Halloj!

2012-05-31 / 14:39:02
Torsdag, jaa då har man egentligen inte gjort så mycket.. Väntar på att Sakari kommer från jobbet och sedan hämta mig och sen drar vi till subway och käkar, sedan ska jag kolla på strumpbyxor,bh,hårfärg,läppglans,örhängen,naglar,lösögonfransar... Stackars.. Killar verkligen hatar och springa på kvinnoavdelningar och grejer. Har bara sagt att jag måste samtidigt hämta ettpar bh och strumbyxor, säger jag att jag måste "shoppa lite" så hade han nog inte gått i närheten av köpcentrumet och hade förmodligen tagit mig någon annanstans och käka :)

-MinnaaPee

Tjena bloggen!

2012-05-30 / 13:32:05
Nu har allt löst sig.. Mår mycket bättre!
Väntar här på Marianne, hon kommer strax och hämta mig till skolan för dom i skolan har lite information angående balen som är på LÖRDAG :D Lite nervöst ska jag säga, det jag ser fram emot är ju att man ser ut som en prinsessa och att hela dagen blir oförglömdbar!!
Efter att vi varit i skolan ska vi på våran sista dansträning och sedan iväg till dressman och leta en slips åt Ville.
Sedan spenderar jag nog resten av kvällen med Sakari <3 :)
Är på riktigt bra humör alltså!
FÖRUTOM att jag var i den tron att studiebidragen har kommit idag, vet inte riktigt hur jag kollat :D ?
och att jag idag ska då köpa de sista som behövs inför lördagen, men nix... Det får bli imorgon då studien kommer på riktigt.

Kyss!

-MinnaaPee

Goddagens!

2012-05-26 / 15:27:41
kortfattat... Min sk. föredetta han jag helatiden kallat för "gubben" här. Japp igår så bestämde vi att vi låter allt vara, någon av oss är alltid på dåligt humör osv, japp det stämmer.. Konstigt så reagerade jag inte på hela saken destomer ? Men på kvällen man bara exploderade liksom.. Men eftersom jag festade och hade kul med mina närmaste så fick gårdagen en 9+ poäng. Jag fick prata ut. Det blev både skratt och gråt. Men en härlig kväll hade jag igår! :)
Tusen tack till er <3

Kom hem för en stund sen och ska nu hoppa in i duschen för ser ut som fan och hans moster, sedan promenerar jag väl hem till broshan och hämtar mina grejer och promenerar iväg till syrran för hon bjöd dit mig ikväll och kolla på eurovision songcontest. Så att kvällen spenderar jag då där. :)

Kyss!

-MinnaaPee

Tidsfråga..

2012-05-24 / 14:11:38
Det är bara en tidsfråga när jag rasar igen.. Kan inte lovet börja, kan jag inte vinna pengar så jag kan dra!?
Do you wanna play a game? Sure, you lose it and badly.. No fucking games with me!
I stort sett så är dethär mitt eget fel för att jag inte gör något åt saken? Blame your self!

Nu blir det dusch och vänta på att "gubben" kanske ringer!?

En feting promenad skulle sitta fint, men har fått skavsår i fötterna av att jag promenerat så mycket och har haft dåliga skor. Kan inte riskera att jag har världens blåsor när jag har bal och sedan gå med klackisar som trycker hela kvällen.. Nonono! BIG no!

-MinnaaPee

Fegis ?

2012-05-23 / 15:33:49
Tror jag är en lite fegis egentligen som inte alltid vågar visa var skåpet ska stå!?
Eller så är jag allt för snäll helt enkelt ? Jag brukar ge människor en till chans & ibland en till & en till..
Människor gör misstag visst, men när det gör det konstant börjar det ju nästan kännas hopplöst.. Inte villig och erkänna misstag och fel och bortförklaring efter bortförklaring.
Det är dethär som sårar mest! Hur hemsk sanningen nu än är, så är det den jag vill höra än bullshit.

Jag har ändå stigit upp ur sängen jag gömt mig i, i två dagar och tänkt & tänkt..
Jag ska inte ligga hemma och ruttna tänkte jag. Så nu ska jag hoppa in i skorna och raska iväg på promenad hem till broshan! :)

-MinnaaPee



Godnatt!

