02 / 14:52:16
jaa jobbdagen började bra. Inte ens så värst trött fast jag bara sovit 2timmar typ. Underbart väder är det också. Men.. Här kommer det. Precis jag planerat något och förväntat mig och sluta mellan 14.30-15.00 så blir det ALLTID något. Övertid eller liknande. Som det blir förmodligen nu när jag kommer till kontoret. 
Sitter i bussen påväg till kontoret. Men jag har bestämt mig! Jag slutar senast 15.00 !
går dit kvitterar nycklarna åker hem! sådeså 

2 April

2013-04-02 / 06:43:59
vet inte vad jag ska börja med... 
Svin trött!! Sitter i tåget på väg till jobbet.
slutade 23.20 igår och va hemma hos Kai vid 00.00 vi satt uppe och babblade hur sent som helst och plötsligt kollade jag på klockan och märkte att jag hinner sova 2 timmar.. Misstänker att jag sovit 1 1/2 timma för vi låg och babbla i sängen en stund. Jobbar från 07.00-14.30 plus att jag har larmtelefonen så jag vet att det blir övertid. Sen när jag slutar så måste jag hem och städa rummet och grejer.. kanske skjuta upp det tills imån? Orkar inte! Imån är jag ledig, vill bara slänga mig i säng när jag kommer hem. 
Morgonpass inte min grej! Så förmodligen kommer min morgon gå åt helvete.. Specielly när jag är trött! 
 
justee igår skrev jag ju om hur man ser all sorters folk varje dag när man sitter på t-banan.
Hoppade i tvärbanan idag och miyt emot mig såg jag en man kring 45 som hade svarta klackskor på sig. Såg lite lustigt ut haha :D
Den när han hoppa av så såg han ut som en riktig diva när han gick me. dom skorna :D
jaa man har ju på sig vad man vill.. hahah! 
 
-MinnaaPee

April April

2013-04-01 / 20:07:11
sitter i kontoret och har rast nu, ska strax fortsätta jobba. Irriterad nu! tycker inte om april skämt!!
@&(/&"""
 
-MinnaaPee

1 April

2013-04-01 / 15:47:12
sitter i tåget påväg till jobbet så passar på och skriva nu för är framme först 15.51 
Måste säga att jag har tröttnat på dethär med att åka buss och tåg hela tiden. I början var det inte jobbigt. Men nu sitta i 25min till sankt eriksplan.. blääh.. Men ibland kan det vara intressant. 
Man ser allsorters människor.. 
Nyss gick det en tant omkring här och mumlade och kalla alla för massa dumma grejer. Ignonerade henne så hon la inte ens märke till mig. Men en man som sitter några stolar ifrån mig sa till kärringen att sätta sig och hålla käften.Tanten blev alldeles tyst och gick iväg. 
Haha :D
här om dagen satt en medelålderskvinna mitt emot mig och pratade i telefon och sa att hon precis kommit från rättegången och att hennes ex fått dom över misshandel ellee något. Tänker dom inte på vad dom egentligen pratar!? 
Jag skulle då inte sitta och snacka om sånt. 
 
anyway..
Jätte härligt väder. Solen skiner och det värmer skönt! 
satt på uteservering idag vid medborgarplatsen med Kai och hans kusin och hans flickvän. 
hade varit gott med bärs men tog kaffe medans andra drack öl. Men det får bli bärs nån annan gång när jag inte ska iväg till jobbet. 
 
-MinnaaPee