Onsdag :)

2011-01-05 / 17:56:19
Hej&hå
Fy vad jag är trött, men alltid är det någon som lyckas väcka mig när jag tar en tupplur. Denna gång var det Emma
som skickade sms och jag vaknade. Hann sova i prick 25min. Jaajaa är fortfarande trött men det är väl lika och börja fixa sig lite för är helt sliten och ikväll ska vi ha "tjejkväll"
Inte konstigt att jag är trött. Sov över hemma hos mormor och hennes telefon ringde vid halv 9 tiden och så går mormor fram och tillbaka tänder lamporna,släcker lamporna och sen börja jag till och med bli irriterad så jag gick upp och drack kaffe och sen gick jag aldrig och la mig igen. Rekord denna jullov att jag vaknar redan halv 9. Men samtidigt gött och vakna tidigt så har man hela dagen på sig och hitta på massa :)
Japp vid tolv smsade jag Saana och frågade om hon hade lust och åka till gränsen med mig, så vi åkte dit jag handlade lite kläder på gina och sen hittade jag äntligen midjebältet jag letat i flera veckor på. Den är inte precis sån som jag tänkt mig men jag ska sy och fixa den lite så den blir bra. För syrran har 30års fest och jag ska ha röda naglar,läppar,midjebältet och något rött i håret. Läppstiftet orkade jag inte köpa för använder aldrig annars läppstift så den tar jag och lånar av mormor. Hittade precis en röd som jag tänkt mig

Sån röd ^



Tog en bild på mitt knä när jag hade tråkigt igår. Jaadu fråga inte varifrån den har kommit!
Har ingenaning själv. Men någongång vid nyårsnatten iallafall :D
Den är inte ens illa på bilden xD
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: