Goddag!

2013-07-31 / 13:16:11
livet känns som lite upp o ner nu.. Allting beror på min inställning till saker & ting..
Är riktigt känslig på kvällarna och tänker för mycket på saker och ting så jag inte ens kan somna direkt utan ligger och snurrar runt i sängen en stund. Kai får varje kväll trösta mig och han frågar vad det är men
det går inte att förklara. Egentligen är det ingenting, men ändå så är det någonting.
Har varit lite depprimerad efter sjukhusbesöket  sen att jag inte har jobbat så mycket under senaste två veckor.
Jobbar minst 5 dagar i veckan och det är så det ska vara! Denna vecka jobbar jag endast torsdag.
Känns tufft det också o gå runt hemma och inte ha något o göra. Eller göra har jag ju, städa,diska,tvätta men bortsett från det. Inga väninnor att gå ut med. Men ähh det är egentligen inte så farligt. Trivs med grabb gänget. Jag har ju gubben :) Igår frågade Kai mig ifall jag vill gå ut o äta efter att han slutat så tänkte börja klä på mig och grejer för tänkte ta en sväng förbi skanstull, vill kika in på en affär där först :)

Först dricka kaffet och ta en cigg på balkongen för det är här jag sitter och skriver


-MinnaaPee

Muuu ;P

2013-07-30 / 14:57:10
Sitter och väntar på att gå o tvätta håret strax. Gjorde lite slingor, få se hur det blir när jag gjorde det själv, såg ju inte dit bak så fick testa med handen och försöka färga, tur så hade jag mössan..
Ikväll ska jag på Pride fest med Paulin.. Hon sa att det börjar idag, men jag tror att det börjar först imån.
Men vi få se. Spännande.. Gay fest men där finns nog massor med hetero människor oxå. Rolig upplevelse.
Blir det så att det först är imån så får vi hitta på något annat med Paulin idag för imån kan jag inte dra ut o festa för jag jobbar torsdag. Har inte riktigt något att komma med och nu ska jag iväg och tvätta håret så jag inte tappar mitt hår. Sedan ska jag iväg till centrum och leta reda på en postlåda så jag kan posta några brev.
Sedan förbi matdax och hämta lite käk och om jag orkar så kan jag fixa käk till gubben när han kommer från jobbet. Jag känner mig så jävla rastlös hemma när jag inte har jobb.. Man vill som hitta på något.
Så ikväll kommer jag ut :)

-MinnaaPee
 

Halloj!

2013-07-25 / 14:16:03
Jaa de var ett tag sedan, har inte orkat eller haft tid och blogga.
Låg på sjukan i söndags och kom hem i måndags o de tog prover o grejer.. Tuppade av hemma helt plötsligt. Har hänt förr oxå.. Så blev borta från jobbet sön&mån och tis&Ons hade jag ledigt, egentligen skulle jag ha jobbat idag, men vill vara för mig själv ett tag, vill endast tänka på mig själv, inte på jobbet eller något annat heller.
Min självkänsla är i botten just nu, bygger på det.. Är rädd nästan hela tiden, mår dåligt. Vill vara ledig, men de kan jag inte, så imån tillbaka till jobbet. Hoppas det går bra, hoppas det inte blir frågor.. Va hände!? Hur mår du!?
Vill bara gå dit som vanligt och som att inget hade hänt.
Tur så har jag Kai han är verkligen där för mig och stöttar mig.. Thanks hanii <3
Det blir nog bättre, måste bara gräva fram den attityden..
Lönen kom idag, så jag tänkte om jag skulle ta en sväng till Globen shopping..
Köpa något åt mig själv så jag blir på bättre humör. Sedan handla med gubben när han kommer från jobbet.
Globen shopping är ju inte så stort, men vill inte åka iväg längre, ensam.. Inte just nu iallafall.
Kul och åka iväg med min blåtira jag har.. Slog i ansiktet någonstans när jag tuppa av. Kunde täcka över det ganska bra med smink :)
Minns inte mycket från söndagen.. Varför kan jag bara inte vara frisk..


