Ruttnar hem!

2012-03-31 / 18:36:42
Det är alltså lördag. Ingenting att göra! Nog för att jag inte ens har kollat upp med folk vad dom pysslar med men förmodligen så dricker dom och jag tänkte vara nykter idag. Har varit på språng hela dagen hos Mikko&Erika oja... :D
Men kom hem nångång på eftermiddagen och har legat i sängen sen dess. Kollat på Vampire diaries & One tree hill
Jätte sugen på något gott. Chips&dipp eller något men orkar inte promenera till Ica :P Menmen.. Om jag får tummen ut ur röven så promenerar jag iväg. Annars surar jag med någon frukt i handen här hemma! :D
Fan vilken Pain in the ass kväll.. Blir helt tokig, har inte suttit eller sovit hemma på fleeeeeeera dagar. Bara kommit hit efter skolan för att hämta kläder och grejer :D Och nuså vet man att man ligger hemma hela kvällen så blir man nästan gråtfärdig! Finns inget och göra :D Förutom mina läxor då.. Kanske ska jag börja med dom nu när jag kom på att de måste vara färdiga på måndag...
Imån blir det en bättre dag!

Kiss n hugs!

-MinnaaPee

Juste.. Va på dansträning i onsdags. Två suddiga bilder på mig och Ville när vi FÖRSÖKER dansa.

Ny vecka!

2012-03-26 / 14:48:41
Ny vecka och denna vecka började faktiskt rätt bra ;P
Skolan började vid 11 men kom till skolan redan halv och har haft fotografiskbild idag och har äntligen fått åt mig något. Printade ut en heldel bilder ALLT ska vara klart denhär veckan så har en ganska stressvecka framför mig nudå men tänkte försöka slappna av och hoppas på att jag inte har en likadan vecka som jag hade förraveckan.. Burnout!!
Ta en dag i taget och försöka få gjort något så mycket som möjligt! Matte måste jag kolla upp.. Rehabilitering o skit. Ähh nu vill jag bara ta en kopp kaffe och ta och styra upp det där imån..

Pusspuss

-MinnaaPee



vadå sliten!? :D

Boooring..

2012-03-22 / 21:34:00
Hemmet är ju värsta platsen då man inte har något att göra eller är rastlös och skit..
Har legat och kolla på one tree hill och sprugit till tvättstugan fram och tillbaka.. kl är ju först halv 10 men funderar faktiskt på att gå och lägga mig strax. Minns inte ens när jag sovit skönt.
De var väl allt..
Nattinatti!

-MinnaaPee

Ingen rubrik

2012-03-22 / 17:09:17




Har inte orka blogga så mycket.. Allt har gått lite snett denhär veckan eller rättare sagt ALLT har gått snett denhär veckan. Men nu känns det som att det börjar bli lite bättre.
Känner mig skyldig av allt som hänt under veckan fast jag inte borde tänka så. Det är inte mitt fel.
Men som sagt.. Det känns att allt börjar klarna sig. De känns jävligt skönt!
Kommer nog inte blogga på några dagar nu eftersom jag inte har något & skriva om. Orkar inte klaga eller liknande på bloggen. Så bloggar igen när allt löser sig..

PussPuss

-MinnaaPee

Sååå happy!

2012-03-20 / 15:07:15
Underbart väder.. Nu har man vårkänslor alltså! :)
Men dagens bästa var när syrran skickade MMS på min balklänning. Min balklänning hade kommit. Den satt som en smäck alltså! Perfekt! Tyckte om den sååå mycket..
Vill helst inte lägga ut en bild på den, tycker det är roligare när folk får se den på mig istället när vi har bal.
Så här får nu en skitbild jag justerat ;P


Puss

-MinnaaPee




Dags för fredagsmys :)

2012-03-16 / 11:52:16
Fredag idag.. Jippiiee!
Slutade skolan för typ en timme sen och har suttit här hemma och gjort lite smoothie och nu väntar jag på Saana, hon skulle komma hit på kaffe och samtidigt planera lite projektarbete kanske? :)
Idag är det fredag och har bara lust & mysa. Levern får kanske vila ikväll :P Men få se nu.. kl är inte ens 12.00
Byebyebabebabegoodbye!



