Min dag

2011-02-28 / 22:08:07

Hello everybody!

Har varit med Marianne hela dagen.. Efter skolan så kom Marianne direkt hem till oss och vi satt en stund och drack kaffe hos oss och sedan stack vi iväg till Rusta. Vi promenerade eftersom det var riktigt fint väder sen promenerade vi till ÖB. Köpte ansiktsmask m.m vi köpte de nämligen till Muonio. Vi åker troligtvis på lördag och vi ska basta där osv så då är det härligt med lite ansiktsmasker. Sen köpte vi massa kex och och sån kladdkaka liknande muffins eller va man ska kalla det men vi var så hungriga så vi var tvungen och slänga i oss någonting. Vi promenerade sen hem till mormor och drack kaffe och käka våra kex och muffins. Vi satt där i säkert 2 timmar kanske lite mer. Vi kollade på salkkarit och efter de stack vi hem. Jag stack och basta för ville verkligen slappna av lite. Menmen jag vet inte om man kan kalla de slappna av eftersom jag bastade en stund sen när jag skulle och duscha så kände jag en konstig känsla i magen och blev lite orolig, kände mig liksom inte helt ensam. (sorry vissa tänker säkert att jag är galen eller något) men när jag gick och skulle börja klä på mig så hörde jag en smäll vid duschen och plötsligt var skoopan nere på golvet fast jag satte den på bänken. Och nå är de fan konstigt att den ramlar av sig själv. Kanske ramlade den av sig själv, men jag blev rädd. Tur så hade jag torka av mig och hade kläderna på mig så jag kom ganska fort iväg. Asså jag som älskar att basta. Hur fasen ska jag våga gå dit igen utan att tänka på massa onaturliga saker. Jag fattar inte varför jag är så rädd för mörkret och massa sånt. Kanske så inbillar jag mig för mycket eller något? Ähh.. Det är någon jäkel som retar mig och följer efter mig eftersom det hände en äcklig grej i helg också. Men jag blir som mindre och mindre rädd. Blir nästan lite irriterad. Menmen nog om det. Nu ska jag ladda ner salkkarit och börja kolla på dom. Sedan äta något medans pappa och dom fortfarande är nere, för jag sa ju att jag inte går ner om inte någon är där och det är mörkt!
Så godnatt!



//MinnaaPee

Sov gott!

2011-02-27 / 23:08:48
Tänkte bara uppdatera nu på kvällen och skriva godnatt till alla för har tråkigt och ingenting annat att göra. Snart stänger farsan väl av internet så det får bli en snabb uppdatering. Nu ska jag ner och borsta tänderna medans pappa och broshan ännu är där. För jag ska inte gå ner ensam när det är mörkt! Och varför så står de ju i förra inlägget. Sen ska jag fortsätta kolla på Love and other drugs och sen sova för imorgon är det skola. Så sov gott!!





//MinnaaPee


FASTER

2011-02-27 / 15:55:44
Godmorgon/dag/eftermiddag allihopa! Själv sitter jag här med pyamas än och chillar. Nej men ska klä på mig efter jag bloggat och hitta på något. Dammsuga,byta sängkläder osv =)
Japp och vet ni vad JAG SKA BLI FASTER! Fan va najs! Gissa vem som springer runt som en tok och handlar massa leksaker och kläder sen =) Jag bara älskaaar bebisar :) Beräknade tiden är i början av september.
Wippiiee!!!
Igår kväll åkte jag och cruisa med Emma,Sandra,Teemu och nån annan flicka men minns inte va hon hette. Sen hoppade Linus med i slutet av kvällen. Alla andra drack förutom jag och chaffisen =) Euro shopper energy drink körde jag med. Haha, jävligt skönt och vakna när man inte har bakis och så tänker man på alla stackare.. Menmen en helt trevlig kväll hade jag iallafall. Men en jävligt äcklig sak hände när jag kom hem. Jag gick till kylskåpet och tog lite cola och sen var jag på väg upp så precis innan jag skulle gå upp för trapporna så gick musiken på. Jag gick till köket för att kolla vad de är för någonting. Så de var från broshans laptop fast luckan var nere. Men hans headset var i kopplade så jag drog ut sladden och var på väg upp igen så gick musiken på fast högre och när jag vände på mig så slutade det att spela. Fyfaaan alltså, jag sprang upp för trapporna, in i mitt rum och var hur jävla rädd som helst! De tog ett tag tills jag ens vågade släcka lampan från mitt rum. Så vill helst inte vara nere ensam mitt i natten i mörkret! Nejtack!
Och sen förstår jag inte varfan musiken kom ifrån fast jag rev ut sladden och jag har precis en likadan laptop som broshan och musiken kan inte gå på av sig själv när luckan är nere! Plus att jag är skit rädd för massa onaturliga saker. Så dedär som hände igår skrämde verkligen skiten ur mig! Man får ju fan trauma! :D

