Orkar inte skriva....

2011-07-27 / 23:51:33
Tänkte ta och skriva men sen kom jag på att jag inte orkar göra det :P Nej men är skit trött har varit och träna,sola,bada & handla och massor. Har faktiskt hunnit göra hur mycket som helst idag. Eller ja vi låg och sola i några timmar i seskarö och bada, guuud så skönt! Har tagit massa bilder från igår och idag. Så dom kommer in imorgon. Nu går jag och lägger mig

GODNATT!




//MinnaaPee

Inget intressant!

2011-07-25 / 22:32:18
Hej&hå
tänkte bara skriva fort innan jag drar tillbaka till mormor. Tänkte dra dit och sova över idag för orkar inte vara hemma.
Har tröttnat på och sitta hemma dagarna långa så ikväll drar jag till mormor. Har redan suttit där hela kvällen men tänkte komma hem och hämta träningskläderna för ska till gymmet direkt när jag vaknat och käkat frukost.
sådeså. Det va väl det. Tråkigt inlägg men whatever, eller jo förresten om en vecka åker jag till kalajoki och där ska vi till  jukupark med syrran,Pasi,Benny och lillebroshan. Vi ska sova över där i en natt så det blir en lite resa dit.


Godnatt!


//MinnaaPee

Random

2011-07-24 / 20:33:52
Japp som sagt skrev jag sist när jag fixade mig eftersom jag skulle ut med syrran.
så i fredags var jag ute på stan med syrran, vi var till wanha mestari och tog en lonkero och sedan promenerade vi iväg till twincity området. Det var 10e inträde efter kl 01.00 finsktid annars hade de varit 35e så vi hängde där en stund i umppari alltså. Det var såååå jävla mycket folk så man nästan fick panik, därför satt jag och syrran nästan hela tiden ute. Skit kul kväll hade jag alltså! Nå inte mer om det =)
Igår stack vi ut igen, vi var hemma hos oss på bakgården, grillade och drack några öl. Sedan stack vi hem till syrran och sminkade osv, o sedan ut igen. Först till wanha sedan till twincity området men det var stängt. Det var tydligen för mycket folk eller nått skit så vi gick och satte oss på pikku berliini då. Sedan började åska skit mycket och ös regna.
Men vi stog under kaktus tak och väntade på taxi men nej! Ingen jävla taxi kom fast vi ringde 3 fucking gånger
Men det slutade och regna till slut så vi promenerade förbi Ingen bakis på hela helgen fatta va skööönt!!! turkinpippuri och stack hem till syrran, jag,syrran & Pasi och käkade och gick och la oss sedan.
Ingen jävla bakis på hela helgen fatta va skööönt!!
Jag som alltid har bakis. Inte nu! LÄLÄLÄLÄ

En annorlunda och kul helg har jag haft! Thanks! :)

En bild på mig o syrran från fredags

Snabb uppdatering

2011-07-22 / 21:08:01
Snabb uppdatering för jag sitter och umgås med mina nära&Kära
Sitter på bakgården och dricker ett par öl och snackar skit med Pappa,syrran,broshan och hans flickvän.
Sen är ju min lillebror och benny här men dom leker ute.
Vaknade ganska sent idag. Vid halv två typ.. Tänkte ou shit när jag vaknade, halva dagen gått.
Men jag gick upp och käkade och bestämde mig för att ta på träningskläderna och jogga till gymmet och gymma.
Japp jag gjorde det och var helt slut efter träningen. Känns att jag aldrig fått för mig så mycket som idag. Alltså att jag joggade dit och ännu körde slut på mig själv där. Men skönt var det!
Sedan stack jag hem till moster direkt från gymmet och satt där en stund med syrran,farsan och Moster.
Kom hem och här sitter jag då. Dricker några och funderar på & dra nånstans så därför tänkte jag sminka mig lite för säkerhets skull!
Så ha en bra fredagskväll allesammans!





