Hmm...

2012-01-31 / 17:05:09
hejsansvejsan! Kom hem här för en stund sen, slutade skolan rätt tidigt idag så jag promenerade hem till moster och satt där ända till 4 typ, sen kom pappa och hämta mig. Just nu är jag på dåligt humör vet inte varför, borde kanske sova bort dethär? Är förbannad på allt, knasigt! Har bara lust och stänga av mobilen och datan och ta och lägga mig. Vafan är dehär för period som är på gång nu!?! Allt är dåligt och skit.. Haha vet inte om man ska skratta eller gråta. Rätt löjligt, men alla har väl såna perioder nångång? Nej nu orkar jag inte klaga här på bloggen hur trist mitt liv är just nu! Nu ska jag slå på en film och hoppas på att kvällen blir bättre! //MinnaaPee

Latmask alltså!

2012-01-30 / 16:13:04

Helgen gick för fort alltså, som vanligt :( men det gör inget. Vill verkligen att tiden ska rusa nu! Bl.a. För att det är så jävla kallt, hatar vintern! Vill ha vår.. Och för att jag har en jävla itsarifiilis period nu, så som jag och Marianne kallar det haha. Helgen var rätt trevlig, i fredags satt jag hemma hos broshan och chillade och i lördags blev det förresten ingen bowling så det blev biljard på wanhamestari. Och medans alla gamla alkisar satt där och söp så var jag nykter och tog en endaste lonkero. Men en nykter helg som sagt :) sedan efter att vi spelat biljard så åkte jag hem till broshan med Marianne och vi satt där ganska länge och sedan stack jag hem o naana.. Söndagen var trög, gjorde inte så mycket mer än och glodde på gamla andra avenyn serien haha o dessutom har jag redan sett alla avsnitt men det är ju så länge sen så det var roligt och kolla om några :)

Bowling

2012-01-28 / 15:10:46

Goddag! Ligger i sängen och bloggar med telefonen. Fett trött är jag! Anyway.. Igår kväll stack jag hem till broshan och hade en hemmasittar kväll. Bestämde redan förra helgen att jag ska vara nykter denna helg! :) vakna vid halv ett idag och steg upp och gjorde frukost till mig själv sen titta jag på tv en stund och blev as trött så jag bestämde mig för att gå och lägga mig igen. Inte sova utan lägga mig i sängen bara och dåså tänkte jag blogga. Ikväll ska jag nog åka och bowla med Marianne och nå randoms jag inte känner men spela roll. Var lite tveksam först och sa nej jag orkar inte men sen sa Marianne att hon kan betala skiten åt mig så why not!? När jag va liten Så bowla jag rätt ofta. Men sen tröttna jag och tyckte att det var skit tråkigt. Men det är ett tag sen så ikväll ska jag äga Marianne! Hon vet inte ens om att jag har bowlat mycket när jag va liten. Är faktiskt rätt duktig på det. Enligt mig iallafall. Få se om jag har kvar mina skills ikväll :)

Trevlig helg !!


/MinnaaPee

Burn out!

2012-01-26 / 22:37:27

Japp min dag kortfattat.. Har varit på språng hela dagen. Känns det som iallafall. Satt hemma hos Saana på förmiddagen en stund o drack kaffe i snacka skit som vanligt och Ella var oxå där. Efter det satt jag hemma en stund sen stack jag o Saana till stadium och skopunkten och jag fick med ettpar skor från både stadium & skopunkten. :) sedan åkte vi och handla. Efter det körde vi runt en liten stund och Saana körde mig sedan till broshan & Erika och därifrån promenerade jag hemåt. Marianne kom emot mig med hunden och vi gick tillsammans hemåt. Men sen råka jag ringa minna och fråga efter mina smycken jag glömt så hon övertalade ju mig och stanna där en stund och dricka te tillsammans med henne nåja jag gjorde det och kom hem för typ en timme sen. Var på ruskigt dåligt humör tidigare för har ju inte hunnit äta något.
Men nu är man mätt och glad igen. Nu ska jag ta o hoppa in i duschen och sen krypa ner under täcket. Och imorgon är det ju fredag, Gud va veckan har gått fort :)


//MinnaaPee

fett lack!