Jag med pyamas :D

Spoookyyyy!!!

//MinnaaPee

26Februari

2011-02-26 / 16:36:40
Sådär..Har suttit hemma HEELLAA dagen och jag hade så tråkigt så jag börja sminka och fixa mig och snart ska jag till stan med pappa och handla. Idag sitter man nog hemma hela kvällen. Alla är ute och festar men icke Minna =)
Så jag får väl köpa massa gott och titta på film eller något. Jag tror faktiskt inte att jag hade orkat göra så mycket mer än sitta hemma ikväll. Idag ska jag köpa massa gott fast jag själv sagt att jag ska äta nyttigt nu men undantag. Och dessutom har ytteligare gått ner ett kilo så då kan jag få äta lite onyttigt!

Kiss n hugs

//MinnaaPee

M i f f o

Help me!

2011-02-25 / 15:36:23


Tjaba tjena halo!
Seriöst är helt hyper :D Har absolut ingenting och göra och jag kan helt enkelt inte sitta still... HJÄLP
Måste få något gjort.
När man inte orkar göra någonting och är trött så finns det 100 saker man måste göra eller hinna med. Men nu när jag vill hitta på något så finns det NADA!
Eller ja iförsej så finns de ju tex. dammsuga rummet eller kanske räkna lite matte för jag ligger så mycket efter. Men inte sånt tråkigt! Det är helg nu så bort med allt sånt trams. :)

Kiss n hugs!

//MinnaaPee

Trevlig helg!

2011-02-25 / 11:35:50
Sitter i skolan och konstigt nog så är jag på bra humör. Riktigt bra humör!?
Kanske beror det på att det är FREEDAAG. Tänkte umgås med Marianne idag och hitta på något roligt men vet inte ännu vad. Få se.
Vi började 09.10 idag och hade finska första lektionen och sedan hade vi svenska och vi kollade på finska filmen Häjyt eller skriver man de så? Jag tror det :P
Efter dehär har vi matte och sen slutar vi.
Sen säger jag bara Trevlig helg!


Tog precis en bild på mig och Marianne.


//MinnaaPee

Torsdag

2011-02-24 / 20:37:01


Hello!
Kom precis hem från mormor. Stack dit redan på dan och drack kaffe och bara var för jag orkade som sagt inte sitta hemma. Sen gick jag och la mig i sängen och kollade på tv och vips så somnade jag. Sov i ca 2 timmar och vaknade när salkkarit började. Så vi kollade på dom och efter det började finska idols så vi kollade på de och gud va han Lassi är gullig.. Inte snygg på nått sätt men så gullig på nått sätt, thihi =)
Nu tänkte jag hoppa in i duschen. Tänkte bara duscha kroppen eftersom jag redan tvättat håret idag. Sen om jag orkar så ska jag jobba lite med matte. Kommer knappast göra det. Men OM jag nu har lite tid över eller orkar så ;)
Menmen.. Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!

Bye
//MinnaaPee

Tjena mitt bena!

