Turkey!

2012-08-29 / 20:14:19
Godkväll!! Tog och bokade en resa i morse. Imån åker vi. Jag och Marianne till Alanya!
Naaaaaajs!! Fett trött är jag för har fått springa från affär till affären. Men värst av allt var ju när Marianne
ringde vid 12 tiden att hon inte hittar sin pass.. Hon letade ÖVERALLT! Fatta panik man fick!
Hennes mamma ringde till finska polistation eftersom hon är finsk medborgare och dom sa att hon har två timmar på sig att ta foton och komma med dom till polistation innan det stängs. Vi stack ju som en raket till merjan kuva, tog foton och lämnade dom sedan. Huh vilken lättnad när hon fick en ny pass men det är sån snabbpass som håller i en månad.
Jag har packat färdigt nästan.
Något smått har jag kvar som jag fortfarande behöver på morgonen innan jag packar ner det också.
Flyget åker från oulu 16.30 finsktid så vi måste åka i god tid eftersom det tar närmare två timmar och åka typ!?
Och checka in måste man göra minst en timme tidigare, om jag inte har helt fel?

Jag stressar ihjäl mig, måste varva ner,måste varva ner...



Försöker packa ^



Hmm...

2012-08-28 / 13:26:59
Gaaah.. Få panik snart, vill beställa resa nuuuu.. Är rädd att det inte finns kvar dom jag kollat på hittils fast dom nu inte varit så billiga men whatever under 4500 kan jag betala men inte mer än så för flyg+hotell 1vecka njet! För dyrt eftersom jag aldrig betalat så mycket för en resa. Måste nu tjöta på Marianne att hon får styra upp det där med hundvakt och grejer. Stressar ihjäl mig. Jag kikar på hemsidorna dagligen och plötsligt kan det hända att flyget åker om ett par dagar som det gjorde förra året. 2 dagar innan bokade vi, och det gick bara 2000:- per skalle.
Men som jag sa tidigare så känns det som att det är mycket mindre resor nu.

Men jag ska utomland i september ett som är säkert!

Skulle egentligen gå en sväng till arbetsförmedligen men eftersom jag nu va så seg igen med att vakna,duscha,göra frukost osv så skippar jag det idag IGEN..
Nytt försök imorgon kanske? :)

-MinnaaPee


Thihi gammal bild. Va kort hår jag hade :D ^

Hopplöst

2012-08-27 / 23:01:25
Varför känns det hopplöst med utlandsresor nu?!? Förra året fanns det massor att välja mellan, nu i höst finns det inte så mycket. Inte från luleå, dock från arlanda och landvetter vad jag har kollat så går det mer, men lilla skit kallax. Hade varit roligt att åka någon annanstans denhär gången men förmodligen blir det Turkiet eftersom det är billigast hittils och ändå så går dom på runt 4500;- Hade tänkt och åka om ca 3veckor. I mitten av september nångång, som förra året också. Men jaa få se nu. Lönen kom idag som var väldigt najs! :)

Nu ta en rööki sedan sova!

-MinnaaPee

;)

2012-08-24 / 22:01:35


hola! Humöret på topp igen? Lite trött eller seg för har suttit och vänta på Marianne i lite över en timme.
Vi tänkte dra ut på stan och cruisa lite eller något sådant. Var och köpte några öl till mig själv. Men inte många.
Känns att jag hunnit med hur mycket som helst idag. Fast egentligen har jag inte gjort så mkt.
Saana väkte mig strax över tio och skulle komma över på kaffe, vi satt och snacka gojja och drack kaffe, sedan stack jag hem till Erika och checka läget för hade ingenting och göra hemma ? Tråkigt när alla jobbar eller är i skolan. Som sagt arbetslös nu :/ Tisdag var min sista dag på klippan.... Men.. Dom ringde idag och fråga om jag kunde komma och vicka för någon. Så ska tbx på måndag. Skönt att dom ringer då och då så får man nån slant iallafall. Idag har jag och Marianne tittat på massa resor. Fritidsresor,ving,apollo,detur,sistaminuten.se
Så troligtvis blir det turkiet igen. :D Fjärde gången.. Men jag tycker om alanya så no problem.. Nästan billigast och åka dit så ..
Nu måste jag hoppa i skorna och dra ut. Marianne skickade sms precis att hon är strax här.

Adios!

-MinnaaPee

torsdag

2012-08-23 / 17:23:26
Segt.. Tiden går segt, egentligen skulle jag en sväng till arbetsförmedlingen idag men sov så sent och sedan ringde Erika och frågade om jag ville kolla på Leevi en stund för hon ville ut och plocka bär. Hon kom hit med honom och här myser vi. Hinner blogga en snabbis, måste hålla koll på honom men nu sitter han fint och leker.
Nuu vill han hitta på bus så måste kila ->>

LoL

2012-08-20 / 00:45:49
Helgen närmar sitt slut. Eller iförsej.. Kl är över 00.00 menmen.. helgen har varit trevlig, umgicks med mina bästisar Saana&Marianne<3

