Piercing

2011-09-30 / 16:04:42
Japp som sagt har pierca tungan nu.. Hade gjort det förr eller senare så sorry pappa..
Han tyckte inte riktigt om iden när jag sa att jag skulle göra, han trodde väl mer att jag skojjade eller jag vet inte, han vet faktiskt inte om det än ou nou :P Men som sagt jag kan ta hand om mig själv nu.
Gjorde faktiskt inte ont. Eller jo det stack till lite i slutet men annars no panic! Det gör inte ont nu heller, det känns bara att det är nått i tungan. Men det blir värre imorgon. Det säger alla, dagen efter är den svullen oskit men. Vill man vara fin får man lida pin. Alltså det blir en nykter helg nu! Man får inte dricka alkohol på minst två dagar. Så ikväll blir det väl idol och sen bara chilla. Faktiskt ganska skönt ibland och ha hemma kvällar istället för att festa eller vara ute i stan. Men synd att jag inte kan äta något gott tillsammans med idol. Mer än något man kan mosa.
men trevlig helg!



//MinnaaPee

Pööö

2011-09-29 / 18:31:13
Hejåhå! Tänkte bara göra ett onödigt inlägg här under tiden jag väntar på att salkkarit ska börja.. Vet faktiskt inte ens vad jag ska skriva om? Hmmm... ähh. Fredag imån och jag ska vara nykter hela helgen! Ska förmodligen göra piercing i tungan imorgon om jag vågar ;P Joodå, nu eller aldrig.. Jag ska inte fega ur!
Fett bra inlägg men det var det.. Nu är kl halv och ska iväg och titta på världens sämsta serie SALATUT ELÄMÄT

//MinnaaPee



haha jag och saana för ett par dagar sen, flummade till oss lite och tog en sväng till Paris :P Bonjour!

deppis

2011-09-22 / 16:15:01
Uch det är hemskt och komma hem efter en veckas resa i turkiet. Så roligt som jag haft hela veckan, och så varmt&skönt jag haft det. Hemskt! Denna skit stad med regn och såååå kallt. Vi träffade skit trevliga människor där och alla var så sociala, men när man kommer hit så ser man bara kalla blickar. Fan nu tar jag och sparar pengar riktigt odentligen och drar iväg direkt jag har råd och stannar MINST 2veckor. En vecka är för lite. Man tänker helt enkelt inte på något som händer här, man njuter av stunden där. Allt är så mycket lättare.. Så depprimerad är jag nu!
Men bättre en vecka än ingenting! Om det är någon jag åker med så är det Saana!









Fuck you!

//MinnaaPee

Turkiet

2011-09-13 / 13:12:37
Japp då beställde jag och Saana en resa till turkiet igår och imån åker vi. Hittade en billig sista minuten resa. Det blir alanya igen. Fan va najs!


Oj va liten bild men de blåa hotellet bor vi på :) Alldeles nära stranden :)


//MinnaaPee

Fredag!

2011-09-02 / 16:44:50
Fredag
Min dag har sett ut såhär.. Vaknade vid 07.00 nångång och stack iväg till skolan kl 8 och vi hade endast en lektion idag. Sedan tänkte jag att jag drar hem till moster en sväng och grattar henne eftersom jag inte hunnit göra det. Sedan hjälpte jag till lite med hemsysslor för stackars har fortfarande båda händerna gipsade och måste ha det i ca två veckor till. Sedan vid två kom farsan och hämta mig och jag var till affären och köpte ett par öl för tänkte dra till moster och basta och ta ettpar kalla. Stackars kan inte basta så måste göra det själv :D En lugn kväll ska jag ha det idag. Eftersom Marianne  ÄNTLIGEN kommer hem imån så blir det väl och festa lite mer. Hade så gärna vela ta en timmes powernap eftersom jag är så himla trött! Men nej. Hinner inte! Fullt upp! Måste packa mina saker och börja fixa skjuts till moster.
Men det var allt för mig tack&Hej!

Bjuder en bild på tico eftersom jag hittade den bland alla bilder. Var hundvakt hela förra helgen eftersom broshan och hans tjej var på Bb. Så söt den lille pojken är dom fick. Stoppar in en bild när jag hinner på den söten!



//MinnaaPee

Ian Somerhalder

2011-09-01 / 14:53:53
Tjena Tjena
Har varit dålig på att uppdatera nu, men det händer absolut ingenting just nu.
Skolaskolaskola.. som går åt helvete. Orkar inte! Hoppas dethär går över SNART!!
höst är en riktig mardröm för mig. Gillar inte hösten alls!
menmen..

Höstens snygging är definitivt

IAN SOMERHALDER






Han spelar Damon i vampire diaries. Och har tittat både säsong 1 & 2 på datan och väntar på säsong 3 som kommer 15 september om jag förstått rätt. Men ja.. Väntaaaar...
Och samma sak med one tree hill. Har väntat skit länge nu för det har väl varit sommar paus lr något. Men ja det var allt för mig denna gång!
Bye!

<3

//MinnaaPee