 

Godmorgon!

2013-07-12 / 06:54:57
Vaknade lite före 06 när Kai gick upp men har mycket att göra idag så därför gick jag upp redan nu när Kai gick. Sover jag själv så stänger jag bara av larmet och fortsätter sova.
Några koppar kaffe har jag druckit och dags och fixa hemma men vet inte var jag ska börja.
Gästrummet ska se någorlunda bra ut för Kais syskon och kompis är påväg hit. De har kört hela natten från Haparanda så de vill nog ta en tupplur. Så fram med lakanen och disken ska diskas osv. Måste iväg och handla lite också men de blir lite senare, affärerna öppnar här först 09-10 Men nu upp och hoppa, magen kurrar i med en smörgås och sedan börja dona. :) 
-MinnaaPee

Torsdag = stress stress & stress

2013-07-11 / 15:17:17
Vet inte om jag stressar i onördan. Men känns att jag har jätte mycket att göra just nu. 
Jag sover ju ganska sent oftast till 11-12 fast jag har mycket att göra och det irriterar mig.
Men jag fattar inte det äe så svårt att stiga upp. Även fast jag har Larm på så stänger jag av den och fortsätter sova.  Visst har jag dagar då jag vaknar tidig och gör en massa men men..
Imån kommer Kais kompis och hans systrar och jag måste hinna handla lite innan det och jobba gör jag också men åker först vid tre med jag är sååå slö på morgonen. Men som sagt åkte lite tidigare till jobbet idag för att hinna till systembolaget och köpa vin. Jaa jag måste ta med det till jobbet. Hoppas som inte bryr sig på jobbet. Men det tror jag inte att som gör.
Klädproblem! Vet inte vad jag ska ta på mig på lördag men har inte riktigt råd att köpa något dyrt. Men jag har inte tid heller! Får väl bli nå trasor jag har i gaderoben.
Inte mycket att välja bland. Gubben som skulle ge oss tvättatugelåset efter att vi flyttat in har vi inte fått än och jag har knappt kläder så jag fick ta och tvätta för hand lite idag *Suck*
Okej måste varva ner lite nu annars blir det bara kaoz! 
-Systemet idag
-Fort till Lindex och köpa strumpbyxor
-jobba till 23
 
imån
-handla på systemet lite till
-göra i ordning lite hemma. bla. Diska osv.
-handla på morgonen innan folk kommer.
-OM JAG HINNER innan jobbet
så tänkte jag springa till globen shopping en sväng och se om det finns nånting fint jag kan köpa och ta på mig innan jobbet.Men är 99% säker på att jag inte kommer hinna för att måste vara hemma och öppna dörren när gästerna kommer på förmiddagen typ för Kai jobbar.
 
Nu hörlurarna i öronen och lyssna på musik och varva ner lite :) 

+25

2013-07-09 / 15:42:39
Fiiint väder. Just nu skulle jag bara vilja ligga på stranden eller i någon park och sola. Händer inte mig.. Jag sitter i tuben påväg till jobbet. Idag tog jag bara på mig shorts, fryser jag på kvällen så gör jag det. Igår tog jag på mig jeans och det var såå varmt. 
Vaknade 12.40 idag. Oftast blir jag lite irriterad på mig själv om jag sover för sent.
Men idag tyckte jag att det bara var skönt.
eftersom jag igår vaknade 06.30 och donade hela dagen innan jobbet så var jag helt slut på natten när jag kom hem men igår städa jag o skit så jag hade inget (måste och göra idag) så därför slöade jag bara. Hann inte mer än duscha och laga mat och fixa mig lite innan de var dags att dra. :)
 
-MinnaaPee

Måndag igen!