-MinnaaPee

Intresseklubben anteckar! :)

2012-03-15 / 20:51:58
Tjena mitt bena! :D


Var har min matlust tagit vägen? 4 koppar kaffe och en macka idag! Blodsockret nere och sur som satan :D
Kom hem här för typ två timmar sen, var ute och shoppa med Saana och nu är man fattig igen! Very nice! Vilket betyder att jag inte dricker i helg! :) Så vidare inte nån bjuder ;) Haha!! fick precis veta att jag har 14dagar på mig och klara matte A kursen och göra klart projektarbetet! Ingen stress allt! Jag lämnar ju alltid allt till sista sekund så :D
Nej nu måste jag ta tag i dethär..
Nu måste jag dra och käka nått innan jag tuppar av :)

En bild syrran tog



-MinnaaPee

Läggdags :)

2012-03-14 / 23:06:48

Nu blir det och slänga i sig lite mat eller kvällsmål och sedan lägga sig. Har varit fett trött hela dagen och ingenting har hänt idag man kan skriva om! Igår beställde jag min balklänning :) hoppas den är och sitter bra på mig. Det ser
Vi om nån vecka. Beställde den från Kina så det tar lite längre nog. Sedan
Testade vi balsminkning och blev super nöjd när syrran sminkade. Så duktig hon är =) nu slipper man dra och
Sminka sig i nån studio och betala flera hundra för det. Det blir lite lila ögonskugga efter som klänningen är lila :) väntar bara på balen nu alltså! :)

NattiNatti !
-MinnaaPee

02.33

2012-03-12 / 02:34:24

Jaha.. Nu hände det igen. Sömnrutinerna är åt helsikke. Hela sportlovet har jag varit vaken sent på natten och på morgonen har jag skola och har inte sovit ett blund. Samma sak var på jullovet. Jobbigt! Ska faktiskt ta och försöka sova. Onödigt inlägg men var bara tvungen och mobilblogga nu medans jag röker.
Några bilder från sportlovet..

Kvinnodagen

2012-03-08 / 20:03:40
internationella kvinnodagen.. huooh vilken onödig dag!! Tycker jag iallafall. Annan sak när man ha pojkvän o sånt onödigt så kan de ju hända att man får något eller så.. (inte avis alls på er som fått något roligt) :D
Jag har firat kvinnodagen i över en timme på gården.. Endast leggings jacka och klackisar hade jag på mig. Skulle öppna dörren med nyckeln men det gick inte och låsa upp.. Nyckeln bara snurra runt,runt,runt & runt! Jaha de va väl bara och ringa låssmedje gubbarna.. Jaa dom satt säkert och drack kaffe där i deras kontor innan dom lyfte på deras feta arsle för att komma och kolla på dörren för det tog sån tid! När han gubben då kom på gården med sin bil så blev det bara och ta sönder hela skiten med borr och grejer. Brrr.. Direkt på med yllestrumporna och filt över och snabbt koka kaffe så man blev lite varmare. Japp och det var inte billigt heller.. 1500:- för att bryta upp en jävla dörr och ta sönder låset. Menmen.. Det hade egentligen kostat 2000;- Men kanske så såg vi så patetiska ut så vi fick de på 1500:-
Haha joo nå kan jag säga att det var rätt pinsamt och stå och darra medans nån gubbe med verktygslåda står och tar sönder låset :D Whatever.. Nu är jag hemma iaf! Hela dagen har jag kännt i kroppen att jag haft lite bakis..
Inte kul!
Idag tänkte jag dra till wanha mestari och spela biljard med syrran men det blev inte av för att jag inte fick skjuts och det blev så sent.. Samtidigt fick jag världens huvudvärk så kanske bara va bra att jag stanna hemma. Nu tänkte jag kolla på one tree hill koka lite te och krypa ner i sängen. Ikväll ska jag sova tidigt!



-MinnaaPee

Hopplaa!

2012-03-06 / 14:42:28

Härligt väder igen :) Promenerade hem till Erikas bror igår och där satt alla och chillade.. Hela kvällen var jag då där och umgicks och tillslut orkade jag inte dra hem mer för klockan var så mycket. Jag sov över där och kom hem precis.. Är helt rastlös för det är så fint väder och vill ta och hitta på något. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra någonstans :)
Lite bilder från igår

Sportlov!

2012-03-05 / 14:04:30
Gött.. Måndag och denna vecka har vi då sportlov :) Dagen började bra eller morgonen.. Vakna här för lite över en timme sen.. Jag veeeeet, blev lite sent och jag la mobilen på ringning igår kväll men jag har tydligen bara stäng av alarmet. Men det spelar ingen roll. Är på bra humör.. Drömde en riiiiiktigt skön dröm, synd att det inte va sant.. Men det var roligt och vakna iallafall, dåså nu sitter jag här och käkar fil&flingor och är redo för att dra ut på promenad.. Hittade mina headset oxå så nu ska jag ladda ner lite musik på iPhonen och dra och promenera till torneå eller nått :)

-MinnaaPee