Tisdag

2011-05-31 / 19:32:33
Hejhej.. Har inte orka blogga på ett par dagar menmen.. Idag vaknade jag 05.30 och var skit trött men det hjälptes inte. Var tvungen och stiga upp till jobbet. Var pigg fram tills 13.30 när personalmötet började, alla babblade på och jag lyssnade och lyssnade men till slut orkade jag knappt hålla mina ögon öppna alltså jag blev såååå trött och tvingade mig själv och hålla ögonen öppna i en timme. Mötet slutade då kl 14.30 och jag fick då sluta och jag promenerade hem till moster och la mig i den sköna fotöljen och somnade i en timme ungefär. Snacka om att jag var trött. Nåja jag ringde farsan och han kom hem till moster och drack kaffe och hämta mig och sedan åkte vi till affären och nu så är man hemma.. Tänkte hoppa in i duschen nu och kanske hitta på något?? Fan va skönt har ledigt nu i två dagar. Jobbar på fredag och lördag men tur så slutar jag redan kl 16.00 på lördag för vill till torget och kolla på balen och det börjar kl 17.00, men nu tar jag och hoppar in i duschen så
CIAO!




Kiss n hugs

//MinnaaPee

The world is a lonely place, your on your own

2011-05-24 / 17:25:27
Så kan de vara ibland.. Livet är en bergodalbana de kan jag lova. Är fortfarande surkärring och har anledning till det. Men

People changes, things go wrong. Shit happens, life goes on


Sömnlös natt...

2011-05-24 / 00:15:05
Tror faktiskt det.. Har haft skit ont i halsen sen igår. I morse var de som värst, kunde varken äta eller dricka för det gjorde så ont. De har gjort ont och svälja hela dagen och har käkat bafusin eller vafan de heter hela dagen. Kom hem och och det gick och käka någolunda, men sen skulle jag och dricka kaffe hem till Saana men råkade somna och efter att jag vaknade så var det skit ont igen.. Varför gör det alltid så ont efter att man vaknat??? Och har tittat med ficklampa in i halsen och det ser inte bra ut. Det är skit svullet och har nu druckit en kopp finrexin och en kopp te, så nu känns det som LIITE bättre. Och har inte ens lust och röka för det gör så ont. Imorgon måste jag då ta ledig. Tänker inte pina mig själv och promenera från hus till hus och ha ont i halsen och inte få någonting o dricka. Bättre och vila och bli frisk än att springa ute och göra de värre. Jag har vaknat 05.30 idag, och är inte alls trött men kanske pga att jag sovit 2 timmar på dagen, men har tusen funderingar som bara snurrar runt i mitt huvud, saker jag ångrar så in i h.......
Jag har varit en riktig idiot jag vet. Hoppas allt löser sig men nu ser det verkligen hopplöst ut! Nu måste jag ta en cigg och försöka sova sedan. Hoppas det blir en bättre dag imorgon då.




Godnatt

//MinnaaPee

ChaChaa

2011-05-23 / 16:49:53
Dagen hittils har inte speciellt varit någon höjdare.. Har börjat min första dag på hemtjänsten idag. Jaadu, man kom in genom dörren och de första jag ser är en väldigt tyken kvinna, men whatever... Saknar vårdcentralen riktigt mycket nu och hatar ta hand om gamlingar.. Hellre arbetslös ska jag säga. Men dehär är ett måste -.- Nu ska jag stoppa i mig något och sedan vänta på saana för hon ska komma hit på en kopp kaffe =)




Tadaa.. Väldigt ledsen och arg samtidigt.. Förlåt jag vet att jag gjort fel och varit en idiot men de som hänt har hänt.. Sry..


//MinnaaPee

Piercing

2011-05-19 / 16:29:09
Funderar nu seriöst på att göra hål i tungan. Är bara rädd att det ska göra jätte ont :/ Skit jobbigt och mosa allt när man ska äta, och hur länge den är svullen och hur länge det är ont.. Jag villl!!! Måste fundera en stund till =)
Hmm.. Var med Saana och Timo till affären en stund sedan och köpte hårfärg. Idag får jag slingoooor.. Ska hem till Minna och hon ska färga det så nu ska jag ta och lyfta arslet och promenera dit. Cya!