2011-02-24 / 13:31:49
Kom precis från frissan och blev inte riktigt nöjd men de duger :) Hade inte tänkt att de blev såhär mörkt, men man kan ju alltid lägga till mer slingor hemma. Så dehär får duga nu ett tag :) Känns nästan som man är halv brunett.
Åkte från skolan redan vid halv 11 och vi hämtade syrran och körde henne till köpcentrumet och där hoppade jag också av och hämtade ut pengar och köpte dricka. Sen promenerade jag till Beauty lion som ligger aldeles nära där. Nu värmer jag mat för är vrål hungrig!
Måste faktiskt hitta på något snart innan jag går och latar mig i sängen och sen blir det tillslut så att jag inte orkar röra på mig och är hemma resten av dagen!

Lite pictures!



//MinnaaPee

:(

2011-02-23 / 19:29:41
Sådär.. Kom precis hem från Saana. Vi åkte till Ica vid halv 6 nångång och Saana köpte hårfärg och jag godis&Choklad. Nu mår jag faktiskt illa av all godis jag åt. Vi gick hem till Saana raka vägen från affären och jag färgade hennes hår och så kollade vi på salkkarit och nu ligger jag här och tänkte börja göra lite skoluppgifter som ska vara färdigt tills imån.
Bläh. Kom sportlov kom. Jag är så skoltrött så jag orkar inte göra ett piss! Behöver lite lov nu!
Tur så kommer jag iväg härifrån i några dagar.
MuonioMuonio

//MinnaaPee

Moi

2011-02-23 / 15:42:54
Goddag! Sitter och kokar broccoli och bloggar här. Är vrålhungrig! Sen är jag sugen på massa gott. Framförallt choklad!
Veeeem är så underbar,gullig och snäll som orkar shussa mig till affären!? Ingen? Nej ja tänkte väl det :)
OM jag nu får tummen ut ur röven och får insperation och promenera så gör jag det! Jag ska ha choklad och något gott. Spelar ingen roll hur jäkla onyttigt det är men idag SKA JAG HA! Jag får väl träna bort de på något sätt sen. Och jag kollade precis på klockan HALV 4? Jag har endast druckit två koppar kaffe idag. woot?
Men nu så är mina kära broccoli klara! Mumsmums...
Smaklig måltid!

//MinnaaPee

Hola!

2011-02-22 / 16:22:14
Hejåhå!
Slängde mig ner i sängen nästan direkt efter att jag kom från skolan. Det är så ansträngade i skolan så man vill ju bara vila när man kommer hem! Haha skoja :P
Hmm.. Hade egentligen inget och skriva/berätta om. Ville bara uppdatera!
Jao men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hem till syrran (Igen) :D
Men som sagt man orkar ju inte sitta hemma heller.
Bye!

Haha <-- Very hot bild på mig!! OMG

//MinnaaPee

PussPuss

2011-02-21 / 22:16:08
Gokväll!
Idag har jag som vanligt inte gjort ett piss. vid sju bastade jag ooo gud så skönt! Brukar annars inte basta så ofta, men ibland vill man bara in i värmen och tömma tankarna. Efter det kollade jag på pirates of the caribbean 3. Har inte sett den tidigare. Nu sitter jag här då och tänkte ta och slänga i mig något innan jag går och lägger mig.
NattiNatti

//MinnaaPee


Hello!

2011-02-21 / 15:40:29
TjenaTjena!
Kom hem här för ett tag sen. Pappa hämtade mig från skolan och vi åkte direkt iväg till torneå. Sprang in på Gina tricot och köpte ett par jeans som syrran hade lagt undan. Och efter att jag varit där så åkte jag och pappa en sväng till beauty lion och beställde tid till frissan. Alltså på torsdag kl 11.00
Äntligen! Hoppas det nu blir bra och att jag inte bli missnöjd! Frågade samtidigt vad det kommer och kosta så kring 600:- kr sa hon. Inte så farligt om man tänker på hur sällan man lägger pengar på frissan. Det måste varit minst två år sen jag sist var hos frissan. Kanske t.om 3år.
Nu ska jag ta och hitta på något!
Tjingeling!

//MinnaaPee

Yo!

2011-02-20 / 21:44:23
Gokväll! Sitter och tittar på big brother på tv11. Första avsnittet kommer nu när dom tar in folket som ska bo där. Jag måste ju bara se vad det är för fjollor som går in i huset. Hittills har det kommit en tönt som hette Christian om jag minns rätt. Sen en 39årig tre barnsmamma. Och en tönt till som tror att han är något. Uch! Kommer nog inte följa BB.

