Tummen ner!

2011-06-21 / 18:04:11
Asså vafaan?? Denna huvudvärk kommer och går.. igår morgon så var jag yr som fan och huvudvärk, men det gick över efter nån timme. Samma sak samma tid i morse.. Men det gick sen över igen. Igår kväll fick jag huvudvärk och var tvungen och gå och lägga mig för var så förbannad. Jaadå nu kom huvudvärken igen. Hoppas den inte varar länge. Men jag kanske vet vad det beror på. Jag har läst mycket om diet osånt. Jag har verkligen försökt och äta nyttigt och lite och inte så ofta, och jag har läst om det och dom säger att man har huvudvärk i nåndag sen släpper det. Så om det beror på det?? Vafan inte vet jag.
Jag har bara suttit hemma och inte gjort ett piss, är så trött på att sitta hemma men det finns ju ingenting att göra,skärsklit i detta väder...
Man blir helt deppis när det är sånthär väder, skulle det vara soligt och varmt så är man på mycket bättre humör!
Känns som att hela sommaren kommer & se ut såhär. Bajs sommar om det fortsätter såhär!

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på tv eller något liknande. Ännu engång sånhär onödig inlägg men so? Har tråkigt :P


Tänkte slänga in en bild, jag tagit en bild från lördags :) Tycker faktiskt att det är tråkigt om inte folk har bilder på sina blogg.


Kiss n hugs

/MinnaaPee

Njae...

2011-06-21 / 15:23:37
Det var ju bättre idag i stallet, men ändå inte helt nöjd. Men kanske beror det på min fucking huvudvärk som jag fick där.. Det mesta jag gjorde var ju mocka skit och mocka skit sedan har jag suttit en hel del i kafferummet, spån har jag slängt hit och dit i spiltorna & boxarna.. Sedan har jag suttit och kollat när knattarna har ridigt, dom är faktiskt ganska duktiga! Själv har jag sån feber o rida, har säkert tappa skillsen och vågar inte ens :P Litar inte på dessa hästar...
Nog för att jag inte ens ska rida där.
Få hoppas på det bästa nu att det blir bättre och bättre..
Joo sedan promenerade jag hem på lunch rasten och det var inte direkt bästa vädret nej! Tvärt om. Regnade som fan och var genom blöt när jag kom hem!
Sedan var det dags och promenera tillbaks. TUR så hittade jag en paraply hemma så det hjälpte lite :P
Har fortfarande lite huvudvärk och tänkte om jag skulle ta en tupplur men HOPPAS jag inte sover lika mycket som igår.. (Haha fyra timmar!)
Menmen.. Nu tar jag och hittar på något. antingen sova eller något!


Kiss n hugs

//MinnaaPee

Bra början i veckan..

2011-06-20 / 19:36:38
TjaTja..
Vaknade lite över sju och skulle dra till stallet (har sommarjobb där) När jag kom dit så var allt knasigt, ingen visste något om någonting tills nån jävla gubbe kom dit från styrelsen och det blev ju världens kaos! Gubben var inte speciellt trevlig mot mig heller som kändes förjävligt, man ville bara hem hem & hem. Man kände sig inte alls välkommen!
Sen visste jag inte vad jag ska göra och vad jag vågar göra utan att någon ska börja säga något. Joo och förresten gubben börja gnälla om mina kläder. (Du har ju inte speciellt stallkläder o blabla) Vafaaaan ska jag ha på? jag hade ju mjukisbyxor och en vanlig tröja med dragkedja och mina skitiga fula gamla skor. Vafan är de för fel med dom? Vad vill han att jag ska ha?? Sen frågade han mig, jaha varför sökte du hit? Är du intresserad av hästar eller vadå? Fan inte ett dugg mer men jag svarade joo bland annat.. Faaaaan heller, jag är inte intresserad längre men jag tog det pga att jag tänkte att det är säkert lätt och vad jag har hört så är man mycket utomhus och målar staket och sånt skit men nej, jag stog och mocka fyra fucking spiltor & boxar JIHAAAA :D
Var så jävla förbannad när jag kom hem och hade världens huvudvärk. Gick och la mig och så somna jag, jag la mig vid halv tre och vaknade nyss. Jag har ju vaknat en gång imellan men fortsatte och sova. Har ingen mat lust alls dehär är ju katastrof liksom. Har ingen jävla lust och dra dit imorgon, men ska jag ha pengar måste jag orka i tre veckor till. Få se om jag ger detta en chans till. Om morgon dagen är lika jobbig som denna så drar jag punkt slut!!

helgen var däremot awesome!


Har umgåts med vänner och haft skit kul!!
Nåja orkar inte ens börja skriva vad vi har gjort, annars blir det en lång text så man knappt orkar läsa!