Kiss n hugs
//MinnaaPee

Jag var visst trött...

2011-05-18 / 21:59:25
Sov i ca 5 timmar, jobbade till kl 13.00 sedan promenerade jag hem till moster och kollade på tv men jag orkarde inte hålla ögonen öppna så jag somnade i den sköna fotöljen, sedan ringer pappa och säger att han är påväg och ska plocka upp mig samtidigt, nåja jag gick ut och vänta på pappa och kom hem, hoppade ner i sängen & uppdaterade facebook och somnade :D Sedan tror jag att jag vaknat en gång i mellan, men jag måste varit så trött så jag minns inte ens det.. Nå ja nu har jag iallafall fått vila om någonting. De jag nu tänker på är att hur i helsikke får jag sömn nu till natten ???
Tror jag hoppar in i duschen nu och sedan tar och äter något och hoppar ner under täcket igen och kollar på one tree hill och om jag sen KANSKE skulle få sömn? :D

Sen hittade jag detta på Emmas sida så vi tar och gör detta nu....

FÖR ETT ÅR SEDAN

Hur gammal var du? 17
Vilken klass gick du i? OP1
Vad hade du för hårfärg? blont
Hur lång var du? Ungefär lika lång som nu 155cm
Vem var du kär i? Joni
Hade du någon pojk/flickvän? Jaa
Vad brukade du göra på fritiden? Umgås med Mina vänner och pojkvännen.
Vilka umgicks du med? De var nog mest Saana,Marie,Joni och ibland hans vän.
Hur såg du ut? Typ som nu skulle jag tippa? Nu har jag bara lite annan hårfärg
Var allt bättre då? Nejdå tror inte det. Det går inte o jämnföra
Skulle du vilja gå tillbaka dit?  Faktiskt inte!
Har du förändrats? På sätt och vis.

NU

Hur gammal är du? 18
Vilken klass går du i?  OP2
Vad har du för hårfärg?Blont med massa olika slingor. Finns bilder
Hur lång är du? 155,4cm
Har du någon pojk/flickvän? Nej
Vad brukar du göra på fritiden? Just nu så hinner jag inte med så mkt för jag jobbar men annars så umgås jag med kompisar mycket och sådant :)
Vilka umgås du med? Hmm alla har pojkvänner nu förtiden så man hinner inte som umgås med alla men dom jag någongång är med är Saana,Marianne o Minna.. Resten ser jag inte så ofta.
Hur ser du ut? Hur ska jag förklara detta :D Kolla på bilder

HAR DU..

sovit brevid någon av samma kön? Jaa
sovit brevid någon av motsatt kön? Jaa
slagit ner någon? Slagit ja men inte ner..
ljugit för en bra vän? Mm.
svikit någon? Joo
fuskat på prov/läxförhör? Juu :P
blivit kallad bögjävel? Nej
kallat någon bögjävel? Jaadå

VEM..

skrev du senast till på msn? Minns inte..
kramade du senast? De var Jarkko eller Marie i söndags :)
kan du lita på till 100%? Ingen egentligen. Finns några som jag litar på 99,9%
är den finaste personen som finns?Dom som finns för en när man behöver dom..
vill du vara med just nu? Ingen..
ringde dig senast? Pappa
skicka ett sms till dig senast? Saana?
skickade du sms till senast? Pappa

VAD..

drack du senast? Vatten
köpte du senast? Kebabsallad :D
gjorde du igår? Jobbade och kom hem och chillade, kolla film och sov.
ska du göra imorgon? Vakna tidigt,promenera till jobbet sen har jag inte tänkt längre än så..
vill du göra just nu? Tänkte hoppa in i duschen..
åt du senast? Kebabsallad efter jobbet.
är närmast dig som är rosa? mina mjukisbyxor

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN

Är du kär nu? Nej
Har du sårat nån så de börjat gråta? jaa
Har nån sårat dig så du börjat gråta? aa..
Har du haft ett förhållande som varade över 3 månader? Japp
Har du haft ett förhållande som varade över ett år? Nej
Har du haft ett förhållande som varade över två år? Nej