Joo och en trevlig sak. Jag,Marianne,Sanne,Ville och hans polare åker till Muonio på sportlovet. Marianne&Sannes pappa har en stuga där och vi ska då bo där. Vi ska ha de såååå trevligt! Yes oså blir det åka lite slalom&Snowboard
Kommer nog bli kanon!

Godmorgon

2011-02-20 / 13:10:32
Jaa.. Vaknade först nu för typ 10min sen. Och fan va konstig dröm jag hade. Jag var ute och åkte skridskor med massor med kompisar. Det var verkligen tunn is på vissa ställen. Men vups så hamnade två av mina kompisar igenom isen men det var bara vatten ända till midjan typ eller något sådant. Plötsligt så var muumin med i bilden. Han åkte skridskor han med. :D Efter en stund så var vi plötligt i keuruu där vi haft vår semester varje sommar när vi var små. (I mormors stuga) Som nu är såld! :@ Men ända.. Det var typ robinson liknande tävlingar där och såna saker. Konstig dröm! =) Men nu ska jag hoppa in i duschen och käka frukost och sedan ta och hitta på något. Solen ser ut och skina fast jag har igen mina persienner. Hoppas de inte är allt för kallt.


Nyvaken ^

//MinnaaPee



Tråkig lördag kväll

2011-02-19 / 20:52:00
Här ligger jag i sängen och surfar och kollar på melodifestivalen. Eller jaa, jag lyssnar haha fan va dåliga låtar!
ikväll blir det nog att bara ligga hemma och mumsa i mig massa gott =) Blääh


Min sallad jag gjorde^ Mumss...


//MinnaaPee

Skit Haparanda

2011-02-19 / 16:20:01
Finns ju fan ingenting att göra här!

Vaknade vid 12 och gick upp och hann bara käka och klä på mig så åkte jag till affären med pappsen och Markus.
Först handlade vi på citymarket och sedan på elgiganten och sist men inte minst på ica. Köpte salladstillbehör och tänkte strax börja göra lite sallad :) Och ikväll ska jag gotta mig med grönsaker och dipp ;)
Hade varit kul och hitta på något med någon. Men alla är upptagna nu förtiden.
Menmen.. Nästa vecka ska jag nog börja träna. Så jag har någonting att göra på dagarna efter skolan. Antingen på gym eller på de "nya stället" vid polistationen om jag har fattat rätt? Ska gå och testa zumba och bodycombat typ och sen om det är kul så ska jag köpa månadskort. Jag ska ha en riktigt beachmage sommaren 2011. Mitt mål!

Men nu ska jag kika om det kommer något från tv idag och ladda ner några filmer så jag har någonting att göra ikväll!


Kiss n hugs

//MinnaaPee

Godnatt

2011-02-19 / 00:05:44
Japp som sagt. Ingenting speciellt har hänt idag! Efter skolan latade jag mig en stund, låg i sängen och kollade på film och sedan bestämde jag mig för att dra någonstans och att jag inte skulle sitta hemma ikväll, så jag promenerade hem till Minna och satt där i några timmar. Efter en stund kom Nea dit och Minna och Nea börja dricka och dom skulle iväg, så jag promenerade hem till mormor och kollade på Let's dance. Annars brukar jag inte ens kolla på det, men eftersom Rybak är med så måste jag kolla när han dansar och om han åker ut eller inte. =)
Så jag satt hos mormor ett par timmar. Sen promenerade jag hem och hoppade in i duschen och nu sitter jag här och uppdaterar för har ingenting att göra. Så tänkte faktiskt gå och lägga mig så jag vaknar "tidigt" imorgon.

Godnatt allesammans!



Kiss n hugs
//MinnaaPee


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

2011-02-18 / 12:40:38

Denna bild har jag tagit för typ ett år sen skulle ja tippa? Hittade ingen bättre bild..




ÄNTLIGEN FREDAG!

