FASTER

2011-02-27 / 15:55:44
Godmorgon/dag/eftermiddag allihopa! Själv sitter jag här med pyamas än och chillar. Nej men ska klä på mig efter jag bloggat och hitta på något. Dammsuga,byta sängkläder osv =)
Japp och vet ni vad JAG SKA BLI FASTER! Fan va najs! Gissa vem som springer runt som en tok och handlar massa leksaker och kläder sen =) Jag bara älskaaar bebisar :) Beräknade tiden är i början av september.
Wippiiee!!!
Igår kväll åkte jag och cruisa med Emma,Sandra,Teemu och nån annan flicka men minns inte va hon hette. Sen hoppade Linus med i slutet av kvällen. Alla andra drack förutom jag och chaffisen =) Euro shopper energy drink körde jag med. Haha, jävligt skönt och vakna när man inte har bakis och så tänker man på alla stackare.. Menmen en helt trevlig kväll hade jag iallafall. Men en jävligt äcklig sak hände när jag kom hem. Jag gick till kylskåpet och tog lite cola och sen var jag på väg upp så precis innan jag skulle gå upp för trapporna så gick musiken på. Jag gick till köket för att kolla vad de är för någonting. Så de var från broshans laptop fast luckan var nere. Men hans headset var i kopplade så jag drog ut sladden och var på väg upp igen så gick musiken på fast högre och när jag vände på mig så slutade det att spela. Fyfaaan alltså, jag sprang upp för trapporna, in i mitt rum och var hur jävla rädd som helst! De tog ett tag tills jag ens vågade släcka lampan från mitt rum. Så vill helst inte vara nere ensam mitt i natten i mörkret! Nejtack!
Och sen förstår jag inte varfan musiken kom ifrån fast jag rev ut sladden och jag har precis en likadan laptop som broshan och musiken kan inte gå på av sig själv när luckan är nere! Plus att jag är skit rädd för massa onaturliga saker. Så dedär som hände igår skrämde verkligen skiten ur mig! Man får ju fan trauma! :D

Jag med pyamas :D

Spoookyyyy!!!

//MinnaaPee
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: