Helou motherfuckers!

2012-04-26 / 12:39:26


Japp.. Adhd,rastlös & hyper!?
Sitter hemma själv och har fett tråkigt. Övertalade Saana o komma hit på kaffe för en stund sen men hon stack och träna så nu sitter jag ensam. Japp men vi ska dra till Marielundsskolan och kolla när det är okej att vi har våra projektarbete där och vi ska ha hjärt&lungräddnings kurs för högstadiet.
Skönt med lång helg nu. Har jobb först på söndag igen :)
Har snurra runt här hemma sen halv 11 typ för gubben körde hem mig vid 10 nångång när han hade lunchrast.
Fett sugen på och ta nån öl idag, men kanske väntar jag tills lördag ändå? Ska ut med Saana då..
Looong time agooo :)

Nu ska jag och fixa mitt face och hår så man inte ser ut som sju svåra år :D

tjao!

-MinnaaPee

due date

2012-04-23 / 22:09:42
Kollade precis klart filmen Due date tyckte den var skön.. Haha Zach Galifianakis är en av dom bästa skådespelarna tycker jag haha..
Är faktiskt rätt trött redan nu och det känns som lägg dags snart va ? :D
Går nuförtiden och lägger mig rätt tidigt för gubben vaknar halv 5 svensktid och då går jag oftast upp och dricker kaffe och lägger mig igen, men nu eftersom praktiken har det varit lite krånligt med och vakna,sova,vakna.. Så lätt hänt att man är redan uppe vid 8 på helgerna när man är ledig.
Gubben gick och la sig tidigt idag så jag bestämde mig för och komma hem.. Home sweet home, nå var det länge sen man sov i sin egen säng en hel natt <3 Känns bara så tomt när man inte har någon nära sig.
Nu ta en rööki sen borsta tänderna och tv en stund och sen naana..

-MinnaaPee

PosePose

Bloggtorka

2012-04-22 / 21:33:28
Eller rättare sagt har jag inte haft tillgång till data så mycket.. Skrev en massor om syrras möhippa och när jag väl skulle publicera så försvann texten och bilderna, så då har jag inte hunnit skriva allt om det.. Men bröllopet var ju i fredags och det var så kul där allt var toppen och fint och de hade inte kunna gå bättre! Massa glädje tårar och underbart var det helt enkelt!
Japp som sagt har inte haft tillgång till dator för har typ "bosatt" mig i torneå.. Är här varje dag hos min sk. Pojkvän!?
Juste, och praktiken var okej! Handledaren var trevlig och allt men det finns inte så mycket och göra där så tiden går ganska sakta :/ Och skulle helst jobba morgonskift så man hinner göra något efter jobbet men nej :/ Mest kväll från 13.30-22.00 eller 11.30-19.30

07.00-15.00 hade varit bättre. Och endast 4 skift har jag.. :/

men puss på er nu går jag och lägger mig!

-MinnaaPee

Praktik

2012-04-17 / 12:03:54
Praktiken börjar idag.. Lite spännande är det faktiskt..
Hoppas jag får en trevlig handledare nu då.. Har faktiskt haft lite otur med dom.
Två av mina handledare jag haft har varit ganska torrbollar. Första iallafall
När jag var på hemtjänsten förra året så var hon trevlig, ingen torrboll och var inte tvungen och spela allan och försöka fjäska eller smöra.
Tror jag ska börja fixa håret lite grann nu och pudra ansiktet lite och försöka täcka över min fina ögonlock där jag fortfarande har någon konstig blåtira eller vad det är !? Don't know.
Måste dit halv 2 så nu får man börja raska på lite. Kommer hem först kl 22.00 sen blir det o hoppa in i duschen så är inte säker på om jag hinner blogga. Ska försöka hinna och berätta vad jag fått för första bild av stället.
Håller verkligen upp tummarna att jag trivs! Att jag slipper och vakna varje morgon och humöret nere och tänkte faaan, måste jobba. Vill helst vakna med humöret på topp och tycka att det är skoj och dra till jobbet..
Håll upp tummarna för min skull nu!