//MinnaaPee

Namnlös

2011-02-17 / 20:02:14
Typ världens onödigaste och tråkigaste dag. Efter skolan var jag så trött så jag slängde mig ner i sängen och ladda ner två nya avsnitt av one tree hill (Bästa serien evöör!) Kollade färdigt dom. Har legat i sängen HEEELA dagen! Nu sitter jag och kollar på finska idol och bloggar. Efter detta ska jag hoppa in i duschen och hoppa i sängs och gå och lägga mig tidigt idag!?
God natt!

//MinnaaPee



Jag och Minna i skolan idag =) Haha snygga va!? ;)

//MinnaaPee

Torsdag

2011-02-17 / 10:54:28
Godmorgon!
Sov över hemma hos syrran i natt (Igen) tredje natten irad. Men det har varit mysigt, istället för att sitta hemma och tråka!
Japp syrran gjorde god laxsallad igår, sen la vi på oss ansiktsmasker och tog lite bilder haha :D Sen har vi snacka massor om utlandsresa. VILL UTOMLANDS! Hoppashoppas det blir av!
Imorse ringde pappa mig kvart över sju och minns ingenting föränns syrran berättade att hon frågade vem som ringde och jag svarade reissumies haha.. Sen vid halv tio kom pappa och hämta oss, jag åkte till tandläkaren och syrran och sola. Nu så sitter jag i skolan på engelska lektionen och har typ ingenting och göra såså det blev och blogga.
Torsdag är en bög dag i skolan, Jävla naturkunskap som är sista timmen! hatarhatar!



//MinnaaPee

Engelska

2011-02-16 / 10:30:08


Halloj!
Har engelska nu och läraren står och snackar om något så jag passar på och blogga under tiden :)
Tog precis ett foto på mig och Marianne. Snygg va :D ??
Ja de var väl allt denna gång.. HejhopP!

//MinnaaPee

Gokväll!

2011-02-15 / 20:35:43
Hejhej.. Sitter hemma hos syrran nu för tänkte sova över här igen. Sitter helt proppmätt här och spelar ett töntigt spel jag blivit beroende av... ääh!
Syrran lagade jättegod sallad med lax och fetaost osv. =) Muuumss..
äh fan jag orkar inte skriva mer för jag kommer inte på något! :)

Här bjussar jag en bild på lilla Igor som sitter och stirrar på mig =)


//MinnaaPee

Chacha!

2011-02-15 / 13:55:19

POOF

Hejsan! Kom från skolan för ca 40min, kom in och tog damsugaren och damsög hela nedrevåningen. Nu kokar jag vatten och bloggar samtidigt, ska dricka en kopp te och sedan kanske ta och skura lite eftersom jag ändå har börjat damsuga så lika gärna städa klart, jag har ändå ingenting för mig.

Kort och tråkig inlägg men whatever =)

Kiss n hugs

//MinnaaPee

PEACE!

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

2011-02-13 / 15:31:22
Haha drömbröllop? Någon jätte jätte fin vit brudklänning ska jag ha och min man ska vara så stilig så =)
Sen en stor fest plats med massor med folk, massor med gott och äta&dricka. Och någon grym bil och komma dit med.
Bästa vännen ska då vara brudtärna. Ähh kommer inte på något mer! Orkar inte planera, det är inte ens säkert att jag gifter mig =) Få se sen..

Denna var söt =)


//MinnaaPee

Bakis

2011-02-12 / 23:10:03
Äntligen mår jag lite bättre. Tog en kall dusch och har försökt dricka massa cola,juice och vatten men har knappt ätit något för är inte hungrig eller kan inte ens tänka på mat uch. Joo nu tror jag väntar tills jag fyller 18, tänkte vara nykter till dess eller åt minstonde försöka. Men det är så jobbigt och bara sitta hemma och tråka ensam medans kompisar är ute nånstans och festar. Eller så kan jag ju åka ut och festa med dom och själv vara nykter =) Måste faktiskt testa om jag pallar och kolla på dessa galna människor nykter men nej.
Hah.. Här är du fina slitna jag. Tog precis en bild.


Sen googlade jag för skojjskull.
Bakis tips!

