Moi :)

2011-10-26 / 22:12:23
Tjena mitt bena!

Hmm.. Ganska "vanlig" dag idag. Precis likadan som alla andra vardagar.
Vakna upp på morgonen, skit trött osv. Skolaskolaskola.....
Men idag var det faktiskt rätt kul skoldag. Skolan började kl 9 men vi duktiga flickor åkte till skolan redan kl 8.
Vi har valt fotografiskbild i början av terminen, som jag säkert redan nämnt nångongång. Vi fick hem en systemkamera (Sån gammal, med filmrulle i) Inte display och inte minneskort. Så vi tog några bilder med Saana en kväll ute och idag i skolan några, så därför åkte vi kl 8 så vi hinner ta ettpar bilder till för det var nämligen så att vi hade bild på förmiddagen och då skulle alla bilder vara tagna, för vi skulle granska dom. Eller ja vafan man nu kallar det. Vi stog i ett mörkrum och sedan hällde vi i massa kemikalier hit och dit. Nästa gång blir det då och göra dessa till större foton eller något. Sedan har vi haft studiebesök också. Vi var till resursverkstan, någon man babblade om psykisktsjuka människor osv. Sedan åkte vi till marielund (rågångsvägen) Där har dom någonslags kontor eller liknande. Så där berättade en av personalen om hur det går till och jobba med människor med psykiska störningar eller något liknande. Sedan bjöd dom på kaffe&bulla. Så det var rätt intressant! Kanske mitt blivande yrke? Jobba med dom psykisktsjuka människor? Det är inte så farligt eller dumt som det låter. Tvärtom! Det lät ganska intressant! Men skulle nog vara mer intresserad och isånafall jobba med "ungdomar" som är psykisktsjuka än dom äldre.
Ojj vad tiden har rusat. Nu tror jag att jag hoppar in i duschen och tar och lägger mig.

Det var det!

Godnatt!


//MinnaaPee



Saknar Turkiet någon oerhört <3

Shoppa

2011-10-24 / 16:27:39
Kom precis hem... Varit och shoppat lite med Erika. Köpte bla
-Armband
-Nya jeans (Hög midjade.. oushit, få se om jag ens kan gå med dom)
-Scarf
-Ny mössa

Inte så mycket men någonting iallafall.. Nu kaffe och få se vad man hittar på sedan.

Kiss n Hugs

//MinnaaPee


Fredaaaag :)

2011-10-21 / 16:39:39
Japp, fredag som sagt. Har lust och festa men ändå inte.. Tänkte bara skriva ett tråkigt inlägg för har ingenting & göra.
Satt och sminka precis och testade olika ögonskuggor och smink jag ofta inte använder. Tänkte bara testa för skojjsskull för ska ändå hoppa in i duschen om ett tag så jag får tvätta bort dessa.
Sen blir det nog och sminka igen utifall jag nu drar någonstans. Vi se ;)


Argggg.... :D


thii :P



/ / M i n n a a P e e

Luleå

2011-10-20 / 22:14:35
Skit trött! Funderade på o hoppa in i duschen och sedan sova. klockan är lite över tio men är skit trött. Men jag vaknade upp vi halv 8 för klockan 9 så åkte vi till luleå. Hade tid hos läkaren först 13.00 men vi tänkte att vi åker till storheden först för farsan skulle till biltema och jag ville till H&M och kappalh. Vill ha en ny vinter jacka, men hittade ingen! :(
Sedan efter resan till sunderbyn så åkte vi till dollarstore.. Köpte två nagellack och hårnålar och nått smått..
Jag orkar inte ens skriva för det känns som om jag skulle somna hit. bläblablaaa....

NattiNatti!



Grrrr... :D                                                                  Målade naglarna :D





//MinnaaPee

=)

2011-10-12 / 21:45:28
Ojj beställde ett par skor från nelly igår och dom kom redan idag =) Nice!
14cm.. Få ser när jag vrickar foten :) 

Det var väl det, nu ska jag fortsätta kolla på bigbrother sedan duscha och sova =)

NattiNatti

//MinnaaPee

Kiss n hugs!

2011-10-11 / 20:16:18
http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/vardagsskor/nelly-shoes-427/naoma-427808-14/

Ska börja med att lägga in en link ^ För bilden fick jag inte fram hit av någon konstig orsak, med det är bara en link till mina skor jag beställt :) Syrran hade köpt dessa skor och hon visade mig dom och jag testade och dom var skit sköna =) Så jag klickade hem ettpar till mig också.
Har varit helt astrött idag.. Och legat i sängen och bara kolla på massa skit.
Finska Bigbrother börjar om 50min så tänkte ta en dusch innan det och sen krypa tidigt ner i sängen för måste vakna halv 7imån :S Har blodprov halv åtta. Och som sagt direkt jag går upp och vaknar tidigt och är iväg i go tid så har jag sovmorgon till 9.15 så jag får väl sitta ensam i skolan och vänta på dom andra. Men whatever
life is life.. Allt går inte alltid som man vill.. Eller ur min mun allt går oftast inte som man vill (undantag sker nångång)


Men sovsött nu ska jag iväg o duscha :)


Sliten?

3dagar till sen blir jag av med denna långa stav.. Börjar bli lite jobbigt när den är så lång, speciellt när man äter.


//MinnaaPee

Beslutsångest!