Kiss n hugs

//MinnaaPee

Hemma

2011-07-22 / 00:29:04
Kom hem idag efter en tre dagars resa :D Därför har jag inte bloggat på 3-4dagar?
Kom hem vid 5 efter att har suttit lite över två timmar i bussen och domna röven av mig och nästan dött av värmen i bussen.
Kom direkt och tog en kall dusch och sedan har jag väl bara varit hemma och tagit det lungt, efter en stund tog jag då och joggade runt marielund.. Fy så skönt, har inte joggat runt marielund på länge! Hade annars vela dra och gymma men jag hade inte riktigt lust och gå dit och tillbaka och var annars också trött så jag vet inte hur flitig jag då hade varit. Ööhh typ inte orka göra något kanske?
Men imån ska jag vakna upp tidigt och dra och gymma före tolv. För ska dra med Saana och hon måste vara hemma innan tolv så det blir väl och slå på väckarklockan så man vaknar.

Nu blir det och borsta tänderna & krypa ner i sängen.

Eller joo före det ska jag nog ta och testa min nya tändare och ta och röka. Hahah
Pappa hämtade mig från busshållsplatsen i torneå och i bilen sa han då att han varit på marknad och köpt något åt mig, så jag tänkte bara aha okej va kul, och han sa då att han har det här hemma. Och då hade han köpt en sånhär fin tändare till mig.

Haha hur stor som helst! Och han sa:
Du som alltid slarvar bort dina tändare och lånar mina så här har du, hoppas du nu inte slarvar bort denna.

Men pappa har faktiskt rätt. Jag slarvar bort mina tändare jätte lätt alltid. Eller så får man leta efter dom hur länge som helst och dom är i botten av väskan nånstans eller sånt skit.
Allra lättast skulle ju vara och sluta röka så slipper man bära med sig och ständigt leta.


Godnatt alla söta!


Kiss n hugs

//MinnaaPee

Bakis..JAA!

2011-07-17 / 18:24:41
Ligger här med lilla Tico (broshans hund) Han och Erika åkte och handla så här myser han med mig..

Har legat hela jävla dan inomhus. Men jag orkar inte göra något.
Jag orkar inte ens skriva blogg för har sån bakis så det gör ont och kolla på skärmen t.om
Nu tar jag och lägger mig vid Tico och slänger bort datan en liten stund och blundar en stund.
ByeBye

Kiss n hugs


//MinnaaPee

Spookyyy :D Haha

2011-07-14 / 20:07:30

Uch. Bilden är hemsk, har inte ens fixat mig idag eller något för har inte tänkt gå någonstans. Eller jo till affären men det blev inte av.

La in denna bild för man ser hur mitt hår blev efter att jag la slingor igår. Skit färg ska jag säga!
Hade den hur länge som helst men utväxten blev bara lite ljusare och gul/orange såhär konstigt. Men jag sparade hårfärgen för det blev massa över så tänkte om jag vågar färga med den och göra lite slingor till. Få se nu jag orkar inte tänka så långt, är så lat så lat så det är inte sant! Vi umgicks här ganska sent jag,Emma & Saana så jag var ju skit trött på morgonen (Suprice! Jag sover ju alltid hur länge som helst!) Men ändå, Saana ringde och väckte mig vid halv tolv om jag minns rätt för vi hade planera och dra & gymma men jag var ju så trött och vände på kudden och fortsatte och sova. Jag meddela då Saana och sa att jag tänkte att jag gymmar senare men Saana hann tyvärr inte senare så hon var dit redan på dagen. Jag funderade precis på att gymmet stängs om 2 timmar så jag skulle faktiskt hinna gymma nu och jag är faktiskt ganska rastlös och tråkigt. Annars hade jag nog gjort de men orkar inte promenera dit. Hade jag någon som skulle kunna köra mig dit så skulle jag kunna gymma och promenera hem sedan.
Skit hungrig är jag med! Har endast ätit nudlar idag och jag har inte orkat gå upp ur soffan och laga mat men nu tror jag att jag gör de för jag svälter ju ihjäl snart. Tänkte faktiskt göra sallad. Mumss...
Jag som precis tänkte skriva om att jag helst inte vill sova ensam här hemma för att de händer massa konstiga grejer här, men att nu har det varit hur lugnt som helst att det har inte varit några problem alls och vara ensam. PRECIS när jag skulle börja skriva så rasa något ner i övervåningen. Har inte ens gått upp och kolla än och tror nog inte att jag gör det ännu. Hade jag varit lika rädd som förut hade jag nog sprungi ut och kommit tillbaka sen när pappa och dom kommer. Men nu har rädslan på nått sätt gått bort. Nu fick jag ju kalla rysningar men att jag orkar inte bry mig. MUHAHAHA till er som jävlas med mig här hemma :D
Nu orkar jag inte skriva mer!