  1. Drick vatten! Alkoholen har påverkat dina njurar så du lider av vätskebrist.
  2. Drick Resorb! Bäst att ta innan man går och lägger sig men fungerar även dagen efter (finns att köpa på Apoteket).
  3. Ät pickles!
  4. Ta en promenad och se till att andas djupt (om du är på jobbet och inte kan ta en lång promenad, gå till fönstret och dra några djupa andetag).
  5. Ha sex! För många är bakissex bättre än sex utan att vara bakis och det sägs att endorfinerna som skapas hjälper dig att lindra din baksmälla (har du ingen partner får du lösa det på egen hand…).
  6. Ta dig till en simhall eller sjö och ta dig en simtur! Mycket effektivt mot baksmälla.
  7. Ät eller drick saker med mycket fruktos. Frukter i alla dess former eller juice. Är apelsinjuicen för stark för din mage testa med äppeljuice.
  8. Drick sportdryck typ Gatorade eller Powerade.
  9. Ät kolhydrater då du antagligen har låg blodsockernivå.
  10. Gå och lägg dig! Sova bort baksmällan är alltid effektivas




    Kiss n hugs!

    //MinnaaPee

Uch

2011-02-12 / 17:04:05
Mår ingen vidare direkt! Feber eller något? eller så är jag bara skit lat för va ute och festa igår. Japp kl är 17.00 så kanske är det dags att stiga upp. Jag orkar inte skriva mer uhu vilken intressant uppdatering men skit i de :P

Och en miffo bild på mig :)


//MinnaaPee

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

2011-02-11 / 16:50:05
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


Från turkiet 05.
Värsta sur man ser ut :)


Dagens händelser

Gick upp imorse vid 8 för vi hade sovmorgon till 9. Skoldagen gick ganska fort och har asgarvat åt ingenting i skolan. Skiitsoooo =) Men jag var inte den enda. Saana&Marianne var helt freak to :)
Sen åkte vi och shoppa direkt efter skolan. Hittade
-Linne
-Hotpants
-Ringar
-Vantar

Ville inte köpa så mycket för ska försöka spara pengar nu till sportlovet. Marianne snackade nämnligen om att hennes pojkvän har ett förslag. Att vi alla ska göra en road trip någonstans. Köra nånstans bara och fixa nånstans att sova över i. Skulle också vara kul eftersom göteborgs resan inte blev av som stör mig något fruktansvärt fortfarande!
Japp, men nu när jag kom hem för ett tag sen så hoppade jag in i duschen och här sitter jag. Jag och Marianne ska hitta på något kul idag :) Hennes pojkvän lovade att vara chaffis!
Så nu stoppa i mig lite mat och torka håret och kanske ta en tupplur en stund och börja fixa mig :) Menmen.. Det var allt för mig tack & hej!

//MinnaaPee

Hejhej

2011-02-10 / 22:51:24
Har alltså inte haft lust att skriva! Senaste 3 dagarna har jag varit en pina. Vet fan inte vad som hänt med mig?? Men jag är sur hela tiden.. suuuuris :P Göteborgs resan blev alltså inte av :( Damn..
massa stress..stress.. ääh orkar inte ens skriva för blir på så dåligt humör!
En positiv sak med detta är att jag gått ner i vikt :) 1,2kg =) har knappt ätit något. Men nu är jag vrålhungrig så ska koka lite te och käka något :P
better day tomorrow maybe? Hope so because its Friday!
Godnatt alla sötisar!

//MinnaaPee

fan

2011-02-09 / 17:30:57

Det blir då troligen ingen resa till göteborg...

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

2011-02-08 / 16:53:36
Hmm.. Det finns nog ingenting jag oroar mig över. Jag tar dagen som den kommer helt enkelt. Sitter man och oroar sig över massa saker så är ju ingenting roligt! Sådesåå..


Dagens händelser

Var i skolan till ett och sedan kom jag hem och börja gräva fram skridskor. Vi planerade i skolan med Saana & Marianne
om vi skulle ta och åka lite skridskor idag, så Saana grävde fram sina och jag mina och lånade ett par till Marianne.
Sen shussa Mariannes kille oss till torneå och så åkte vi skrillor då en stund och drack varm oboy en stund tills det såklart kom killar och små barn, så vi åkte iväg. Men skit härligt var det! Måste ju ta om det någon dag!