2013-07-08 / 15:51:05
Min favorit dag *NOOT*
Faktiskt så hatar jag måndagar men denna måndag är faktiskt inte så jobbig!
Vakna upp med Kai samtidigt vid 06.30 var inte ens trött så gick upp och drack kaffe med honom innan han stack till jobbet.
Sedan satte jag mig på soffan men de kommer ju fan ingenting vid den tiden på TV
så jag börja diska och städa o de höll jag på med fram till kl 13.00 så nu tror jag att det är rent!
Alla tomma resväskor och kartonger har varit i extra rummet så nu tog jag tummen ut ur röven och tog alla kartonger och skit upp till vinden.
Märker verkligen skillnaden när man städade i årsta tog det inte alls länge men när man har en stor trea så tar det tid.
 
Helgen gick för fort igen men en trevlig helg har jag haft :)
I lördags så stack jag och Kai iväg mot odenplan och käkade vid resturangen retro som ligger vid sveavägen. Riktigt god mat tyckte jag :)
Sedan var planera att gå till Åhlens som ligger vid odenplan för att hämta lite whiskey och vinglas men det hade precis stängts. kl 17
men Åhlens city var öppet till 19 så vi tog tåg till T centralen och promenerade dit. Väääldigt stor Åhlens 4-5vån
Men hittade dock inget. förutom glasen.
Sedan från åhlens promenerade vi igenom gamlastan vilket är ganska mysigt på sommaren.
Sen satte vi oss på en uteservering och drack sangria och njöt av härliga vädret. Igår var vi till kungens kurva och shoppa lite :)
-Nya soffkudder
- två stolar och bord till balkongen
-väggklocka
-gardiner till sovrum & vardagsrum
-lite prydnadssaker
nu fick jag bråttom hinner inte skriva ska hoppa av nu
 
-MinnaaPee
 

Lördaag!!

2013-07-06 / 14:04:09
Goddag säger jag.. Rastlös och har tänkt åka iväg och handla lite gardiner och grejer. Men det lär dröja
för Kai håller på med V75 och det tar tid, så har lust och tjuvstarta iväg strax när jag bara fixat håret.
Vill få mycket för mig i helg, och har ganska mkt att göra. Idag vill ja titta efter lite gardiner och grejer för vill ha nya och ser lite tomt ut utan..Imån blir det jysk och se efter lite om man köper något större.
hääärligt vääder+23 och därför är jag rastlös och vill ut och njuta av vädret!
Aaah är så rastlös så vet inte ens vad jag ska skriva om. Hejdå!

-MinnaaPee

 

I had a fucking bad day that it feel likes I hate everyone!

2013-07-04 / 15:42:57
 
Inte min dag idag, sovit oroligt och vakna upp med fel fot. Dunkat musik hela morgonen och haft massa telefonsamtal med Mikko,Moster & mormor så det har blivit sammanlagt närmare en och en halvtimme i luren idag. Tänkte ringa farsan oxå när jag hoppar av tåget. 
Denna dag kommer vara riktigt jobbig. 
Måste vara på glad humör och trevlig till alla vilket jag såklart är. Men att innerst inne vara på dåligt humör är inte skoj. Hoppas det vänder.
Vet inte ens varför jag är på dåligt humör det är de jag inte fattar. Men detta är väl normalt?
Eller så är inte jag normal haha :D
Nu ska jag googla fram kungsbrons cityterminal så jag vet att visa Marianne till rätt busshållsplats när hon åker till belgien. 
 