Kiss n hugs

//MinnaaPee

TjenaTjenaTjena

2011-07-14 / 01:25:04
Idag har vi haft en jävla dag. Hunnit göra massa fast ändå inte :P
Hade klockan på ringning klockan halv 10 för vi skulle iväg till stan med Saana så tidigt som möjligt men jag somnade igen och det blev ju senare såklart. Vi var i väg vid halv ett först. Vi åkte till fysioteket och köpte gymkort. Vi va och gymma igår, fick testa första gången gratis och sen köpte vi gymkort idag med Saana. Hon ville gymma och hon ville gärna ha med någon så tänkte jag men vafan jag går och testar så jag gjorde det. Då tänkte jag men vafan vi köper gymkort. Hade tänkt och köpa men först senare, i slutet av augusti när skolan börjar men vafan samma och köpa det nu. Har varit med Saana hela dagen, vi var till konsum och köpte gainomax efter träningen och tänkte men vi köper hårfärg nu samtidigt och då färga Saana håret på mig. (Endast slingor) Vill inte ha helt blont som jag tidigare haft. Vill att de ser mer naturligt ut. Sen färgade jag håret på Saana också. Sen tog vi några bärs och här sitter vi och tar några fortfarande och funderar på vad vi ska hitta på. Det blir säkert sent men det är sommarlov så so what?
Jaa de va då allt för mig idag
Ha det bra!

Kiss n hugs

//MinnaaPee


Bilder på mig & Saana

Ikväll! =)

Lalalala

2011-07-11 / 22:05:55
Hejhej! Har inte bloggat på ett tag nu men har inte varit hemma. Pappa och bröderna åkte till Göteborg förra tisdag och efter det har jag sovit hemma hos moster för vill inte sova ensam hemma. Men nu är jag hemma, tänkte komma hem och städa lite osåna grejer men det blev ändå inte av :D Orkade helt enkelt inte!
Menmen.. Tänkte skriva lite om hur min helg har varit.
I fredags stack jag och min moster till sportsbar och tog ett par kalla där och det var skit härligt väder och innan det var vi till en skit härlig badstrand nånstans i sangis eller var fan de nu var nånstans, vi solade och badade.
I lördags hade jag då lite bakis och vaknade nångång vid 3. Moster stack på möhippa i lördags då och jag stannade hemma hos moster och tog ett par öl och tänkte att jag ska inte dra nånstans men sen ringde moster och sa att om jag har tråkigt så komma till kaupunginhotelli i Finland och då börja jag tänka hur tråkigt jag ändå kommer ha de och sitta ensam så jag slängde på mig lite smink och fixade håret och stack iväg dit då. Nåja det blev umppari efter hotelli och sen blev jag så less och orkade inte vara där mer. Så jag stack utan o säga till någon, promenerade hem till moster och börja göra sallad och klockan var typ 4 på natten och efter en stund kom moster hem och vi käkade och både gick o la oss sedan. Nåja igår så var både sååå bakis så vi orkade knappt göra något annat än ligga på soffan och kolla på tv.
Gick och la mig vid 2 för satt fast vid datan ;)
Sov halva dan idag. Vid 4 åkte jag hem då och har laga lite mat och tagit det lugnt. Lite konstigt bara när det är så lugnt&tyst här hemma. Men ingen hemma.. Faktiskt ganska skönt nu!
Tänkte ta en promenad hem till mormor snart eller om jag bara kryper ner i sängen och glor på tv tills jag blir trött. Hmm.. Beslutsångest. Det är faktiskt ganska skönt väder så det skulle vara najs och ta en kvällspromenad.
Imån ska jag vakna tidigt och ta och dammsuga lite, man blir på så dåligt humör när man sover halva dan. Ush!



