Fett tråkigt...

2012-06-28 / 18:34:41
Trodde gubben skulle komma hem vid 4-5 tiden. Men nix.. Sitter hemma och väntar på att han ringer och kommer och hämtar mig hem till honom. Kom ju hit på dagen redan för visste att det skulle bli lite övertid men inte såhär länge, och klockan är ju t.om en timme före i Finland. Om man tar och kokar kaffe igen,tar en cigg... o väntar.
Har bläddrat igenom facebook,aftonbladet,bloggar o grejer. Finns inget och göra på datan mer heller!
Bajs också!!
Men är ändå på bra humör fast jag är lite uttråkad!

-MinnaaPee





Bloggtorka

2012-06-28 / 14:47:05
Japp som sagt har haft bloggtorka men har inte haft tillgång till dator för har varit hos Sakari hela tiden, har surfa med mobilen och testat och blogga ett par gånger med mobilen men av någon konstig anledning kommer jag inte in på blogg.se med mobilen :S Har kanske den gamla app versionen eftersom blogg.se är "uppdaterad" eller ändrad..
Har börjat de nya jobbet och trivs på stället faktiskt! Jobbigt kan det vara ibland o springa runt och grejer men annars trivs jag. Jätte trevlig personal med humor och grejer!
Tror faktiskt jag kommer trivas där hela sommaren.. Men en massa jobb har jag ska jag säga! Inte en chans att jag har ledigt tre gånger i veckan på 8 veckor. Det är endast 2 lediga dagar i veckan och jobbar varje helg. Men nå känns det skönt när lönen kommer. Marianne har snackat om utlandsresa och jag tyckte det var en bra ide!
Har jag pengar över så vill jag också åka! Men först måste jag tänkta på räkningar och grejer och få det understökat. Sommaren ser helt kass ut här i haparanda. Regn,mulet och när solen lyser så blåser det.
Några underbara sommar väder har det varit. Men vara några! Det är ju juli snart. Halva sommaren har gått!
Men vilken sommar? Japp.. Därför vill jag ta 1 eller 2 veckors semester när jobbet tar slut i höst.
Känns som att man blir besatt av att åka utomland när man har lite pengar över så spenderar jag faktiskt dom helst på en utomlandsresa. Jag älskar att vara utomlands. Som sagt april 2011 åkte jag och Saana till turkiet och ett halv år senare september 2011 åkte vi ju igen ! :D Vi var som besatt och surfa på detur och apollos och fritidsresors hemsida. Underbart! Ta det som en tradition att varje år när sommarn tar slut här så åker man utomlands? Haha... Turkiet har jag ju sett tre gånger redan och tycker att alanya är ett underbart ställe och kommer garanterat att åka dit i framtiden nångång igen. Men nu i höst vill jag kanske besöka något annat land ? Bulgarien (inte såååå taggad men why not om man hittar någon billig?) Tror faktiskt det är ganska likt turkiet ?
Cypern skulle sitta fint.. Grekland, njaee.. Någon partyställe. Aya napa, magaluf skulle jag helst vela åka till. Men ska inte börja planera det än. Sen när lönen kommer så får jag se om jag ens har råd att åka :)
Nu ska jag njuta av min lediga dag för jobbar 4 dagar framåt från och med imorgon. Pappa hämtade mig från Sakari för en stund sen för orkade inte ligga där och glo på tv medans han är borta. Finns som inte annat att göra där. Hemma trivs jag eftersom jag inte spenderar så mycket tid här mer. Är ju hos gubben för det mesta.
Kom hem idag så visade pappa vad jag fått i posten igår.. Mina Balbilder på mig och ville :) Dom blev helt okej men när man tittar närmare på mina ögon så ser man ju att jag är full. Man märker efter 2 öl att jag druckit när man kollar på mina ögon.

