Sjukling..

2012-02-29 / 14:48:50
Japp.. Vaknade i morse och kände att jag hade skit ont i halsen.. Tänkte inte så mycket mer på det. Men efter en stund så kunde jag knappt andas. Nästäppa och huvudvärk, kom min kära influensa tillbaka !?! Han vara frisk i drygt två veckor typ. Nässpray har jag inte kvar för Mikko&Erikas kära katt åt upp tippen på den. Skönt! Måste väl rota i medicinskåpet om jag RÅKAR hitta nässpray. Känns som att jag klarar mig inte utan den. Bara jag inte får feber nu! Min helg är förstörd och jag har massa planer inför helgen! :) Aja, nu ska jag och käka min kära frukost jag inte fått i mig idag än och sedan te&huvudvärkstablett och se hur dagen sedan går igång!


Jag&Leevi i lördags :)


-MinnaaPee

Lördag :)

2012-02-25 / 11:20:47

Tjohoo!
Rätt soft dag/morgon hittills. Vaknade redan kl 8 när Leevi vaknade och mumlade och lekte för sig själv. Vi låg i sängen båda och skrattade en stund innan vi gick upp och värmde lite mat. Riktig soft morgon när man ser att världens gulligaste bebis har vaknat med humöret på topp och ler och skrattar, då blev min dag riktigt Nice! Hela morgonen har vi busa, nu sover lillen så jag har tid och mobilblogga. Nu så har jag hittat min balklänning eller rättare sagt bestämt mig. Jag Hade ett par jag ville ha men jag bestämde mig för och ha en lila klänning. Riktigt fin tycker jag. Så på tisdag ska jag beställa den då :) nu börjar det närma sig. Väntar ivrigt på balen&studenten. Hela paketet :) nu ska jag själv ta och äta frukost för har haft fullt upp hela morgonen så har inte hunnit med det :P

Leevi

2012-02-24 / 19:03:30

Dags för fredagsmys :)

2012-02-24 / 19:02:49

Mobilbloggar... Nykterhelg! :) och idag ska jag nog passa Leevi om det var så att broshan & Erika skulle hitta på något tillsammans innan han åker iväg på jobbresa. Var precis och handla och köpte massa gott så jag trivs hemma. :D

Fylleblogg igen..

2012-02-18 / 04:20:36
Nej skämt o sido.. Är inte ens full nåmer! Druckit med Marianne och haft en helt okej kväll. Hade kunna va bättre.. Men imån igen.. KANSKE. Få se hur man mår. :) Min dygnstrytm är helt åt skogen. Är inte trött alls och har kommit hem från krogen för nästan två timmar sen. Tänkte dra och sova nu..För engångsskull i tid.. Eller jag tycker att 04.20 är tidigt efter som det brukar vara 7-8 på morgonen jag lägger mig annars om inte senare.. Så gonatt
Tack å hej!

-MinnaaPee

Tjao bella!

2012-02-17 / 12:13:17
Fredag som sagt.. Rajtantajtan! Tyvärr så kom perioden tillbaka då jag vill festa & ha det kul igen.. Jag klarade av och vara nykter ettpar veckor. Men vafan ska jag vara nykter för om jag vill festa? Finns inget som hindrar mig !? Så ikväll blir det utgång eller jaa vet faktiskt inte.. Få se, troligtvis. Men supriseee.. Med Marianne. Och joo en sak till. Finns inte så mycket och göra på helgerna här i Happis än och festa! Storstad TACK! Finns massa bio jämt man kan gå på osv. Men icke hääär.. En gång i månaden typ !?! Äh whatevör! ;)
Snart så kommer Saana hit på kaffe och sedan ska jag färga hennes hår, sedan ska jag städa, dra till alko sedan blir det väl och börja smaka!
Trevlig helg!

- MinnaaPee

Ojuste!