2012-05-21 / 21:55:23
Riktig ASS dag! Ligger i sängen igen.. Tog en tupplur tidigare och sedan en dusch och promenerade iväg till torneå en sväng och kom sedan hem och slängde på mjukisbyxor och gick och la mig i sängen igen.
Tror jag vill gå och lägga mig strax, men jag hoppas på sömn alltså!
Hatar verkligen och vara ensam när man mår dåligt...
Jag har varit aktiv idag med promenader :D Det har nog blivit närmare 7km idag..
Först till torneå till broshan och sedan promenerade jag hem tillbaka och sedan nu på kvällen promenerade jag till torneå oja.. Faktiskt rätt skönt och promenera i sånthär väder.. Riktigt fint väder har det varit idag!


Allt känns hopplöst nu! Bloggar igen när jag är på bättre humör och saker & ting är bättre!

allt för mig!

-MinnaaPee

<3




LiarLiar

2012-05-21 / 16:17:21
Jag vet inte vad jag ska säga eller börja med.. En riktig skit dag idag ska jag säga. Tur så kollade jag om arbetsschemat och märkte att jag inte hade jobb idag. Men ändå så vaknade jag halv 4 med vid 7 la jag mig igen och vakna halv 9. Hade tråkigt hemma och orkade inte sitta och sura hemma så jag promenerade hem till broshan i de härliga vädret men inte ens det hjälpte humöret. Satt hos broshan ett tag och vi snacka dittan och dattan och det hjälpte. Sedan tog jag och slängde i mig en grogg och tog en lite tupplur sedan promenerade jag hem och här ligger jag i sängen och väntar på att denna dag är över och hoppas på att morgondagen blir bättre!


<3




Hej och hå!

2012-05-21 / 05:54:09
Japp om en timme ska jag bege mig mot jobbet. Börjar 7 så att.
Inte många timmars sömn idag, gick och la mig lite efter 12 och vaknade halv 4 och drömde värsta mardrömmen så kunde inte sova mer. Alltså den kändes så verklig. Har mått skit dåligt efter mardrömmen och tänker på den hela tiden. Hoppas dethär går över.. Vill inte manipulera mig själv och tänka och fundera på om den verkligen är en sann dröm. Kanske var det mer som en deja vu ? Att det kommer och hända ? Nejnejnej!
Nu ska jag fixa mig lite så jag kanske ser ut som en människa när jag drar till jobbet.

-MinnaaPee


(Ingen bild tyvärr)

Hihih :)

2012-05-17 / 22:24:53

Merhaba som man säger i turkiet :) kollade på bilderna och fyfan vilken resfeber man fick!
Sitter på balkongen och röker så tänkte mobilblogga en snabbis..
Ska strax gå och lägga mig för har jobb kl 07.00 -15.00
Hade första praktik dagen igår och jätte trevlig personal och trivdes faktiskt :)

Sedan tänkte jag säga att jag planterade blommor för typ nästan 2 veckor sedan och nu när jag skulle vattna så märkte jag att det har börja växa ut lite grönt :)
Jippie! Hoppas det blir fina blommor :)

BOoOoRiiing!

2012-05-15 / 21:49:01
Blääh.. Gubben snarkar bara och jag har tråkigt. Vi har vaknat halv 5 båda två och jag tog powernap på dagen och är inte alls trött.. Har försökt o väcka honom men nej, han vaknar inte.. Han har sovit sen 19 typ ? Då tar jag nog oxå och slänger täcket över huvudet strax..
Började kolla på filmen green mile för nån timma sen men har varit och duschat i mellan o koka kaffe och grejer så nu avrundar jag här och fortsätter och kollar på den sedan ska jag oxå sussa

NattiNatti!


Där snarkar han -.-

& Jag.. Sexy as always!


-MinnaaPee

Fett less..

2012-05-15 / 10:55:33
Tur så är skolan över om ett par veckor. Förutom att jag inte klarat matte A men det måste jag nog fixa på hösten, nu hinner jag inte. Idag kom jag till skolan för att lyssna på lite balgrejer.. och göra rapport om projektarbetet, men det blev inte av för vi tjejer satt och babbla bara. Så jag åker hem strax och gör det hemma då.
Sitter i bildsalen just nu och skulle behöva hjälp med fotot jag inte fixat färdigt än. Men nej, läraren stack på lunch. Just nu är jag jävligt stressad, ,myror i brallan orkar inte sitta still vill hem men har ingen skjuts. ADHD
Tror jag sticker till moster nu eller något orkar inte sitta och vänta..

FUCK FOTOGRAFISKBILD!!!