Nu dricka kaffe med farsan och snacka skit eftersom jag inte sett honom på flera dagar :D

-MinnaaPee


Muuu :)

2012-06-20 / 13:38:33

Sitter hos gubben och väntar på att Saana ringer så ska vi göra dejt i köpcentrum ta en fika eller liknande.
Morgonen har jag spenderat min tid med moppen och dammsugaren. Har inte haft annat och göra och sakari jobbar så att.
Jaa det var väl allt :)
Hejs!

-MinnaaPee

19 juni

2012-06-19 / 15:05:58
Jaa då har man inte bloggat på ett bra tag men har inte haft tillgång till dator för har varit hos gubben hela tiden och internet funkar inte där så att.. Telefonen är så jobbig att blogga med, tar så himla länge.
Som sagt, har inte gjort så mycket under dessa dagar som varit.. Samla gamla :) & Umgåts med gubben <3
Har vaknat vid nio tiden och kom hem vid elva nångång när gubben körde hem mig på lunchrasten. Jag gjorde riktig lunch till honom idag så det var bara och sätta sig på stolen och så kom jag med maten.. Visst var jag duktig? :)
Stackars som måste jobba, så såklart dukar jag fram maten när han kommer på lunch, visst är jag omtänksam? :DD
När jag kom hem så har jag bara suttit och kollat på one tree hill, vilket jag har saknat eftersom jag inte har kunna kolla på det på en vecka typ? Sedan tog jag en dusch och tänkte börja klä på mig och föna håret och fixa till mig lite. Sakari skulle till sina föräldrar och sedan åka till deras stuga och sätta fast bryggan vid ån där. Så jag tar och hittar på något under tiden och när han är klar så får vi se va vi tar och hittar på :)

Ojuste.. Var och boka tatueringstid igår. 16 juli kl 09.00

Nu ska det bli massa stjärnor vid sidan av ryggen lite mot revbena eller ja.. Svårt och förklara, kommer kanske in en bild sen när den är klar? ;)

-MinnaaPee

Snabb uppdatering..

2012-06-12 / 23:34:25
Väldigt trött var jag på morgonen när jag skulle stiga upp 05.30 för att vakna upp till jobbet.
Första arbetsdagen och jag tyckte det gick kanon! Personalen var trevlig, jag var pratsam inte alls blyg. Kände mig rätt trygg där. Så jag ser fram emot dessa 8 veckor jag ska jobba där. :)
Jobbade från 07.00 - 16.30 och såklart är det lite jobbigt då och då men känner att detta klarar jag!
Men fysiskt ansträngande kommer det att bli märkte jag. Men får samtidigt erfarenhet av detta nu, men jag är bara så glad att jag fått jobb nu!
Det ända som händer just nu är ju att jag jobbar och sedan pendlar hem. Kompisarna jobbar ju också hela sommaren, och det tråkiga är ju att man alltid inte har passande arbetsschema.. När man är ledigt så jobbar alltid någon kompis. Så typiskt! But life is life...

Imorgon har jag infomöte på klippan kl 08.00 så dags och gå och lägga sig kanske ?
Kvällarna är bara så jobbiga för mig just nu när tusen funderingar snurrar runt i huvudet när jag går och lägger mig vilket är jobbigt.
Så ska försöka sova nu medans jag fortfarande känner mig sömnig, så att godnatt på er och jag drar täcket över mig nu! :)

-MinnaaPee

No name

2012-06-11 / 23:18:29

Sitter på gården och tar min första och sista cigg för idag. Måste strax lägga mig och vakna upp halv 6 för imorgon har jag första arbetsdagen från 07.00-16.30 spännande och lite nervöst samtidigt.. Men lite fjärilar i magen har väl säkert alla första dan på jobbet?

Har legat hemma hela dagen för idag har jag haft en sån dag.. De har väl alla nångång..
Nu borsta tänderna och krama kudden..

Nattinatti

Jenou

2012-06-11 / 04:17:28

Kortfattat..
Varit i Mariannes o deras stuga och druckit ett par öl o bastat och till och med badat :) fan va kallt, men skönt! Sedan druckit med Marianne och Jonas och dragit till jetset en stund men ingen folk alls typ.. Sedan promenerat hem o käka o tar min cigg nu och går och lägger mig. :)
Fick förresten bra studentpresenter bl.a. Typ helkropps massage o grejer på cape East och en tatueringstid på red & white Ink.. Äntligen får jag klart min tatuering jag velat såååå länge!!
Tack syrran & Pasi

Godnatt !!