2012-01-25 / 16:40:48
Blir fett lack på folk som inte betalar pengar tillbaka dom lånat osv.. En idiot är skyldig med fleeera hundra och har inte sett dom pengarna på 5månader.. Detta handlar alltså om över tusen spänn men att de jag har bett tillbaka har varit lite under ett tusen. Skiter i han läser detta.. Aja han är en finne så han kan inte svenska men ändå JÄVLA IDIOT! Aja men jag kommer på något så han betalar.. på ett eller annat sätt.. Åker på kryssning 2februari och det skulle va kul och få tillbaka pengarna innan dess så jag slipper leva som en fattig student ute på kryssningen. Japp men nog om detta.. Hade en ganska kort skoldag idag slutade lite före tolv och sen drog jag,Saana & Marianne iväg o träna och efter det och sola och sedan kom jag hem o duscha och nu ska jag ta och käka något för är rätt hungrig. Sen senare ikväll tänkte jag dra och natta hos syrran för börjar lite senare imorgon så :) Allt för mig tack&hej //MinnaaPee

:)

2012-01-23 / 23:34:41

Tänkte sova i tid idag o gå och lägga mig alldeles strax. Hittade mina brev jag fått i låg och mellanstadiet och läste igenom ALLA man blev ju nästan tårögd. Alla mina kompisar jag haft i Göteborg,Borås & happis har skickat brev till mig. När jag engång i tiden flyttade från Gbg till happis så skickade vänner brev till mig från Gbg. Sen när jag väl fått vänner här så flyttade jag till Borås då fick jag massa brev från happis. Sen när jag flyttade tbx till happis så fick jag brev från vänner i Borås. Jobbigt när man inte har kontakt med många mer :( synd !!
Japp men nattinatti !
/MinnaaPee

Måndag igen..

2012-01-23 / 14:14:44


Mår som en trasig docka just nu.. Skit trött och fan va onödig skoldag. En timme som började kl 11.10 och slutade en liten stund efter det. Men passade på och dra hem till moster en sväng.. Snackade gojja och väntade på att farsan slutade så han fick hämta mig därifrån. Känner mig skit trött, men kanske beror på att jag sovit i fyra timmar? Varför kan jag inte sova fast jag är skit trött!?!? Menmen.. Skulle kunna testa o ta en powernap fast jag vet att det inte funkar. Saana stack och träna direkt efter skolan men jag tänkte att jag pallar inte o träna eftersom jag är så trött. Får bli senare på eftermiddagen. Allt för mig denna gång..
Hadehej! //MinnaaPee

Fyllo

2012-01-22 / 05:05:04

Varför måste jag ibland va en sån idiot på fyllan :D vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Never mind! Hade århundradets bakis idag, ont i varenda kroppsdel och huvudvärken gick inte bort förrens på kvällen. Äta har jag knappt kunna! Sprit är inte min grej ! Från och med nu är det endast öl som
Gäller. Om jag dricker sprit så får jag en oförglömdbar bakis! Försökt sova bort bakisen och det lyckades jag när jag vaknar o kollar på kl och den är nästan halv tio på kvällen..
Här sitter ligger man nu o väntar på att
Man kanske blir en aning trött så man kan sova!?
/
MinnaaPee

Snabb uppdatering

2012-01-20 / 23:09:34

Sitter med Marianne o dricker öl.. Chillar o lyssnar på musik. Det blir väl o dra till umppis :) två fjortis bilder.. :D

Barnvakt :)

2012-01-18 / 17:49:10

Jaa här sitter jag och mobil bloggar. Har sovit i liakka i två nätter nu och tagit han om lilla Leevi för min brors Och erikas arbetsschema krockade och då behövde dom nån som tar hand om Leevi ettpar timmar på morgonen så jag gick upp halv 6 (halv 7 i Finland) drack kaffe med Mikko och Erika innan dom åkte och sen gick jag och la mig igen och hann sova en timme sen vaknade Leevi, jag matade honom och sen somna han om (yes tänkte jag) hann sova nästan två timmar innan jag sen gick upp med honom. Riktig kul o busig dag har vi haft!! Lätt den härligaste bebisen jag känner ! :) men nu vill jag o duscha och byta kläder för Leevi har dräggla och kissar på mig idag och har inte haft rena kläder i liakka så kom hem precis o tänkte blogga en snabbis först. //MinnaaPee