Ser väldigt het ut just nu men beror kanske på att jag vaknat halv 5 och har inte sovit ett blund sen dess..
Tror det blir Powernap när jag kommer hem så är man kanske på bättre humör när man drar hem till gubben så slipper han lyssna på när jag gnäller hela tiden :D



-MinnaaPee

Vill jag,vill jag inte?

2012-05-14 / 16:53:30
Tjena!
Kom precis från bastun, gubben ville värma bastun efter jobbet så..
Nu sover han och jag glor på tv och bloggar medans jag hinner för ikväll kan jag inte för det är ishockey på tv och då lär jag få sitta och glo på det istället.
Nej men faktiskt, det är rätt roligt och glo på hockey då finland har match. Dom andra matchen bryr jag mig inte om :)
Håller tummarna för finnarna ikväll :)
Juste.. Hittade ett par jobb som lockade inom äldreomsorg i Göteborg. Dem söker sommarvikarier från 11 dagar - 3 månader. Asså fatta va sugen jag är, jag vill! Jobba sommaren någon annanstans. Jag har ju gubben här så det lär bli lite tråkigt om man måste lämna hit honom, men som sagt.. Jag har planera detta hela hösten och vintern. Eller jag och Marianne har planerat. Vi snackade om att vi drar härifrån, vi söker jobb och grejer. Nåja vi hittade bägge gubbar innan vi ens hann gå ut skolan, vilket vi inte skulle göra för vi skulle dra! Men nu blev det såhär.. Men inget jag ångrar.
Men dehär är alltså något jag vill göra.
Jag ska skicka CV och personligtbrev till några ställen där dom söker sommarvikarie. Det skadar ju inte om man skickar? Man behöver ju inte ta det om man inte vill!?

Men asså 50/50 om jag vill dra eller inte? Det är ju bara ett par månader jag snackar om till och börja med.

Ähh.. Jag skickar in CV det är ju inte ens säkert att man får något svar ens?

-MinnaaPee

Fuck skolan ska jag säga..

2012-05-13 / 17:32:40
2500:- Vill dom ha för denhär jävla 3år gamla Macbook Pro datorn. Okej.. Vill ha denna för har alla mina personliga dokument & bilder här dom jag helst inte vill radera. Så nu måste jag bara fixa fram 2500:-

Sedan.. Imån ska jag skicka CV till Gbg. Ska söka sommarjobb på ett äldreboende i Angered.

Ishockey.. Usa - finland 5-0 Skit kasst spelat!

Att sluta röka gick åt helvete!

Uppdaterar igen

2012-05-11 / 07:40:52

Sådär ja.. Uppdaterar igen eftersom jag inte har någonting att göra. Nu har jag suttit här i en halvtimme, läste happisbladet. What's next? Sitta tills 12 sedan ta lunch sedan komma tillbaks och sitta till 3 som vanligt. Sitta bara. Rätt soft men annorlunda. Tiden går så sakta.

Dagens planer är väl och sortera tvätten
Efter jobbet sedan åka till gubben och vi ska väl till Subway och käka, vi har planera och göra det fleeera dagar nu men det har inte blivit av. Idag då :) sedan ska jag hämta min balväska jag vill ha från Aleksi 13. Fanns bara en kvar i tisdags (hoppas den finns kvar!!)
Det var det. Kan bli fler inlägg under dagen om jag är riktigt rastlös.
Förmodligen om ett par timmar är jag halv död och trött eftersom jag vaknat upp vid 4 redan.
Idag ska jag ta powernap vad än gubben säger. Jag sover alltid så länge så han blir irriterad när han inte får uppmärksamhet :D det blir jag också när han sover så. Det gäller bara o försöka övertala att han sover med så får man sova ifred ;P.


Btw.. Skit väder!!

Sista jobbdagen!

2012-05-11 / 06:25:49
Känns rätt skönt att halva (mer än halva) praktik tiden har gått. Idag är det alltså sista dagen på jobbet, vilket känns oerhört skönt ska jag säga! Idag kommer min lärare Åsa till Bandet och ger samtidigt telefon numret till nästa praktik plats och tid vilken tid jag ska vara där, när min nästa handledare är där ska jag också dit. Jag hoppas och ber att det inte blir till helgen. För i helg vill jag ta det lungt. På måndag och framöver går bra :)
Ojuste! Vi fick klart vårt projektarbete igår, vilken lättnad! Nu är den pressen över.
Vi hade hjärt&lungräddningskurs på marielundsskolan för niorna. Det gick kanon och var roligt och lära dom det,
och det är alltid ett plus och kunna det.