Studenten

2012-06-09 / 16:32:06

Bilder :)

1 day left!

2012-06-07 / 19:44:20
Studentveckan närmar sitt slut.. Imån är det alltså den dagen jag väntat på hur länge som helst.
Igår var vi ju till seskarö och hade det trevligt.. Mycket folk och många drack! Imorse va ja tvungen och stiga upp tidigt för att hinna se gubben under dagen, så jag vaknade med en rolig huvudvärk vid nio nångång så att då var det bara upp o duscha och slänga i sig två huvudvärkstabletter. Sedan iväg till gubben och försöka vara så pigg som möjligt.
Nu precis när man INTE får vara trött så är man det. Ikväll ska det göras smörgåstårta inför morgondagen och jag måste hinna duscha o grejer. Åh nej! Behöver min skönhetssömn! Måste vakna upp ca 2 timmar innan vi ska vara på torgen, alltså halv sju så stiger jag upp och vid halv 9 måste vi göra där.
Juste måste ännu stryka min klänning lite.
Har sprungit och handla med farsan och farmor. I ca 3 timmar. Sedan när jag väl va hemma hade vi glömt jordgubbssylt till tårtan och samt blöjor till Leevi så hann inte ta mer än en kopp kaffe och sen va vi iväg igen med farsan. Riktig stress dag! Men vill ju ha morgondagen perfekt! Nu har man allt som behövs och imån tar jag STUDENTEEEEEN!!!
Festar hemma med släktingar och sedan när dom har gått blir det Party all night long med tjejerna :)

Bilder kommer upp kanske på lördag, förmodligen sover jag hela lördagen pga bakis. Men söndag då ;)


Smått sliten kanske ? Ligger i sängen för har matkoma!


-MinnaaPee

Böööö :D

2012-06-06 / 17:22:39
Japp som sagt "studentvecka" Då alla om jag fattar rätt super? I måndags drack vi ju med tjejerna och försökte göra uppdrag lärarna hittat på, men de blev lite tjorvigt. Jaa vi drack lite grann. Igår har vissa varit o druckit men ganska B väder var det. Själv tog jag det lungt! Idag är det en kväll i seskarö där studenterna samlas, och förmodligen dricker?
Tänkte dock själv bara ta ett par som jag alltid säger :D Nej men måste vakna tidigt och dra till skolan och tömma skåpet. Ganska tråkigt väder var det på förmiddagen men nu har det blivit sol o lite varmare, så strax till seskis med humöret på topp. Kanske ta och äta frukost eftersom jag inte ätit något idag :)

Ha det hej!

-MinnaaPee

YO!

2012-06-05 / 23:58:50
Tjenaaaa.. Ingenting vettigt och skriva om men tänkte bara ta en sånhär random uppdatering. Alltså sov över hos Erika&Mikko och gubben jobbade ju natt och kom dit vid 06 på morgonen och kröp brevid <3 Sedan sov han ganska sent eftersom han jobbat. Så hann vara med honom en timme innan han då åkte hem och grejer. Ganska trist nu när han jobbar natt så hinner man som inte ses. Nu märker man hur trist det är när han jobbat ettpar nätter.
Själv var man till klippan och hämtade arbetsschemat idag. Massor med jobb men nå känns det skönt när lönen kommer. 27 ska jag egentligen börja men dom frågade om jag redan vill börja på midsommarhelgen, Går utmärkt för mig sa jag. Nästa vecka har jag två prövdagar och får känna på hur det är och jobba morgonskift och kvälls.
Faktiskt ganska kul.. Riktigt jobb nu alltså. Ingen jäkla praktik som jag nu haft, fast jag har ju trivts på sista praktik stället. Studenteleverna har ju aktiviteter under veckan, igår hade vi uppdrag vi skulle göra runt stan och idag var det väl bara träff där och umgås med folk, imorgon är det då seskarö som gäller, få se om jag drar dit. Alla dricker tydligen. Jag drack igår och känner inte för och dricka förrens på fredag när jag tar studenten. Väntar verkligen!
Japp men tänkte stiga upp vid 09-10 tiden så jag drar och tar en rööki och sen krypa ner under täcket. Joo städa rummet idag o bytte sängkläder.. Såååå härligt och krypa ner under rena sängkläder, och nu sover jag i min egen säng. Alltså minns inte när jag sovit sist hemma. Borta bra men hemma bäst ? Så brukar man ju säga, fast helst vill jag ju ha gubben brevid men nå är det skönt och ta det lungt hemma o hoppa ner i sin egna säng. Måste ju erkänna att jag har mycket skönare säng än va gubben har LÄLÄLÄ!!