1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


&





1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på något som gör dig glad.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på ditt syskon.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: En bild på din favoritplats.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En bild på barndomsvänner.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En bild som du är nöjd med.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Nattinatti

2012-02-14 / 01:45:32

Det är väl alla hjärtansdag den 14onde right? flickorna hade visst pratat om att vi ett gäng skulle dra ut och äta tillsammans imån. Vore trevligt! Bara jag blir av med denna jävla förskylning. Ska verkligen försöka ta mig ut imån. Känns alltid att det blir värre direkt man ska lägga sig. Och mina humörsvängningar jag har alltså! Stackars folk som är i närheten. Tappade hudkräm på linnet och börja lipa och dampa på mig själv? Borde jag söka vård snart eller haha
Godnatt!
-MinnaaPee

DÖD

2012-02-13 / 19:33:10

Känns FÖRJÄVLIGT och vara sjuk nu alltså!
Va är dehär för jävla virus? Det går som upp&ner hela tiden.. Jag fryser som fan och plötsligt börjar man liksom kallsvettas! Vill bli av med detta nu! Hela helgen har jag mått skit. Skolan har jag inte råd och missa nu, så mycket man missar och skit! Blä!! Men måste nog stanna hemma imorgon också. Bättre och bli frisk på engång än och springa runt "halvfrisk" och göra det värre bara.. Idag har jag sovit HEEELA dan. Eller jag gick upp kl halv 4 nångång. Sitter och kollar på ett träningsprogram på tv. Vill träna men det kan jag bara drömma om nu ett par dagar framåt.
Fick en skön telefon räkning idag.. AJAJAJ.. Av någon konstig anledning så har min mobil vid några tillfällen studsa till finskoperatör medans jag surfat och ringt. Får väl ta och säga upp abonnemanget om det fortsätter med sånahär roliga räkningar och istället då skicka röksignaler som man gjorde på stenåldern :D ?
Jävla humörssvängningar blev skit less plötsligt, Nu ska jag dra och bada badkar o kokhett vatten!

Kiss n hugs!

-MinnaaPee

Trevlig helg :D

2012-02-12 / 22:08:44

Hej.. Har inte skrivit på ett tag nu men hela helgen spenderade jag i sängen nästan. Började på dåligt i fredags med halsont och huvudvärk men jag tänkte inge mer på det. Broshan ringde på torsdag kväll och undrade om jag kunde va hundvakt hemma hos dom under helgen. Japp det gjorde jag då och på fredag eftermiddag börja jag må riktigt dåligt och tog en powernap om det skulle hjälpa men icke! Minna,Emma,Ella,Marianne & Emmi kom då dit på kvällen och jag mådde dåligt och var inte säker på om jag ska följa med på krogen med dom men efter ettpar öl börja det hjälpa och Minna gjorde en riktig BOMB till mig så det hjälpte oxå :D nåja jag åkte iväg och vi stack till Jetset och hade trevligt ;P efter krogen stack jag till broshan och hade svårt och somna för febern börja stiga igen. Najs!! Drack ett par och lyssna på musik innan jag la mig. Sov i tre timmar så var ju skit trött resten av dagen, men gick tidigt och la mig igår :) idag var jag lite piggare på morgonen, stack ut med hunden oså. Men nej det tog inte länge, febern börja stiga igen... Tog en PW och det hjälpte denna gång. Broshan och dom kom vid 6 från Oulu och jag stack hem vid 8. Nu ligger jag halvdöd i sängen igen. Tittade på vampire diaries nyss och är rätt trött nu så tänkte försöka sova strax. Men en sak har jag lärt mig under helgen !! Att jag aldrig mer ska supa om jag känner mig sjuk eller att jag har feber på G :D lite bilder från helgen :)

People changes, things goes wrong, shit happends life goes on!!

2012-02-07 / 10:34:47

Sitter i skolan och har tråkigt och väntar på att lektionen och borde sitta här och göra en uppgift och skriva om hjärtinfarkt men just nu har jag massa press och uppgifter och allt känns nästan hopplöst. Måste försöka göra klart uppgiften. Tur så har jag ändå en vecka på mig. Skolan slutar om en timme och tänkte ta och promenera till moster efter skolan, orkar inte sitta hemma. Blir tokig och sitta hemma.
Haha hittade en bild Marianne tagit med min mobil på lördag morgon då vi alla låg i samma säng och skrattade åt fredagens händelser. Var en lyckad helg!

Fuck everything !