-MinnaaPee

Måndaaag

2012-04-16 / 12:21:09
Helgen var suverän! Vi har nu i nån vecka planera syrrans möhippa och i lördags hade vi det.. Vi hade så kul som de bara gick.. Kvällen blev awesome! Fast jag hade kunna vara lite mer nykter än va jag va.
Vi var i paradise och festa loss där. När festen var över så promenerade jag hem till Sakari som bara bor ett par kvarter ifrån. Jag kom dit och va full som ett svin. Har på något sätt lyckats krypa ner under sängen och ropa på att jag har klaustrofobi.. Är rädd för trånga utrymmen. Kröp bort därifrån och där efter har jag slängt mig ner i soffan. Vaknade upp vid 9 tiden och kolla ner på golvet. Där hade jag tydligen spytt. (Skäms och skriva det här men whatever, jag drack som ett svin som sagt och det var hela tiden någon som bjöd) Jaa med världens bakis så hjälptes det inte. De var bara börja torka upp allt samtidigt som det nästan kom ut mera. Igår på kvällen börja ögonlocket svullna. Var har jag slagit det ? :D


Känns som en slö dag idag, orkar inte göra något ? Kanske ligger det lite bakis i det fortfarande?

Imån börjar praktiken. Inte taggad ett dugg...

Men när jag orkar skriva mer så berättar jag hela möhippa storyn och lägger ut bilder :)

Kiss n hugs

-MinnaaPee

Filmkväll

2012-04-09 / 20:59:13

Har visst bosatt mig i torneå, finns inget att göra och minns inte ens när jag sovit hemma. :D helgen var skön. Igår va vi och åkte pulka o grilla och grejer. Skönt väder men tog inga foton :/ så jag bjuder på en skit foto, ligger och kollar på nån komedi som kommer på tv och snart ska vi börja kolla på nå bättre :)
Sen naana. Skit trött !
-MinnaaPee

Toppen

2012-04-07 / 17:13:59

Hade en trevlig födelsedag igår.. Vi bakade en fin tårta med Erika och Ella,Nea,Marianne,Sanne,Saana & Minna kom på besök och drack kaffe och käka tårta med mig. Den Var oerhört god! Efter en stund kom syrran och Pasi på besök. Fick fina smycken och Marianne köpte burberry halsduk för hon vet att jag älskar burberry saker, har två väskor och en plånbok och just i samma färg som halsduken <3 tog på halsduken direkt jag drog ut :) jag stack till torneå hem till en kompis och jag Erika drack och dom tvinga ut mig och drack en öl och var ute högst en timme. Vet inte varför jag inte va så sugen. Men en trevlig dag hade jag igår :)
Tack alla <3

Lite bilder.. Joo Mikko köpte en Barbie till mig haha

Påsklov :)

2012-04-05 / 16:11:34

Nu är det alltså slut med skolan :) praktiken börjar v.16 alltså måndagen den 16april sedan har vi praktik fram tills skolavslutningen. Hade elsäkerhet i morse vilket var hopplöst. Alla gjorde klart före Mig och när jag var klar med att koppla i gröngula,blåa och bruna koppartråden visade sig att jag skruvat fel osånt skit. Så jag gav upp. Jag blir alltså aldrig elektriker! :D Saana satt och garva åt mig hela tiden men jag kan inte göra något åt saken att jag är så dum och nu erkänner jag det själv oxå :D
Tog en powernap på två timmar
Vilket var skönt eftersom jag vaknat vid 5 nångång.
Om en stund ska jag iväg till en kompis och basta och ta ett par groggar.
Måste ju fira påsklov, right? Imån fyller jag år så inte för många groggar för imån blir det kanske fler.. Vet inte! Vill inte fira min födelsedag, det räcker med att jag får presenter :D Pappa har visst köpt något för han gömde något i skåpet, jag vet nog vart den ligger men vill först ha den imån som en överraskning :)
Nu blir det och packa mitt pick&pack och dra strax till torneå.
Fy satan va skönt och få sova länge imån!! Jihaaa!
Några bilder lägger jag in
-jag och Saana på elsäkerhetskursen
-leevi med hans coola hatt och brillor
-en retard bror med vattkoppor när han va liten :D haha hittade fotot och höll på och dö av skratt..

Godmorgon!