allt för mig.. NattiNatti!

-MinnaaPee

BAL

2012-06-04 / 16:56:31
VILKEN BAL ALLTSÅ!
Minne för livet alltså, det så satans kul så att det inte går att beskriva!!!
Började ju och fixa mig redan vid halv 11 och sedan vid 13 när allt va klart tog jag lite vin med Saana och sen kom Petter och hämta Saana från gården med Limmon så jag hoppade in med dom till skolan där jag då träffade Ville och efter en stund hängades på skolan och väntan på att alla var på plats så börja vi åka smått mot statshotellet. När bilen närma sig röda mattan blev man ju nervös men alltså det var skit kul och det var mycket folk som var och kolla på trots att det var dåligt väder.. När vi kom in till hotellet var det ju direkt till baren och beställa en sider :D När det var dags för middagen fick man välja mellan vatten,rött eller vitt vid eller så öl. Jag var ju tvungen och ta vatten i ena glaset började känna på mig vid typ 7 att jaa nu får jag ta vatten i mellan. Måste ju orka till kl 3 ? :D
Slutligen när vi kom till krogen eller dit ner började festen alltså.. ALLA dansade och hade svin kul!
Och känslan att vara finklädd för engångsskull med håret uppsatt och smink och grejer.. Awesome!

Nuså ska jag fortsätta med städandet.. Storstädar rummet just nu!
tre bild får ni smaka på, orkar inte lägga in massa nu eftersom alla är på telefonen..

-MinnaaPee




1/6-2012

2012-06-01 / 21:27:42
Japp idag har det varit en toppen dag faktiskt! Lite stress men dagen är avklarad och jag är hos Sakari och är barnvakt åt Leevi för Erika,Mikko & Sakari stack till någons studentfest i finland eller nått.. Har inte riktigt koll på det, men whatever..
Vaknat upp 5 idag, Sakari körde mig till Erika tidigt på morgon halv 6 tiden och Erika skulle jobba några timmar på morgonen så jag passa Leevi en stund där.. Tur så fick jag sova från halv 11 till halv 12. Hade annars inte orkat med denna dag. Men vid halv 12 så ringde telefonen, En kvinna ringde mig och sa att hon sett att jag har sökt jobb och fråga om jag ville ha sommarjobb på klippan.. Självklart tog jag jobbet :) Alltså på tisdag hämtar jag arbetsschemat.
Börjar 26/6 Lite spännande med riktig jobb nu alltså.
Sedan vid 2 tiden stack jag till köpan och köpte de lilla jag ännu behövde till imorgon för imorgon är ju ju
ÄNTLIGEN BAL!
Efter att jag snurrat en stud i köpan så stack jag hem till syrran, vi skulle testa min håruppsättning tills imån.
Blev riktigt najs!

Snart tar jag en dusch sedan krypa ner under täcket och Naana.. Måste ju få min skönhetssömn innan morgondagen.. Troligtvis vaknar jag när gubben kommer krypandes brevid i natt <3
Nu måste jag kolla om Leevi sover så jag hinner ta en snabbdusch.. Innan dess, slå en pling till Saana och röka!

-MinnaaPee