27/3

2013-03-27 / 15:47:52
wallaa!! Sitter i tåget påväg till jobbet. 
Jobbar från 16-23 och imån 07-14 sen är jag ledig hela tre dagar :) Sitter och funderar på vad man ska ta och hitta på undet helgen nu när man är ledig!? nu när man har råd att äntligen hitta på något :) bio kanske? funderar samtidigt på näst nästa helg. Min födelsedag vaf ska man hitta på eller ska man ta och hitta på något alls? Inte så taggad inför min födelsedag.. många firar som fan och grejer. Inte jag :P bryr mig inte.. 20 bast wohoo inget specellt förutom att man nu kommer in på systembolaget, men jag som har taggat ner med drickandet rejält när jag flyttat ner hit. Har fokus på jobbet och helgerna vill man bara ta det lungt. 
jaa nu börjar jag vara framme så lägger in en bild på påskägget jag fick från Kai idag. Kom från duschen och i min väska låg ett påskägg med godis i :) 
-MinnaaPee

26/3

2013-03-26 / 15:55:18
halloj! der var ju ett tag sen..men som jag sagt många gånger, hatar blogga med mobilen. har surfat med mobilen senaste tiden för har varit hos Kai och min dator är hemma. Nu bloggar jag faktiskt med mobilen för sitter i T-banan på väg till sankt eriksplan till jobbet. hann blogga nu eftersom det tar 25min att åka dit från högdalen. 
Igår fick jag lönen så hela gårdagen spenderade jag i globen shopping och skärholmens köpcentrum. köpte bland annat ett par skor med kilklack.. när jag väl tog på mig dom idag och åkte hem från Kai så fick världens sendrag i fötterna faaan.. jätte söta skor. Ska testa med att köpa gelegummi in i skon och prova om. Annars var skorna skit sköna. Hoppas jag kan fortsätta använda dessa skor.. sen köpte jag linnen,tröjor,jeans,nagellack,underkläder,strumpor.
Det är faktiskr rätt skönt att shoppa ensam. Kai var med mig till globen shopping men efter det åkte Kai hen och jag fortsatte till skärholmen. Såg skorna jag köpte igår för en månad sen första gången och blev kära i dom. Tur att jag köpte dom fördt igår. Det var nämligen halva priset på dom ;P nu avrundar jag är är framme i sankt eriksplan om 5min 
 
-MinnaaPee
 

Hej igen!

2013-03-17 / 21:13:03
Det var nån dag sen ;P haha.. Nej men har inte varit hemma så mycket under den senaste veckan, har vairt hos Kai så har haft datorn hemma så har inte kunna blogga. Och mobilen orkar jag inte med.
Hmm.. Får inte fram text nu!? Vet inte vad jag ska skriva om..
Väntar bara på lönen som kommer on 8 dagar. Sen får jag bort denhär tunga känslan jag har hela tiden..
Skit jobbigt och vara pank och tänka på att man knappt kan köpa något.
Nästa vecka när jag får ordning på min ekonomi ska jag fixa allting! Räkningar,hyra ALLT! Bli av med alla skulder, sen mår jag bra igen.. Men det är såhär när man flyttar till ny stad när man är typ pank och måste vänta 2 månader på lön. Men när ekonomin blir stabil mår jag bra igen. Vilken lättnad...

Men för att slita nån månad med ekonomin och med att tänka på vad man ska köpa och inte köpa för att pengarna ska räcka var fan värt det.. Okej tufft! Men jag är så happy när jag flyttade till Stockholm.
Känns att man blivit en helt annan person.. eller inte helt annan person, men mer vuxen.. Kan man säga så?
Tar mer ansvar nu..
Och har inte ens tanken på att flytta tillbaka till Haparanda.. Klart jag saknar vissa saker, kompisar & nära för det första. Men samma skit, liten stad alla känner alla.. nonono! Känns skönt här.. Okej, ibland kan de vara lite tråkigt, man är lite rastlös osv..Men det blir bättre, jag känner det på mig. Våren kommer osv.. Måste bara ha tålamod. Har bara bott här i snart 2 månader.
Aja..Slut tjatat.. Fuck you Haparanda :D

//MinnaaPee

Ingen bild!

Rastlös

2013-03-07 / 15:41:28
Alltså.. Solen skiner och jag är på bra humör, rastlös är jag också! Vad ska jag hitta pååå!?!?
Orkar inte sitta hemma heller. Laura & Valle jobbar, iförsej så slutar Laura snart, men hon orkar säkert inte hitta på något! Jaa.. Tog och fixa mig lite ifall jag åker ut på stan lite.. Gå runt och kika lite överallt.
shoppa har jag inte råd med.. Haha åka T-bana en halv timme för att komma till Stan ta en kaffe på cafe och åka tillbaka kanske :D ? Nej men alltså när solen skiner så är man på något sätt på mycket bättre humör, om man jämnför med med grått och tråkigt väder, vem orkar hitta på något då?
Jaja.. Få se, Blir väl o LOOODA hemma..

-MinnaaPee

Bild nr 2

2013-03-07 / 11:48:49

Frukost

2013-03-07 / 11:40:00
För det första! Hatar blogga med mobilen, men tänkte bara sätta in två bilder.
min frukost förut och min frukost idag.
 
 
bög telefon nu vet jag ite om dom kom med ;P

godnatt!

2013-03-07 / 00:25:56
Tjao..Tänkte bara skriva några rader här innan jag går och lägger mig. Inte mycket vettigt att skriva om,
livet i Stockholm flyter på, jobb finns det gott om och allt är väl okej annars också!
Känns helt konstigt och samtidigt jobbig att vara ledig i tre dagar nu, sen jobb en dag och helgen då ledig igen.
Känns nästan som att man vill jobba! Finns inget annat och göra för tillfället när man inte har råd att gå ut på stan och roa sig, Ingen shopping, Inget festade, ingenting.. Innan man fått lön. Hade jag ens haft råd med gymkort nu så hade jag köpt ett. Finns bra gym här i närheten öppet 24/7 så hade jag haft nått att göra åtminstonde.
Men jaa.. Får vänta 3 veckor till sen kommer lönen, och väntar bara på att jag får pengar så ska jag direkt åka till Skärholmen och köpa ettpar skit snygga skor jag såg där för nån vecka sen. Hoppas dom finns kvar!
Yrsel och huvudvärk har jag haft i 3 dagar nu.. Sjukt, men det beror förmodligen på att jag knappt dricker eller äter något (har ingen aptit) Ingen matlust, känner inte ens hungern komma. Men har ätit rätt regelbundet ändå.
Sen har jag haft huvudvärk o yrsel. Och då frågade en vän, dricker du ens något!? Jag började tänka efter nej, fan jag dricker ju knappt något. Oså skulle jag alltså gå och köpa D & C vitamin. Brist på något säkert för jag är trött hela tiden..
Jaja men nu ska jag lägga mig, och vakna i tid har larm på telefonen ska upp o käka riktig frukost och ta i allt nyttigt som finns i kylen. Nu har jag bestämt mig, Imån ska denhär sega illamående bort!
 
-MinnaaPee