//MinnaaPee

Måndag=skitdag

2011-07-04 / 20:12:44
Har varit rätt tråkigt idag men skönt och chilla och ta de lugnt bara! :)
Har sovit halvadan och suttit vid datan,har varit så slut i hela kroppen.
Sedan har jag handlat lite med pappa för han ska iväg imån till göteborg med bröderna.
Jag stannar hemma efter som jag jobbar och har ingen lust och dra med dom, skulle hellre dra med någon kompis eller så. Så jag är ensam hemma och är livrädd och sova ensam hemma men det löser sig. Men ifall jag måste vara ensam nån natt så blir det inte roligt för är så rädd för spöken haha :D
Nu ska jag till tvättstugan och hämta mina kläder och kl 9 ska jag och basta. SKÖNT!
Sen tänkte jag gå och lägga mig tidigt.

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa! =)



Kiss n hugs
/MinnaaPee



Sliten, nej inte alls. Tur så ska jag basta snart ;)

Hangover

2011-07-03 / 18:48:41
Idag kom det... Senaste 3 gånger jag varit ute och festa så har jag inte haft bakis alls,fan va skönt.
Men nuuu... Nu kom det, men kul hade jag igår. Broshan och hans flickvän Erika hade inflyttningsfest igår och det var najs! Fanns massor me mat och sånt smått&gott och sedan hade dom bål också :P Jag och Jarkko var först hemma hos min moster och drack ett par öl och sminkade där. Efter en stund så stack alla ut på krogen och jag var nästan helt säker på att jag inte ska ut men sen när alla drog och samtidigt övertalade så stack vi dit. Vi var inte så himla länge men  efter de åkte vi hem till Ella och festade. Klockan var ganska mycket men trevligt hade vi iallafall. Pappa hade tom vakna när vi kom hem så klockan var runt 7-8
Efter de har jag inte gjort ett skit. Legat i sängen och kolla på film, men jag har helt enkelt inte haft lust och göra någonting. Men på söndag får man slappa eftersom jag har en jobbig arbetsvecka framför mig...

Inte bakis alls!

Haha och klottrad har jag blivit!!


Kiss n hugs

/MinnaaPee

Noname

2011-07-01 / 17:11:55


Tjena mitt bena!
Har hängt ute på stan nästan hela dagen. Eftersom jag slarvat bort mitt bankkort igår eller förrgår så promenerade jag och Jarkko till swedbank och spärra mitt kort och samtidigt så beställde jag ett nytt. Sedan promenerade vi till torneå och mötte upp Jori & Niko oså har vi suttit och snacka skit och loodat lite här och där och gjort dittan och dattan.
Nu måste jag lyfta mitt feta arsle och hoppa in i duschen så jag kommer iväg nångång ska nämligen till torneå.
BTW
Saknar min kompis Marianne något oerhört. Hon är i helsingfors och kommer hem först i slutet av augusti eller början på september. Känns väldigt trist och inte ha henne här när man behöver henne <3 Tur som finns det telefon och data.
Sen har vi funderat på och åka ner till helsingfors om nån vecka efter att jag slutat sommarjobbet och kolla upp dehär med cash. Skulle faktiskt vara rätt mysigt och komma bort härifrån en stund och komma tillbaka och höra alla skvaller sen :P
Vi får nu se hur det blir men någon resa blir det iaf.

Jag&Marianne