-MinnaaPee

Heineken

2013-07-04 / 01:09:15
Ingen sömn.. Kai sover redan, men inte jag nixpix.. För inte sömn så tog en heineken Det är faktiskt inte så äckligt fast det är en 3,5 har svårt att sova direkt efter jobbet. Måste som varva ner lite, är ju framme hemma ca 23.45
Duscha,käka se lite på tv sen sova. Brukar ofta vara vid 02-02.30
Men Kai har väl haft tuff dag på jobbet kan jag gissa. Sov redan när jag kom, sa hej och ville ej väcka honom.
Så jag dricker en öl och lyssnar på musik med hörlurar på och ska bara dricka upp denna och göra ett nytt försök.
Var redan till sängen och försökte, men tänkte för mycket på saker. Därför vill jag varva ner först.
Har funderat mycket idag, speciellt Happis.. Även fast jag fortfarande tycker att det är litet och inte så mycket valmöjligheter jag vill ha. Om man tänker såhär att jag har inte så jätte mycket vänner.
Vill endast umgås med Mina bästa vänner, skiter i andra. Så som jag blivit behandlad någon gång
(några gånger faktiskt) Så har jag blivit lite skygg om man säger så ? Litar inte på folk som jag gjorde förr.
Väldigt försiktig nu. Det tar länge för att få förtroende. Ofta tänker jag.
Om man pratar vänner. Så har jag inte mer än Saana&Marianne och Erika som jag verkligen pratar allt om.
Sen har jag ju "vänner" jag träffar ute då och då, men inga jag speciellt umgås med.
Största anledningen till att jag flyttade till Stockholm var ju att mina kompisar studerar.
Vilket jag inte ville göra i Finland så det blev trist för mig och inte kunna umgås med dom så mycket.
Sedan hade jag ju familjen men det blir oxå för mycket ibland. Nu saknar jag ju alla nära oerhört mycket.
Kunde inte tänka mig detta innan jag flyttade. Men jag klarar detta.
Nu har jag jobb och saker och ting har börjat flyta. Trivs.. Inga planer på och flytta tillbaka.
Det kanske händer någon gång. Men inga planer, tar en dag i taget.
Men ett som är säkert att jag kommer släpa mig till Haparanda
Senast i slutet av augusti när Leevi fyller på.
Tid och datum kan jag inte säga för vill ju helst åka tillsammans med Kai
och han han ju inte planera något än eftersom han jobbar.

ojuste!
23 JUNI kommer Marianne hit med sin kompis Maria.
Dom ska till Belgien så dom stannar en natt här. Tyvärr inte längre men det är ändå något jag ser fram emot.
Fylla på dagen och glida runt i stan.
Sedan när dom kommer hem från Belgien stannar dom över dagen och deras flyg åker på kvällen.
så någon kompis att hänga ute med.

Jaa det var väl inte så mycket mer.
Uppdaterar imån.

Godnatt!

Lite nära och kära!
 
 

Guten morgen

2013-07-03 / 10:22:00
 
 God morgon på er! 
Vaknade av att Kai ringde mig vid ca halv tio och sa att comhem gubben kommmer om 10min jag tänkte ou shit och studsade upp ur sängen och hann precis ta på mig kläder så knackas det på dörren. Gick och öppna var fortfarande helt sömnig och håret var väldigt snyggt.
Så kommer det in en ung grabb och fixade det. Aajaa jag gömde mig på balkongen med cigg och kaffe och det tog nog inte mer än 10min 
Innan han går så säger han "då var det klart och signalen ska funka bra" När ja väl satte mi i soffen och skulle se på tv så står det ingen signal kontakt. blabla..
Jag kan ju ingenting om elektronik eller hur man fixar dedär så jag får väl hitta på något annat då kanske. 
 
Drömde om taruering i natt kanske för att jag tänkte på det igår att jag vill ha mer!!
Självklart ska jag fixa färdigt mina cherryblossom blommor. Dom ska färgläggas sen är det klart.
Usch hoppas det går fort denna gång..När jag ska färglägga dom är oklart men tatueraren skulle höra av sig till Kai för då ska Kai även få sitta. Hoppas det inte tar 3 timmar igen för att dom tre timmarna började känns lite för huden blev så öm..Undra om färgläggningen gör mer ont!? Hoppas inte. Men ifs vill man vara fin får man lida pin. Det gör kanske ont den studen men sen när det är klart. I love it ;)
Har tänkt lite på vad jag senare vill ha.
Inte nu på ett bra tag, har inte så mycket pengar över så jag skulle kunna sätta flera tusen på nästa. 
Men låret skulle jag vela ha på.
antingen in sidan eller ut sidan.
Beror på var motivet skulle sitta snyggast.
Eller så vill jag ha vid vaden som jag och syster pratat om. Only mom can judge me och något fint runt om. Få se :) Men något i tankarna har jag :) -MinnaaPee
 