2012-04-05 / 06:07:17
Japp som sagt sista skoldagen och har vaknat vid 05.00 redan :) (Eller iförsig de har jag gjort hela veckan)
Sovit över hos en kompis och när han/hon åker till jobbet så kör han/hon hem mig samtidigt =) Sedan hinner jag sova ett par timmar innan jag ska upp till skolan igen men nu kom jag hem för typ en halvtimme sen och tänkte att jag är vaken fram tills skolan börjar för måste ändå stiga upp om en timme och leta reda på alla skolböcker jag har i lådorna för dom ska vara inlämnade idag. Går jag och sover så är jag extremt trött och orkar inte göra något så bestämde mig för att stiga upp ur sängen lite före halv 7 och koka morgonkaffe till farsan för han vaknar vid den tiden..
Idag har vi väl inte så speciellt i skolan. Elsäkerhetkurs eller något.. vette fasen? Var inte där sist när dom gick igenom så. Sedan är det bara och tömma skåpen och ge nycklarna till någon lärare. Finally, skolan är över nu! Men jag tror jag måste gå till skolan och fixa klart matten då jag har ledigt från praktiken och om jag har andra rester!? De tror jag inte.. fotografiskbild ska jag fixa under påsklovet och sedan gå och visa de till läraren så hon kan ge mig betyg i det.
Nog om tjötandet..
Nu har jag lov i 10dagar innan praktiken, skönt! Får vila av sig riktigt odentligt innan man går in i (arbetslivet) Blääh..
Jobb från 07.00-16.00 eller 12.00-21.00. Men sånt är livet.

Glad påsk på alla, fast jag vet inte ens när det är, typ imån.. Långfredagen!? ähh har inte koll på sånt. Men imorgon fyller jag 19 och har för mig att jesus korsfästet på långfredagen? WoOt, eller är jag helt ute och cyklar? Whatever nog om jesus.. :D

Tänker nog inte fira min födelsedag särskilt, typ kaffe och tårta för dom som vill och dricka på kvällen. Men ut på krogen har jag inte råd och gå. Men har tröttnat! Byhyy..
Men 19 är så onödigt så jag firar när jag fyller 20 istället :)

Smått sliten&Trött kanske :D?


-MinnaaPee

Presspresspress

2012-04-03 / 12:22:21

Värsta pressen med skolan nu men eftersom jag slutade såhär tidigt så tänkte jag försöka göra lite uppgifter medans det är lugnt och tyst hemma ännu :) har bara haft fotografisk bild idag och fick åt mig ganska mycket men långt ifrån klar än. Har klippt och klistrat in foton i fotoalbumet och måste dra till köpcentrumet till bokhandeln och köpa en silver penna så jag får fixa fotoalbumet lite finare eftersom den är svart så syns bara silver eller guld.
Idag är jag faktiskt på rätt bra humör. Vädret gör mycket :) är lite rastlös så ska börja med mina uppgifter.

Här är några bilder
Bl.a. Mina rosa jeans :D haha
En bild på Saana
Fotoalbumet

Luleå

2012-04-02 / 19:30:47

Har varit i luleå hela dagen och kom hem för ett par timmar sen. Vi åkte med klassen och besökte ett äldreboende och där visade en kvinna oss runt och berättade om stället. Sedan lunchade vi på en resturang och hade fritid en stund på stan så vi shoppa loss lite :) köpte ett par ROSA jeans. Inte alls min stil men Saana övertala mig samtidigt när hon köpte likadana. Måste ha på dom och vänja mig, tycker dom är rätt fjolliga men jag lär tycka om dom snart :P nu hinner jag inte blogga mer för ska slänga på min ytterkläderna och dra till torneå ;P

Godmorning sunshine!

2012-04-01 / 10:40:41


Vaknade för about en halvtimme sen.. Hade tänkt vakna vid 9 redan så jag hinner göra massor idag men som vanligt så hade jag bara stängt av alarmet och fortsattit och sova med sen fick jag ett sms som väckte mig och gjorde min dag super :)
Tänkte stiga upp här och äta en nyttig frukost och leta upp mina solglasögon och headset och dra och promenera runt marielund. Det ser ut och vara fint väder fast jag fortfarande ligger i sängen och har igen persiennerna. men solen lyser igenom!
japp men nu får jag börja rota runt var mina solglasögon kan vara.. För två veckor sen hade jag två par och nu är bägge borta. Men dom andra är troligtvis hos syster, där såg jag mina brillor sist och glömde visst ta med dom när jag stack!? Maybe.
Egentligen så hatar jag söndagar över mitt hela sinne. Men idag manipulerar jag mig själv att detta är en bra dag blablabla.. Så kommer inte surkärringen fram i mig.
Imorgon åker vi till luleå med skolan (typ studiebesök eller nått) Har tydligen inte lyssnat mer än att dom sa att vi ska äta nånstans och sen får vi tydligen shoppa lite om vi vill.


-MinnaaPee