//MinnaaPee

Kiss n hugs!

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

2011-02-07 / 22:22:58
Hade inte på mig något speciellt idag, nått enkelt bara jag hittade från skåpet



-Grå skön tröja
-Midjebälte
-Lila halsband
-svarta vanliga leggings
-Mina sköna lila yllestrumpor =)

Sådär

Nu blir det och hoppa i sängs och försöka sova!
Godnatt allesammans!

//MinnaaPee

Shopping

2011-02-07 / 18:17:03
Jag vill shoppa! Jag försöker spara pengar nu ifall jag åker till Göteborg. Måste ringa och kolla med mormor imån ifall hon är hemma den veckan vi har sportlov. Alltså typ första veckan i mars. Jag vill shoppa som en tok när jag åker dit för det finns lite mer och välja mellan och LIITE större shopping ställen än här. Myspys om vi kommer iväg. Men jag hittade ett par fina skor från nelly. Kostade bara 300:- Och jag vill ha dessa. Vågar jag beställa?? Jag vet inte om jag har några byxor eller något som passar med dessa skor.



Annars så använder jag inte klackisar så ofta menmen... Vill haaaa


Kiss n hugs

//MinnaaPee

Cute

2011-02-05 / 16:34:42

Haha lägger in en bild bara.. Orkar inte skriva något just nu!
Jag och Marianne igår kväll! :D

Tönt

2011-02-04 / 17:55:02
Ser ni min tönt friend bakom mig :D Hon sitter och spelar.. Reagerar typ inte ens :D



Vi åkte till ica maxi för nån timme sen och köpte massa gott.
Dipp&grönsaker =)
Kolsyradvatten med smak.
Alltså ingen cola eller chips denna gång.. Är faktiskt lite less på de.
Liiite nyttigare denna gång.
Vi har laddat ner en film (The final destination) Få se om de blir och kolla på den ikväll eller va vi nu hittar på! =)

Hej hopp gummi snopp sug svälj TREVLIG HELG!!


Kiss n hugs //MinnaaPee

OTH

2011-02-02 / 17:49:13

Haha ser ni?
Ligger i sängen och kollar på One tree hill & är på facebook.
Jag har alla mina one tree hill avsnitt på min gamla dator och jag orkar inte sitta på facebook men den för den är så jobbig!
Har legat i sängen i minst två timmar nu. Jag orkar inte göra något och det finns inget och göra, än att kolla på one tree hill avsnitt som jag redan sett :D Men de var över ett år sen jag såg dessa så det är roligt och kolla om dom.
så har redan hunnit med 3 idag och dom är ca 40min långa :)




Kiss n hugs!

//MinnaaPee

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

2011-02-02 / 13:20:29
Ojj :) jag har lite beslutsångest men dom jag mest litar på och oftast umgås med är
Saana&Marianne




Saana & Jag




Jag&Marianne


Kiss n hugs!


//MinnaaPee

Hejhopp!

2011-02-01 / 12:55:54
Sitter i trafikskolan och väntar på att flickorna blir klara.. Dom tränar nämnligen på teoriprovet. Så jag sitter och surfar =)
Sov över hos syrran i natt, oså promenerade vi till skolan imorse. Syrran stack och sola och gymma och jag till skolan.
Vi hade svenska och samhälls idag och engelska har vi inte för halva klassen redovisar idag och vi tjejer redovisar imorgon eller när vi nu har engelska nästa gång. Japp nu är tjejerna strax klara så jag ska iväg.
Först svara på dethär:



Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

- Ibland kan jag rapa på lite olämplig plats. Tänker inte för mig riktigt :) Det är en dålig vana :D Framför tjejerna så bryr jag mig inte men när jag är med killar så kan det hända att jag rapar. Men tur så är killar såna svin som inte en lägger märke till om jag rapar eller inte :D





KISS N HUGS


//MinnaaPee