Myspys :)

2012-01-15 / 00:51:44

Tja..tänkte testa blogga nu med min iPhone för första gången. Laddade ner ett program så det blir lättare o skriva. Den här telefonen är ganska nice, som en data nästan ;P men ändå så bloggar jag nog hellre med datorn, går mkt fortare. Men jaa det var väl allt.. Nu ska jag fortsätta o mysa med Marianne. Vi ligger i min säng och dricker smoothie och leker med våra mobiler :) Ha de hej! /MinnaaPee

2012

2012-01-11 / 18:39:26
Nu har jag tagit tag i saker och ting! Bestämde det redan före jullovet, att jag ska verkligen FÖRSÖKA fixa skolan 2012 odentligt. Sen har jag som mål att jag går ner 2-2,5kg nu(Men egentligen är dedär med vikten inte just precis) Vill bara ha min drömkropp eller en kropp jag åtminstonde trivs i. :) Plus att jag vill vara i form och aktiv med träningen, det har gått som de gått. Men igår var första träningsdag och körde Biceps&Triceps och lite mage. Idag får jag se om jag får någon shuss till gymmet då drar jag men annars får de vara. Hade annars kunna promenera med det är ganska sent nu osv så man är lite trött.. Sedan ska jag tänka lite på kosten oxå. Om man vill ha en filmkväll som jag och Marianne hade igår så kan man köra de nyttigt eller nyttigare än chips&Dipp vi annars kört med. Vi körde grönsaker och dipp igår, byta ut gräddfilen till mindre fetthalt osv. Sen gjorde jag&Marianne god smoothie oxå :) Så om man verkligen är sugen på ngt så kan man byta ut, det ska jag göra från och med nu!

Det känns sjukt att dehär kommer ut ur min mun ^ eller att det är jag som skrivit detta för har aldrig haft det såhär som jag har tänkt mig 2012 ska vara! Nu hoppas jag bara på att jag klarar detta :)
Och att folk slutar kalla mig för fyllekärring! Ja det var jag och Marianne men saker och ting kan ändra sig :)
Spenderar hellre mina pengar på något vettigt än på umppari.. Dörrvakten släppte ju in oss gratis sist eftersom vi är stamkunder. Då var det lite pinsamt :D. Men så mycket pengar jag halsat ner förrförra och förra veckan är obegripligt. Ångrar de så in i H******* . Men nästa gång jag dricker blir det nog 2 februari när jag och Marianne ska på kryssning.
Vilken skillnad i plånboken säkert när man är borta från umppari ett tag och är nykter :)

Det var allt för ikväll tack o hej!


Kiss n hugs
//MinnaaPee




3år gammalbild skulle jag tippa på!?




Fjortisarna satt och drack hemma hos Niko alltid :D
Gamla GOA tider..

Måndag.

2012-01-09 / 21:39:06
Japp, jullovet gick väldigt fort, men konstigt nog så har jag väntat på att skolan ska börja nu dom sista 3dagarna.. Vet inte varför.. Men har vela komma in i de vanliga vardagsrutinerna igen. Jag har varit med Marianne hela jullovet och vi ha festat rätt mycket och vaknat på dagen o sovit bort dagarna och vaka nätterna så rätt skönt och komma in i de normala igen :)

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen ta och krypa ner under täcket och kolla på tv och kanske somna tidigt idag?

Joo och idag beställde jag en Iphone 4s.. Hoppas den inte är allt för svår och använda, är nämligen ganska trög med såna nya telefoner men Marianne beställde en iphone förra veckan och då har jag lekt med den lite och det var roligt och använda den så jag tänkte testa en sån nu.. Har aldrig våga köpa nån dyr telefon eftersom mina telefoner alltid flyger hit och dit. Men nu ska jag ta de lungt med den nya.. :)


Beställde en vit, tyckte svarta var lite tråkig. :)
2-5arbetsdagar alltså förhoppningsvis får jag den denhär veckan :)


//MinnaaPee