Godjul! :)

2011-12-24 / 13:48:22
Och gott nytt år! :)
Det var väl de jag hade och säga. Tänkte strax äta julmat :P Och sen får vi se om tomten kommer med julklappar.. Tror faktiskt att jag bara får en och jag vet nog vad de är :/ Bläh.. Men de gör faktiskt inte för jag gillar inte julen!

Bakis

2011-12-22 / 20:06:56
Kan inte förstå vilken bakis jag haft alltså! Hemskt!! Var inte ens dyngrak igår. Kan förstå att man kanske mår lite illa om man super rejält och är riktigt full. Men jag hade ju inte druckit så mycket.. Eller jaaa de gjorde jag men jag minns allt från igårkväll. En trevligkväll var det iallafall med Ella.
Man mår som man förtjänar kanske? :D
Värsta bakisen någonsinn tror jag faktiskt! Har bara sovit hela dagen och legat i sängen för har inte kunna lyfta på mig. Maten smakar inte fast jag är skit hungrig. Känns som att allt kommer upp igen. De var den dagen de :D
Kanske ska man vänta tills nyår nästa gång :P Eller kanske redan imån, vem vet haha :P Nej nu blir det och slå på en film, mysa och sedan sova och förhoppningsvis mår jag bättre imån :P

PussPuss


Härligt va!?


//MinnaaPee

Sjuksköterska

2011-12-16 / 14:29:20
Blev skit sugen på och söka vidare till sjuksköterskautbildning efter att vårterminen är slut och jag tagit studenten :P Med mina betyg lär det vara svårt att komma in på skolor eftersom jag typ bara har G i alla ämnen och som plockar väl in dom med bästa betygen först? Har inte orkat sikta på högre betyg eftersom jag varit så skoltrött och inte har varit så speciellt intresserad nu. Men tänkte faktiskt att jag kunde söka in på någon skola för skojsskull och kolla om man kommer in och sedan bestämma om man ska börja plugga vidare!? Vill ha lite action i mitt liv. Vill flytta runt och jobba runt och kolla vad som känns allra bäst. You know... Just nu är sista tanken att jag skulle stanna här i happis föööörevööör :D Noup..

Kyss

//MinnaaPee

WoopWoop..

2011-12-15 / 19:16:39
Tjao bella!
Sitter hemma och är hungrig! Kan ingen laga mat åt mig? :( Jag orkar inte göra det själv.
Igår fyllde Ella 18år och vi stack ut o fira henne på umppari. Det var UV party och allt som var vitt lyste. Min vita klänning dock lite mindre. Kanske har något med tyget att göra vet inte? Men whatever. En kul kväll. Hade inte ens bakis idag. Lite seg var jag när broshan ringde och fråga om jag ville ta hand on lillgrabbsen en stund när dom ska jul handla och såklart gör jag det :) Ja gick upp och efter en stund kom dom hit med Leevi. Myspys hade vi. Så liten gullig bajsrumpa som nästan sket på mig :P Väääärldens sötaste grabb! :) De hämtade grabbsen för en stund sen och nu ska jag väl lyfta på arslet och göra mat (försöka laga mat) jaa som sagt så är jag ju inte någon masterchef, kan inte laga mat. Vilket är dåligt för sen när jag flyttar hemifrån, vem ska laga maten åt mig eller måste jag komma hem till pappa och käka ? :D Men jag får väl ta och försöka laga mat nu så att jag inte svälter ihjäl :)
Byebye!

//MinnaaPee

Hola!

2011-12-01 / 21:04:20
Jaa idag har jag faktiskt ganska mycket o skriva om men tyvärr så får det bli ett kort inlägg.
Har handlat med pappsen idag och köpte massa skit för nästan 400spänn.. Sved lite i plånboken men behövde ny hårinpackning. Saana rekomenderade en hårinpackning hon köpt som hon tyckte om så jag köpte samma och körde med den nyss när jag var i duschen. Den var skit bra, värsta lent hår och allting, och så doftade den gott framförallt! :) Sedan köpte jag smink och sånt.. Efter att jag kom hem så stack jag hem till Minna med Saana och efter en stund kom Marianne dit. Vi planerade vår projektarbete lite. Men det är en hemlis än! ;)
Nu är jag ny duschad och ska börja smörja och pudra in mig från topp till tå :)

Kiss n hugs //MinnaaPee