Ser dock lite sömnig ut fortfarande för har vaknat lite över 04 idag för kl är ju ändå 05 finsk tid och gubben åkte och jobba och körde hem mig innan det för jag ska ju jobba 07 så här har jag suttit och läst aftonbladet, druckit battery så jag inte däckar på jobbet och nu är det nog dags och koka lite kaffe. Måste knalla iväg till jobbet om ca 20 min.

Hejsvejs!

-MinnaaPee

Go Minna!

2012-05-09 / 21:30:48



Go Minna! Igår bestämde jag nu jävlar ska jag sluta röka! Gubben var ju med på det. Eller minska osv.. testade Nikotintuggumi.. Nej Fyfan ! El-cigg har gubben haft ganska länge så han grävde fram den men nej, det var inte heller min grej. Man börja bara hosta och de smakar ingenting!? Äcklig känsla i halsen får man bara av det. Så då åkte jag till shell i går och köpte catch eucalyptus snus (Snusar vanligtvis aldrig, men gjorde det i höstas när jag försökte sluta röka)
Tycker inte ens om snus, tycker det luktar förjävligt och grejer men catch eucalyptus är något jag tål. Det gick bra, var inte ens så sugen på röööki mer, tills då gubben förbjöd mig totalt.
Jag gömde dosan och tog alltid en då och då tills han då limmade fast dosan. Men jag lyckades riva upp den, men sen blev det en jävla tjat och jag blev sur och spola ner alla påsar som fanns kvar i dosan mitt framför näsan på honom. Happy now ? :D
Nu är han glad igen. Men jag är lite små grinig. Han lämnade 3 cigg till mig nu när han åkte och cruisa med Erika men jag tänker inte röra dom! Snus har jag inte mer. Men ska inte röra cigaretterna! Bara bita ihop nu!
Jag vet att jag kan om jag verkligen försöker! :)

Wish me luck!




El-cigg ^


-MinnaaPee

Åå hjälp !

2012-05-09 / 06:34:39

Japp.. Då börjar jag med att vi satt och kolla på hockey igår med gubben,Mikko & Erika och Finland vann :) gött!! Sedan åkte dom hem men frågade om det var okej och lämna hit leevi för han låg och sov redan. Han sover till kl 8 och vi kommer då. No way.. Fuck vaknade 4-5 första gången och tog napp flaskan och värmde lite välling. Sedan vaknade jag andra gången NU! Har varit uppe i en halvtimme.. Kl är halv 6!
Leevi är pigg som bara den, kryper runt och leker och skrattar. Fatta va morgon pigg. Jag sitter upp och håller på och däcka typ. Nu luktar det skit.. Dags och byta blöja ? Eller sparka upp gubben och be han göra det!?
Nej då taskig är jag inte :)


-MinnaaPee

No name..

2012-05-07 / 11:15:48
Hej & hå
Har inte bloggat på ett par dagar nu för har suttit hos gubben. Jobbdag idag, kom hem för en stund sen. Tog lunch redan nu för mådde så jävla illa på jobbet. Kände mig spy färdig hela tiden och huvudvärk har jag också. Snälla nejnejnej.. Vill inte bli sjuk. Har ledigt imorgon och onsdag. Sedan på torsdag har jag en viktig dag då jag måste göra projektarbetet med Saana. Gubben har feber och snuva så kanske är smittan på väg ? HOPPAS INTE
Hade redan halsont ont i torsdags och fredags med det gick över sedan. Men är den på väg tbx ? Nått är på tok nu.
Ta överdos av panodil hot och huvudvärkstablett och käka något och sen knalla tillbaka till jobbet.

PussPuss

-MinnaaPee



Blääh

2012-05-04 / 17:07:38

Sitter fortfarande på jobbet.. Lite jobbigt och sitta medans snuvan blir värre hela tiden.
Vrålhungrig är jag också för tog inte med någon lunch alls. Gäller och slurpa i sig massa kaffe och lura magen.
Ikväll när jag nu slutar så åker jag hem till gubben och tar ett glas vin. Imorgon är man alltså ledig vilket känns skönt!
Har faktiskt inget annat & skriva om.
Trevlig helg !
-MinnaaPee