ÄRLIGHET

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra: Mmm
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Jaa
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar: Haha jaa
Jag har en hemlighet som ingen vet: Japp
Jag har fuskat i ett spel: joo
Jag har struntat i ett prov: Jaadå

DÅLIGA TIDER

Jag dricker mig berusad minst en gång i månaden: JAA!
Jag har tagit mediciner mot depression: nix
Jag har anorexi och/eller bulimi: nee
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det: Japp
Jag har vaknat gråtande: aaa..
Jag har somnat gråtande: Jepp

DÖDEN

Jag hatar begravningar: Vem gör inte det!?
Jag har sett någon dö: Typ
Någon vän till mig har försökt begå självmord: Nej?
Någon vän till mig har begått självmord: Nix


//MinnaaPee





Tjena bloggen..

2011-05-17 / 17:17:55
Det var ett tag sedan, men som jag sagt så har jag tröttnat eller så har jag någonslags period nu att jag inte orkar blogga helt enkelt!
Men det enda jag gör nu är jobba jobba & jobba. Eller så är jag ledig någon enstaka dag i veckan och på helgerna hinner jag inte blogga för har fullt upp!
skärskilt i helg. Eller i söndags. Party som faasen.. Det var Finland-Sverige match och gissa vem som vann... JOOO FINLAND SÅKLART!! Fyfan va gött!
Vi kollade första perioden hemma hos Marie&Jarkko sedan åkte vi fort till jetset för att kolla på dom två andra. Varje mål som Finland fick var det massa skrik på jetset! Grymt asså.. Och när Finland slutligen vann så hoppade alla runt och gapade, till och med dörrvakten =) Sedan festade vi i jetset en lite stund och sen åkte vi till Svenska sidan och cruisa och det var sååå mycket folk så har aldrig sett så mycket folk på svenska sidan. Alla tornebor, finska bilar alltså. Har inte haft så kul på länge som jag hade i helg!!!

Allt för mig tack o hej!

hahaha




Dålig kvalite men här har ni några! =)

//MinnaaPee

Bloggtorka

2011-05-04 / 18:16:59
Orkar helt enkelt inte skriva lika mycket som jag gjorde förr.. Det var nästan dagligen jag skrev tidigare men vet inte har inte lust längre, eller insperation och vet inte ens vad jag ska skriva om längre. Det ända som händer just nu är liksom jobba jobba jobba & Sova sova sova. Det är ganska jobbigt och jobba från 08.00 till 17.00 och efter att man kommit hem så orkar man inte göra någonting. Igår kom jag hem la mig i sängen, somnade sedan vakna jag upp och åt och glodde på tv en stund och sen gick ja o la mig igen. Varje dag känns helt hopplöst, man orkar inte göra någonting, man träffar inte sina vänner för dom har andra arbetstider. Om jag är ledig så jobbar någon och om någon kompis är ledig så jobbar jag. Det är faktiskt ganska tufft. Och såhär kommer det liksom och vara i två månader. Fram till början av juni. Skit kul! Och har knappt ledigt. Denna vecka har jag en ledig dag och det är på fredag. Som tur så har jag ledigt tre dagar nästa vecka. Det är tufft och jobba men det är väl bäst och vänja sig. Sånthär är det om ett par år. Det är faktiskt rätt kul och vara på vårdcentralen. Man får lära sig massa och jag har lärt mig massa på endast en vecka. Så dehär är till hjälp faktiskt har jag märkt.
Kl är nu kvart över 6 så jag tror jag tar och hittar på något så jag slipper ruttna hemma.
GuleGule!