2011-10-08 / 18:59:04


Läppstift? Kanske inte direkt min smak!? Vet inte.. :D


Sitter hemma och tråkar tänkte att jag sminkar mig lite ifall jag råkar dra någonstans.. Igår som sagt satt jag hemma och kolla på idol och sånt, så tänkte om jag fick med någon till wanha och ta ett par kalla. Inte jetset eller umppari idag inte. Bara chilla och ta några.
Vi få se..


//MinnaaPee

Hemmakväll

2011-10-07 / 21:37:44
Vet egentlingen inte ens vad jag ska skriva om men? kortfattat...
Sitter hemma och kollar på idol, käkar chips&dipp i mina sköna mjukisbyxor och stora tshirt.
Ingen drickande i helg inte! =) Och imorgon skrattar jag sedan åt alla som gnäller på facebook hur dom mår osv.
Tänkte faktiskt kolla om det är någon som hänger med mig till gränsen imorgon för har lite kläder jag vill prova som jag inte hann prova sist.

SER UT SOM FAN!
Men tänkte bara visa min fina fiskbensfläta.. haha den ser ut som fan men jag tränar.. =) Dessutom är det svårt och göra på sig själv. Måste ha Saana hit, jag tränade på henne i skolan idag :)


//MinnaaPee

Tjatjatja..

2011-10-04 / 23:49:39
tänkte bara kort berätta om min dag...

INTE GJORT ETT SKIT..

haha.. Joodå, skoldagen började kl 9.15 sedan kollade vi på en film och sedan slutade vi... wehoo. Väldigt nödvändigt och komma till skolan när jag hade kunna sova gott under varma täcket. Men nej! Tänkte att vi har nog något viktigt på religion timmen. Nope! En skit film bara
Sedan efter det kom jag hem och skulle koka kaffe till Saana. Men vi tog en tupplur istället och sov en stund, sedan började jag laga mat.. Saana fick fortfarande ingen kaffe. Sedan käkade jag och tänkte jo men jag kokar kaffe efter jag ätit. Blev så lat och la mig i soffan och surfade runt.. Efter about 3-4timmar fick Saana kaffe haha :D Vi har bara suttit hos oss i flera timmar och vi skulle ha "plugg dag" japp men det blev iställer gold miner dag. Vi har suttit och spela halva dan. Vi ska ha religion prov imorgon och har inte träna alls. Sedan ska fotografisk bild uppgiften vara klar tills imån. Den uppgiften gjorde vi :) sedan har vi prov på alla systemkamerans delar. Om vi klarar provet får vi ta hem systemkamerorna och fota under helgen om jag förstod rätt. Så jag har inte träna alls till det heller. Fan va lat man är när man bara sitter vid datan och dricker kaffe och snackar skit med Saana så varför gör man inte sina läxor!? Bläh
Men imorgon börjar jag 11.45 så jag har tid en stund och träna på morgonen innan skolan.

Nu ska jag ta och käka något och sedan sova :)

Skitsobilder




Nej nu är jag helt övertrött!

Godnatt!


Kiss n hugs

//MinnaaPee

Gokväll!

2011-10-03 / 21:48:54
Godkväll!

Ligger i soffan och är lat som fan.. Blev plötsligt skit trött i skolan idag vid lunch efter att vi käkat. Sedan slutade vi vid 13.00 typ och jag kom hem och la mig på soffan direkt och kollade på tv en stund. Sen somnade jag antagligen vid 14 tiden nångång och vaknade precis innan salatut elämät började.. kl 18.30. Så det blev bara fyra o en halvtimmas sömn. Haha hoppas jag får sömn när jag ska lägga mig. Men tror faktiskt inte att det blir någon problem. Jag sover direkt jag har chansen till det. Jag gillar o sova :D Känner mig rätt trött nu också. Men det brukar vara så om man sovit för mycket.
Egentligen hade jag tänkt göra klart religion frågorna hemma och fotografisk bild uppgiften och träna till social omsorgsprovet. Men det blev tydligen inte idag så jag får väl ta och göra det imorgon. Och inte slänga ner mig i soffan direkt jag kommer hem efter skolan.
Nu ska jag hoppa in i duschen och ta och käka något efter det krypa ner under täcket och kolla på tv en stund och kanske somna om jag har tur :)


Godnatt!

Kiss n hugs

//MinnaaPee




AjAjAj..

2011-10-01 / 12:43:15

Uch vaknade vid 10 pigg som fan förutom att jag var torr i käften och de bultade i tungan, så fort en massa vatten sedan efter typ 15min så gick det över. Hade faktiskt tänkt att det är värre nästa dag och när alla snackar om att den blir skit svullen oså, okej den är svullen men inte så mycket va jag tycker. Äta kan jag fortfarande inte göra. Känns konstigt och känns som att man sväljer med kulan osv.. Slängde i mig lite potatis igår eftersom pappa lagade potatis o något så jag fick mosa potatisen i slänge på lite smör så det inte var så torrt.. Nu på morgonen åt jag lite fil med socker. Jag vet att det inte än bra och äta mjölkprodukter eller dricka mjölk och sånt men det var jag tvungen för någonting måste jag ju få i mig. Hade tänkt o städa rummet lite nu och sedan fixa mig lite och dra iväg till torneå och göra lotto. Ikväll är det nämligen dragning på 10miljoner euro.. Alltså ca 100miljoner kronor. Sedan måste jag nog förbi ica och hämta blåbärssoppa och något mat i flytande form. Kan inte tugga. Måste "dricka" ner allt :) haha.. Men dehär går snart över. :)

PussPuss !

//MinnaaPee