YÖKYÖKYÖK

//MinnaaPee

JobbJobbjobb

2011-06-13 / 22:14:14
Tjena, jaadå dagen börja med att jag vaknade 05.45 och hade endast sovit i fyra timmar. Nåja jag var inte så trött på morgonen, jag stack till jobbet med vid 10-11 tiden fy satan va trött jag blev, uch kunde knappt hålla ögonen öppna. Hade lunch så jag stack hem till moster en sväng och satt i soffan en stund, alltså jag var tvungen och stiga upp det kändes liksom att jag somnar direkt. Sedan stack jag tillbaka till jobbet och jobbade till tre och efter jobbet promenerade jag då hem till moster och vi åkte iväg till stan och handla en snabbis och sedan åkte vill till grankullen och rasta tindra på en stor äng där hon fick springa lös. Sedan kom jag hem och TRÖTT SOM FAN... Nåja jag kom hem och tänkte lägga mig men nej, pappa satt i mitt rum och hade precis kommit med min nya tv. Nuuuu har jag en stooor tv :) Men sedan fick jag sova i 45min och sen kom pappa och väckte mig och sa jooo nu ska vi och handla, jag var ju skit sur när han kom och väckte men de hjälptes inte jag var tvungen och följa med för var tvungen och hämta käk till imån så jag har nått och äta på jobbet. Sedan kom jag hem och stack hem till mormor en sväng och har suttit där ett par timmar och kom hem precis och nu så ska jag hoppa in i duschen och krypa ner i sängen sedan och kolla på tvvvvv :))))
Det var allt för mig tack & hej!!!



haha snygg bild på kärringen :D
Tänkte möblera om någon dag för tvn passar inte dit rikitgt, men det får bli någon annan dag :) 




//MinnaaPee

Så skönt så skönt!

2011-06-10 / 16:57:08
Sitter på bakgården och njuter av det härliga vädret. +30 typ.
Har lust och ta en filt och ligga ner och sola MEN tyväär så går det inte! Jävla äckelgubbe vi har som granne står och stirrar i fönster direkt man tar fram solstolen och börjar sola.
helst skulle jag vela dra till stranden, vi åkte till stranden igår men det var SÅÅÅ Fullt med folk så vi bestämde oss o dra till Erikas o deras stuga och ta och sola där och grilla. Så vi hade en rätt så mysig kväll igår. Grillade massa gott och tog ettpar bärs osånagrejjer :P
Idag har jag funderat på att dra ut eller något.. Få se nu, köpte nya skor igår och dom ska jag ha på mig ikväll =)


Sånahär vanliga pumps =) Jävligt sköna!


Kiss n hugs!

//MinnaaPee

SOMMAR! <3

2011-06-09 / 16:13:18
Nu kan man säga att det är sommar... Nästan +30. Hoppas det fortsätter såhär! Värsta sommar feeling nu alltså. Man är på mycket bättre humör pga vädret! LOVE IT!

Bjussar på två bilder!




Kiss n hugs

//MinnaaPee

Uppdatering

2011-06-08 / 16:57:27
Är väldigt dålig på att uppdatera min blogg nuförtiden men whatever.
Tänkte bara skriva ett kort inlägg nu och fortsätta sola på bakgården, SKIT HÄRLIGT VÄDER ALLTSÅ!!!
Åkte till luleå på morgonen för hade lite ärende där, var och shoppa lite men inte så mycket. Äh nu orkar jag inte skriva mer. Har bråttom!

Här är en t-shirt jag köpte...


//MinnaaPee

Konstigt!

2011-06-03 / 13:45:16
Dehär är ju fan konstigt! Värsta skönt väder och jäkligt varmt.. Vissa dagar har det ju varit varmt och soligt, men antingen så har det blåst jävligt mycket så de har inte ens varit skönt då, eller så har det plötsligt blivit molnigt och det gör en irriterad bara. Men nu är det skönt! Började städa rummet för en stund sen men blev lat men eftersom klockan är så lite så tänkte jag faktiskt ta och städa odentligt nu! Var och köpte två nya kuddar också för dom andra var så gamla. Va faktiskt och jobba idag men när vi var hemma hos ett par gamlingar och jag stog och diska så blev jag yr helt plötsligt :S Kan bero på att jag inte käkade i morse. Vi hade kaffe rast och jag gick och la mig men det hjälpte inte. Efter en stund skulle vi och städa hem till en och de va så jobbigt och städa med huvudvärk. Jag sa till min handledare när jag skulle på lunch att jag tar och promenerar hem till moster (hon bor nära min arbetsplats) jag promenerade dit och ringde farsan ifall han kunde komma och hämta mig, så han kom hem till moster och drack kaffe och jag vilade en stund. Efter att jag tagit huvudvärkstablett så kändes det som att de börja hjälpa. Vi tänkte grilla idag jag,farsan,och om bröderna också och kanske moster =) Kanske så ska jag ta ett par öl men bara TVÅ eftersom jag måste jobba kl 07.00
nu ska jag ta en röööki paus här imellan och fortsätta med städningen =)

Kiss n hugs

//MinnaaPee




Hittade min gamla keps så var tvungen & testa ;)