//MinnaaPee
iuu

3 Maj

2011-05-03 / 20:29:56
Mår inte bra! Hela denna dag har varit så dyster och har inte varit på bra humör alls och ändå ska man försöka gå och le på jobbet samtidigt. Jag var så slut när jag kom hem vid halv 5 så jag gick raka vägen upp i sägen och kollade på salkkarit och one tree hill och sedan hade jag somnat och nu så ligger jag fortfarande här. Tänkte gå ner och koka kaffe och äta någonting och sen hoppa in i duschen och gå och lägga mig tidigt idag så man inte ser ut som jag på jobbet idag, helt trött och sliten. Jag kan knappt hålla mina ögon öppna så trött är jag. Jag vill aldrig bli gammal och börja jobba :D Jag sitter hellre i skolan bara man får cash av det så :P
Samtidigt när jag tog en tupplur så drömde jag att Saana kom och försökte väcka mig och ropa kom igen packa fort fort vi ska iväg vi får inte missa flyget. Så fucking irriterande och drömma såna drömmar och sen är det inte sant. Men jag gick in på apollos sida och vings och vilka sidor man nu kan beställa resor på. En resa i början av augusti kostade ca 4500:- kr och det var 2veckors resa. Inte så farlig, så nu gäller det att spara varenda slant :) Det är inte klokt hur mycket jag verkligen vill utomlands. Sedan så saknar jag min och Saanas bästisar där :)


Jag & Saana och våra bästisar =)




//MinnaaPee

Seni seviyorum

2011-05-01 / 19:20:40
Hur ska jag ens orka skriva om vad som hänt under dom senaste 2veckor. Jag börjar väl från början men tar det kortfattat..
Jag och Saana åkte till Turkiet 16april om jag minns rätt och vi beställde resa ettpar veckor före det. Vi åkte dit utan att tala om det för någon och vissa som sagt var förvånade medans andra hade anat lite eftersom vi råkat snacka om det lite smått i smyg. Men som sagt vi åkte dig och jag säger att jag har aldrig haft så kul i hela mitt liv! Den veckan var en av dom bästa i mitt liv! Själv blev jag inte så brun, mest i magen för blir inte brun så lätt men flagna de gjorde jag bla i pannan och bröstet och axlarna.. Saana fick odentligt med färg första dagen och är mycket brunare än vad jag är.
Vi träffade på två killar från finland som satt och hängde med oss en kväll, sen lärde vi känna två turkar som jag skit snälla och vi har gjort dittan och dattan där så jag orkar inte ens berätta, men tro mig ni vill inte ens veta allt :D Mina nya skor som jag publicerat en bild på dom rosa. Dom blev helt pajj efter första kvällen men vi var uppe på borgen och massor med grus och sånt man var tvungen och gå på så dom blev lite slitna jaa..
1vecka går aldeles för sakta så jag och Saana har börja spara pengar till nästa resa :) Turkiet såklart! Och då ska vi vara 2veckor. Man blev ju helt tårögd och lämna alanya för alla är så trevliga där och sen viste man vad som väntar en när man kommer tillbaka hit. Samma tråkiga vardagar man har haft hittils!
Vissa från turkiet har jag fortfarande kontakt med på facebook.
Kom hem förra lördag och i måndags började jag praktiken på vårdcentralen. Tyckte inte det var speciellt kul i början men nu när man känner mer folk osånt så börjar det faktiskt bli roligare. Imorgon har jag kvällsskift 15.00- 21.15, tycker inte om kvällsskift. Finns inte så mycket och göra mer än att gå igenom alla rum och kolla så att det finns allt man behöver inför nästa dag och tiden går så sakta när man bara sitter ner. Hellre jobbar jag från 8.00-17.00
Och nu ihelg var jag hemma hos syrran på fredag och firade Pasi sedan åkte vi till umppari hela gänget som var där och som vanligt så dricker denhär tjejen 1 teqila för mycket, men skit i det jag kom ut på egen hand och börja nyktra till ute. Igår var det ju valborg och då tänkte vi att vi tar några hemma hos ville och ser vad vi sen hittar på. Jag var såååå trött så jag drack endast 6öl och ville hem sedan. Nu har jag tänkt och vara nykter ett tag för jag har egentligen inte ens lust men eftersom alla dricker så dricker jag också för jag vill inte sitta hemma ensam och sedan lyssna efter helgen hur roligt folk har haft det :) Men tur så jobbar jag nästa helg så det blir inte alkohol nästa helg! =)


Ett par foton:

R.I.P mina skor <3




Kiss n hugs

//MinnaaPee