Halsont

2012-05-03 / 22:32:26
Igår började när jag vakna hos gubben ont i halsen ajaj.. De gick över, de kom igår kväll sedan gick jag och la mig och nu har jag jobbat från 13.30 - 22.00 (men fick sluta vid 21.00 redan) Har haft halsont hela dagen på jobbet och det blir värre. Nu har jag vidrigt ont och plus nästäppa. Fucking najs! Imorgon jobb och sedan min enda lediga dag på lördag tänker jag då inte spendera i sängen. Nej,nix,njet,never! Jag ska vara med Gubben eftersom jag varit tvungen och sova två dagar ensam hemma nu eftersom jag har så härligt arbetsschema som krockar med hans osvosv.. Valivalivali.. Sitter och gnäller nu igen. Allt som allt har jag bara 4 arbetsdagar kvar på Bandet vilket känns skönt! Fast det har ju varit en helt okej plats. Men jobbar alltså imorgon och kommande söndag,måndag & Fredag.
(
egentligen torsdag också men eftersom vi ska ha vårat projektarbete så måste vi ta ledigt)
När jag kom hem lite efter nio så slängde jag direkt på mig mina mysbyxor och t-shirt. Var såååå trött.
Nu ska jag ta dra min sista cigg för idag och krypa ner under täcket sedan och vänta på morgondagen :)

Kiss n hugs


sexy and I know it.. HAHA :D

-MinnaaPee

Guten morgen

2012-05-03 / 10:40:57
Godmorgon! Vaknade för ca en halv timme sen och har bara legat i sängen och tog fram datorn en stund. Vaknade med halsont och är täppt i näsan. Fucking nice! Och usch btw vilka mardrömmar jag haft i natt. Orkar inte börja skriva om det. Men fy vaknade mitt i natten och va skit rädd så jag vände mig snabbt mot väggen. Jag är rädd för spöken!
Tror för mycket på massa övernaturliga saker och sånt :D
Nej nu blir det och hoppa in i duschen sen kommer Saana över hit på kaffe och sedan ska vi till Marielundsskolan och fråga när vi kan ta våra projekarbete där. Sedan ska jag & Jobba från 13.30 - 22.00 Jippppieeeee

Nu måste jag öppna persiennerna och kolla hurdant väder det är.

-MinnaaPee

tummen upp lr ner!?

2012-05-02 / 22:09:22
LR

Sitter hemma och är rastlös, har tråkigt.. Allt är typ skit?

Gubben jobbar natt & jag har tråkigt.. Inte gjort mer än o kolla på Vampire diaries och käkat. Man blir ju fan tjock hemma. Har inte ens ngt att blogga om men jag har ju inget annat att göra? Vill inte ens att morgon dagen kommer eftersom jag måste jobba.. Kvällsskift I DONT LIKE IT
Är så attention disease Nu så jag måste väl gå och försöka få uppmärksamhet av farsan eller nått. Tråkigt och sitta inne på rummet bara, man börjar ju böla snart :D

NattiNatti!

-MinnaaPee

Lovemyshoes!

2012-05-02 / 19:30:23

Beställde skor förra veckan på måndag och idag fick jag mess på telefonen att dom är på Ica så jag hämtade dom. Passar utmärkt med min balklänning och skit snygga! Så nöjd! 10/10 points :D
Idag är det prick en månad kvar till balen om det är 2 juni men jag har för
Mig att det var 2 juni.
Hade dansträning idag och det gick bra, vi börjar fatta smått hur man dansar!? Träna några till så sitter det fint! Det ända jag är rädd för är att jag har klackisar som är 13cm :D men jag håller tummarna att jag inte ramlar eller liknande.
Ett foto på skorna

Valborg

2012-05-01 / 23:01:10

Japp igår "firade" vi alltså Valborg. Jag Mikko,Erika och Sakari åkte hem till dera föräldrar och där satt det folk och drack och grillade i grillstugan. Fanns massor med gott och äta mums :) så vi satt där i nån timme och umgicks med folk och åkte sedan hem till Sakari och fortsatte i dricka. En trevlig kväll allt som allt. En sväng till jetset var vi med. Men efter att man nästan druckit upp en 0,7 flaska sprit så mådde man ju inte så toppen på morgonen. Har spenderat hela dagen i soffan men en snabb sväng va jag till affären och köpte mat så gubben fick börja laga mat åt
Mig thihi :) Bra att han kan laga mat så slipper jag ;P
suttit och kollat på man in black med gubben men han somna och nu tog de slut.
Va fan ska jag göra? Är inte trött och Sakari snarkar. Bläähä.. Eller om man bara drar täcket över huvudet och drar och sover själv oxå?

-MinnaaPee