Satt hemma hos oss och drack vin och hade det allmänt trevligt. Skönt nu när man har mer tid med sina vänner. Man märker inte hur besatt man är av sin pojkvän när man väl har en. Nu har jag all tid i världen med mina vänner och ska och ska ta vara på tiden vi har tillsammans. Man vet aldrig när någon väl flyttar eller något. Tillexempel jag ? :D Har planer på & flytta.. Inte i happis, helst inte i norrbotten. Men någonstans. Vill inte stanna kvar här resten av livet. Nu kan jag liksom göra det jag vill utan att behöva tänka på någon annan. När man väl blir besatt av en person så kan man som inte släppa taget. Man blir helt konstig i huvudet och förstår inte något. Men nu.. har jag fått vila skallen, och tänkt vad som är det bästa för mig. Jag har kommit till ett klokt beslut :) Lälälä...
Nästa månad utomlands Living the dream and fuck everybody.. Typ nästan sådär ?
Kanske är jag lite omogen när jag tänker sådär!? Och skyller allt på en person, jag är inte oskyldig jag inte.. Man behöver alltid två till bråk eller till oenigheter. Vissa är alldeles för onödiga, sånt går inte.. Move on är det som gäller.. Vill faktiskt lägga ner stridsyxan, och fortsätta mitt liv som att inget hänt alls ? :)

Innan jag lägger mig vill jag bara säga att jag älskar mina vänner & anhöriga över allt annat!
Det går upp&ner ibland..Sånt är livet. Shit happens life goes on! eller hur ?

Men som sagt, mår så bra som det bara går just nu.. Förutom att jag blir lite irriterad på min dator, lyckades spilla ett glas vin på tangenterna, Mellan slaget är vlidigt trögt och musen fungerar inte bra. Alla knappar lyser inte.. Hurraa Minna.

Men slut tjatat nu.. Ska ut o röka och sedan sova, börjar jobba kl 11 imån och det är nästsista dagen.
Sedan väntar jag bara på lönen som kommer om en vecka så ser jag hur länge jag har råd att vara på semester och kan börja kolla på biljetter odentligt. Och datum när vi åker!

Nattis!

-MinnaaPee

Halleluja!

2012-08-18 / 17:31:19
Har legat på soffan heeeela morgonen och kolla på prison break.Började och kolla om dom ända från början. :)
Känner mig helt överkörd just nu.. Hangover? Jajjemen!
Har ätit som en gris samtidigt jag kollat på prison break. Vad är det när man alltid är bakis så äter man en massa?
Ska iväg och handla något gott med Marianne om en stund. Mums...
Sen ligger jag förmodligen på soffan och kollar på prison break. Men det är så himla skönt och ligga hemma när det är så tyst och lungt. Pappa och Markus är nämligen i kuusamo på bröllop.
Matti är ju hemma men det är inte mycket man ser honom eftersom han är på språng ute nånstans.
Har riktigt inget och komma med..
September månad närmar sig. Väntar på lönen och sedan hejsvejs Sverige..
Eller först tåg mot göteborg --> Sedan flyga utomlands därifrån och när vi kommer hem landar vi där och är där ett par nätter innan hemresan. har funderat på en ca 3v semester. Om vi har råd så tar vi 2veckor utomlands, Sedan några nätter i göteborg, vet inte ännu exakt hur många men vi få se ;)

Nu ska jag hoppa i duschen innan jag drar och handlar för ser helt påkörd ut :D

-MinnaaPee



Hangover WooOOooo... -.-

Mår PRIMA!

2012-08-14 / 18:27:37
Vet inte vad som hänt, men känner mig väldigt glad just nu.. Inget mer och säga..Joo! Om en månad ska jag och Marianne utomlands!
Nu iväg och dricka öl o spela nintendo!

MinnaaPee

2012-08-09 / 22:42:00
Tjolahopptjolahej!

Det var ju ett tag sedan, men som sagt.. Haft massor och göra och inte tillgång eller tid & blogga så att..
Sitter hemma nu, i mitt eget rum <3 Har inte sovit hemma på en månad iaf.. Nu var det dags! Har faktiskt saknat o sova hemma :) Så nu chillar jag och tar det lungt och nu hinner jag då blogga. Vet inte var jag ska börja nånstans.
Varit hos Sakari för det mesta eller jobbat. Förra fredag hade vi fullt upp. Han flyttade nämligen till Liakka och vi packade och donade i hans fd. lägenhet osv. Jag har jobbat en massor men rätt chill.. Endast 7 arbetsdagar kvar, sedan är jag klar. Känns skönt, men ändå lite stressande för man vet inte var man får pengar efter detta? Men jaja.. Orkar inte stressa över det nu. Lönen när den kommer ska jag och Marianne kolla på utlandsresor och ta en sista minuten någonstans. Jippiiee!! Sveriges skitsommar.. Nu fan ska vi till värmen!
Började sakna Mamma en massa när jag kom hem idag, och skulle bara vilja prata ut allt till henne som känns tungt just nu, hon hör mig säkert, men att jag inte får svar och råd känns tufft. Mamma hade nog varit den bästa människan man hade kunna prata till, en sån som verkligen hade lyssnat och gett råd och hade då inte dömnt en direkt. Men livet är orättvist.. What to do?
Nu blir det Naana.. Godnatt!

Kyss Mamsen <3

//MinnaaPee