bläää

2013-07-02 / 15:34:48
Idag blev det riktig sovmorgon.. Orkade inte stigs upp för det värkte i ryggen men till slut fick jag ta och smörja in ryggen med Ipren gel
det hjälper en liten stund men efter 1-2 timmar får man smörja in igen.
Så orkade inte göra ett skit hemma fast jag egentligen hade tänkt och städa lite och diska men ville bara vila ryggen, dricka kaffe och se på tv. Arbetskamrat ringde och fråga om jag vill ta hennes två timmars kortare pass och hon tar min långa som är till 23 så jag gick med på det eftersom jag inte har några tunga lyft på korta kvälls schmat. Det långa jag egentligen skulle jobba har vi 3 tunga lyft med dubbelbemanning.
Plus att jag jobbat sen fredag och jobbar fram till fredag kan de ju vara skönt och slippa hem redan lite efter nio ;) 
 
Ojuste såg blondinbella gå förbi med sin hund och sin bebis mage i en svart klänning igår vid vasaparken. 
 

Det var tomt vid hagsätra. Nu propp fullt!

2013-07-01 / 15:41:17
 

1juli

2013-07-01 / 15:38:09
Gud vad fort Juni månad gick.. Tänka sig att det är inte varmt såå länge till. Snart börjar nätterna bli kyligare och mörkare tidigare på kvällen.
Usch att sommaren ska vara så kort.. 
men..
 
Igår som sagt fick jag göra ganska mycket själv på jobbet pga sjukskrivning eller något, vet inte.
Gårdagens tunga lyft känner jag i ryggen idag.
Har inte sådär jätte ont. Men det är som träningsvärk i ryggen. Vete fan, var och handla två kassar mat och bärde hem dom. 
Då ilade till i ryggen. Nu ska jag ta det lungt med den.. Som jag sa så var jag och handla och lagade mat hemma. Potatis&Äggsås
Låter kanske inte sådär super gott!? 
Men mormor har gjort det rätt ofta och hon gör det jätte gott sedan har ju pappa lagat det hemma också..
Så det är snart ett halv år sedan jag åt det.
Det var sista middagen hemma innan jag flyttade hit till Stockholm.
Jag bad pappa göra det då så han fixade det.
Funderade redan igår kväll vad jag ska fixa för käk idag så då tänkte jag äggsås.. 
Jag ringde pappa på morgonen och frågade hur man gör det.
Jag visste redan ungefär men mängden hade jag ingen aning om. Så pappsen förklarad mn ändå så sket det sig. Såsen blev ingen sås.. Typ mjölk aktigt bara och jag vill ha det lite tjockare.
Så jag blev arg för att jag misslyckades och slängde allt men efter ett tag tog jag och försökte igen och det blev helt ok!
Men potatisarna blev lite överkokta :D
 
Har inte riktigt något att komma med mer..
Eller jo! Gud v lungt och skönt det är när man åker från Hagsätra. Nästan helt tomt i tunnelbanan :)
 
-MinnaaPee

Less

2013-07-01 / 01:00:51
Hade jag slutat i tid hade jag redan varit hemma. Men sitter i tunnelbanan nu och är hemma om 20min. väldigt less nu. Är trött har ätit senast kl 15
Kaffe har jag druckit och två Red Bull under arbetspasset.
Brist på folk fick mig och stanna på jobbet. Extra tillsyn osv.
Ryggen är öm.. Vad ska man säga. Vill bara ta en dusch och krypa ner brevid Kai och drömma sött och glömma denna jävliga dagen.
 
-Ingen bild idag..
 
-MinnaaPee