2012-02-07 / 01:40:36

Dehär går ju åt helvete senaste månaden har jag haft sömnproblem då och då.. Har inte kunna sova ordentligt. Jobbigt och bara ligga och snurra runt i sängen och tänka på massa skit! Sen har jag fått sömn vid 4-5 tiden och hunnit sova 2-3 timmar innan det är dags och vakna upp till skolan. Tur så var Marianne vaken så jag kunde ringa och snacka med henne en stund. Thanks <3 :) nu tror jag att jag ska göra ett nytt försök och hoppas jag får sömn nu så jag inte är på dåligt humör imorgon.
Godnatt allesammans!

-MinnaaPee

Tack Marianne än en gång för att du orkade lyssna..

Marianne&Saana ni är verkligen dom som alltid ställer upp för en tack <3

Gokväll/Natt

2012-02-05 / 23:53:06
Jaha, då har man bloggat på fyllan ser man.. Senaste inlägget var när jag satt i köket på data och tänkte om jag ska fortsätta dricka eller bara gå och lägga mig.. Nåja jag var faktiskt inte så jätte full eftersom jag inte hittade många stavfel på senaste inlägget :D haha..
Hade inte ens så värst bakis idag, vilket var rätt skönt eftersom jag haft det aldeles för mycket nu :D Citronvatten rekomenderar jag innan läggdags.. Den funkar för mig.
Har legat med pyamas hela dagen och vid 18 duscha jag o la på kläder men jaa.. Det blev och byta tillbaka till nattlinne för orkade inte hitta på något. Kollade precis färdigt twilight breaking dawn helt ok!! Men ettan är ju alltid bäst :)
Nu blir det och krypa ner i sängen.. Och skönt imorgon har vi ingen skolan! :) Men tänkte försöka vakna tidigt imån och dra och träna,sola och hem till moster och hämta mina grejer jag har där..

Nattinatti!

-MinnaaPee

Helgen

2012-02-05 / 03:12:29
Kortfattat...
Fredag drack jag som satan och va på umppis med kom väl nykter hem till moster och lyssnade på fyllekärringarna. (Marianne osv.)
Lördag.. Bakiiis!!! Vakna hos moster och fick ju panik och tänkte var fan är jag nånstans, innan jag väl såg min snygga moster sova brevid mig haha :D På kvällen blev de ju bastu o öl osv... Sedan tänkte jag och Marianne vafan vi drar ut en sväng.. Ganska boring kväll men ändå inte :D Har fått massa skratt för mig idag men nu är det inte roligt nåmer! Kom hem för en stund sen o käka precis och sitter här och dricker lite baileys och funderar på om ja ska dra på efterfest eller stanna hemma liksom 50/50 :D


-MinnaaPee

Fyllekärring

åjwrhpmjtrijnåjae sådär...

2012-02-02 / 11:48:18
Hahaha!
"råkade" kolla igenom bilder med Saana som vi tagit i Turkiet. Hejkomochhjälpmig bilder.. Vi satt och asgarva och massa minnen kom fram. Flashback osv. Nu är det ca -30 och jag vill UTOMLANDS! Finns inte ett skit o göra här när det är så kallt. Utomlands finns det hela tiden något o göra. Ankii (våra lärare) Låste in mig och Saana i ett rum och kolla på film vi inte sett på geriatrik lektionen. Intressant film :D Haha vi sitter inte ens och kolla på den utan fotar oss och skrattar, hon är Skitso!

Igeeen...

2012-02-01 / 20:38:20
Direkt kvällen kommer och man sitter ensam på sitt rum och lyssnar på musik så börjar samma kaos igen.. Lesslessless.. Man blir irriterad,sur,arg,ledsen helt enkelt deprimerad! Jävla skit vinter, och att den är -25 ute gör de inte lättare heller. Det är så kallt så man orkar inte ens dra nånstans och hitta på något.. Eller okej, tur så bor min vän Saana granne med mig så dit är det lätt & springa.. satt där ett par timmar idag och hon fixade gelenaglar på mig :) Nu är det dusch som gäller och sedan börja göra en skoluppgift som ska va färdig imån!




kiss n hugs

-MinnaaPee